področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 INOT
Lepo,da veš kje so Haloze!Pa tvoja stara mama tud ne bi nikoli priznala,da jo je zvok električne kitare že od nekdaj fasciniral.
Uživam v Sonati in Stratovariusih,ne vem pa kje bi dobil osztale albume.Jaz si glasbo vlečem z Dc++,na emule in ostalo pa se žal ne spoznam.Če še imaš kakšno dobro idejo glede glasbe pa kar na plano.
 dpop
INOT napisal/-a:Uživam v Sonati in Stratovariusih,ne vem pa kje bi dobil osztale albume.Jaz si glasbo vlečem z Dc++,na emule in ostalo pa se žal ne spoznam.Če še imaš kakšno dobro idejo glede glasbe pa kar na plano.

DC++ je super stvar samo je "omejen" samo na nekaj serverjev...
eMule je sicer počasnejši ampak izbira je pa "much better"...

Samo za primer... iščeš z "mulo" Sonata Arctica in dobiš kar nekajkrat
zadetek "Sonata Arctica - Full Discography" (ZIP oz. RAR datoteke
velikosti od 400 do 650 mega... se pravi je kar nekaj "muzike" :wink:)

Za Stratovariusa pa dobiš impozantnih 1.5 giga datoteko kjer
piše (Discography - 31 albums)...

Je pa z mulo včasi problem v tem da "tisto kar piše ni tisto kar iščeš"

Tako da... čimprej sa "konja na magarca" (recimo da je konj DC++)

1661 Darko

P.S. No, a smo sedaj dovolj glasbeni "temni" (poudarek na prvem "E")
 sonata arctica
dpop, pa ne glasbeno temni! :D aj aj aj, kaj bo s tabo... :wink:

glede tega kako se kej dol iz interneta vleče pa ne mene sprašvat-ponavad izkoristim svojga fanta da to nardi za mene :lol: INOT, če bi slučajno hotel imet tisti dve platki od sonate ki jih še nimaš mi lahko pustiš naslov pa ti pošljem cd (kopije seveda) -če maš seveda željo in interes. jst jih pravkar nadomeščam z originali tko da nimam zdej kej z njimi.

Predlagam še:
:arrow: Altaria (stranski projekt kitarista od nama tako ljube sonate, no ta band je sicer pravkar opustil zaradi preveč obveznosti s svojim matičnim bandom, je pa že bolj rockersko usmerjeno-jst mam plato Invitation)
:arrow: Harmony (švedi, melodični power-hudo :!: )
:arrow: Nightwish (finci,vsem znani po videospotih na MTV-ju, nedavnem koncertu v ljubljanskih križankah-iz reporatže sm razbrala di ni bil ne vem kaj, operno-simfonični power metal z odlično vokalistko; predlagam plate wishmaster in oceanborn oz. plate iz njihovih začetkov)
:arrow: Oratorio (power metal brez značilnega visokega vokala-včasih zapaše poslušat tudi bolj basovski vokal)
:arrow: Oratory(portugalci-jst sm jih slišala sam enkrat pred enimi tremi leti ampak so mi bli takoj všeč, ampak še do zdej nism uspela dobit njihovga materiala, delam na tem :lol: aja-majo vokalista pa vokalistko )
:arrow: Rhapsody (italija, eden od bolj znanih power metal bandov, o katerih pa ne vem skoraj nič, kar sem pa do zdaj slišala je plo pa gut)
:arrow: Edguy (nemčija, toplo priporočam :!: moje zadnje odkritje-zelo všečno, res zanimiv vokal, ki gre daleč tja gor v višave. posebej priporočam kakšno live plato ker njihovi koncerti slovijo kot odlični)
:arrow: Eterna (nekje iz južne amerike, kakšen komad je res ful dober ampak jst sm se jih hitro naveličala)

no to bi blo nekako vse kar bi poleg strato in sonate spadalo med mojo zbirko power metala. mam še enih par bandov ki pa power mešajo s progresivo itd. no pa mislim da bo zaenkrat dovolj informacij, naprej pa jutri :wink: INOT, upam da ni prišlo do prevelike zmedenosti tam pri tebi. sej ti ni zdej treba vsega preposlušat-malo prečekiraj pa boš vidu kaj ti odgovarja, mislim pa da ti bodo edguy in harmony sigurno všeč.
 dpop
sonata arctica napisal/-a:dpop, pa ne glasbeno temni! :D aj aj aj, kaj bo s tabo... :wink:
glede tega kako se kej dol iz interneta vleče pa ne mene sprašvat-ponavad izkoristim svojga fanta da to nardi za mene

Hja, kaj bo z mano ne vem... prav veliko najbrž ne...
ne moreš furmanskega konja učit jahat :wink:

Ahaaa.... ti izkoristiš svojega fanta da ti "vleče"....
no, ja... sam da dogaja :wink: :lol: :lol: :lol:

1663 Darko

P.S. Evo spet sem iz teme prišel na svetlo...
hudiča, no... kako sem nepreviden... evo...
že ugašam luč... da bo spet tema (Poudarek na
katerikolem samoglasnikuPRESS)
Uporabniški avatar
 INOT
sonata arctica napisal/-a:dpop, pa ne glasbeno temni! :D aj aj aj, kaj bo s tabo... :wink:

glede tega kako se kej dol iz interneta vleče pa ne mene sprašvat-ponavad izkoristim svojga fanta da to nardi za mene :lol: INOT, če bi slučajno hotel imet tisti dve platki od sonate ki jih še nimaš mi lahko pustiš naslov pa ti pošljem cd (kopije seveda) -če maš seveda željo in interes. jst jih pravkar nadomeščam z originali tko da nimam zdej kej z njimi.

Predlagam še:
:arrow: Altaria (stranski projekt kitarista od nama tako ljube sonate, no ta band je sicer pravkar opustil zaradi preveč obveznosti s svojim matičnim bandom, je pa že bolj rockersko usmerjeno-jst mam plato Invitation)
:arrow: Harmony (švedi, melodični power-hudo :!: )
:arrow: Nightwish (finci,vsem znani po videospotih na MTV-ju, nedavnem koncertu v ljubljanskih križankah-iz reporatže sm razbrala di ni bil ne vem kaj, operno-simfonični power metal z odlično vokalistko; predlagam plate wishmaster in oceanborn oz. plate iz njihovih začetkov)
:arrow: Oratorio (power metal brez značilnega visokega vokala-včasih zapaše poslušat tudi bolj basovski vokal)
:arrow: Oratory(portugalci-jst sm jih slišala sam enkrat pred enimi tremi leti ampak so mi bli takoj všeč, ampak še do zdej nism uspela dobit njihovga materiala, delam na tem :lol: aja-majo vokalista pa vokalistko )
:arrow: Rhapsody (italija, eden od bolj znanih power metal bandov, o katerih pa ne vem skoraj nič, kar sem pa do zdaj slišala je plo pa gut)
:arrow: Edguy (nemčija, toplo priporočam :!: moje zadnje odkritje-zelo všečno, res zanimiv vokal, ki gre daleč tja gor v višave. posebej priporočam kakšno live plato ker njihovi koncerti slovijo kot odlični)
:arrow: Eterna (nekje iz južne amerike, kakšen komad je res ful dober ampak jst sm se jih hitro naveličala)

no to bi blo nekako vse kar bi poleg strato in sonate spadalo med mojo zbirko power metala. mam še enih par bandov ki pa power mešajo s progresivo itd. no pa mislim da bo zaenkrat dovolj informacij, naprej pa jutri :wink: INOT, upam da ni prišlo do prevelike zmedenosti tam pri tebi. sej ti ni zdej treba vsega preposlušat-malo prečekiraj pa boš vidu kaj ti odgovarja, mislim pa da ti bodo edguy in harmony sigurno všeč.

Brez skrbi nekaj bom že našel za sebe.Hvala!
Zdaj sem glih na podstrešju.Mam gor en malo boljši štrik,da bom lažje muziko dol vlekel!
 sonata arctica
[quote][/quote]
Ah, dpop, same neumnosti ti rojijo po glavi... Kdaj te bo pamet srečala...
Uporabniški avatar
 Vlajko
sonata arctica napisal/-a:

Kakšen citat pa je to? :roll: Pa ja ni to kakšen zvočni zapis iz nemega filma "Tišina, smejemo se". :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:
sonata arctica napisal/-a:

Kakšen citat pa je to? :roll: Pa ja ni to kakšen zvočni zapis iz nemega filma "Tišina, smejemo se". :lol: :wink:

Mogoče je pa zapisano s prozornimi črkami :shock: ... ali pa je to citat, ki ga lahko preberejo le izbranci :roll:
 dpop
To je "world shortest quotation"... :wink:

1669 Darko

P.S. Lahko pa da je kakšno skrivnostno sporočilo...
hja, tile "metalci" niso kar tako... mogoče je pa kakšno
satanistično sporočilo (Read God backwards PRESS) :lol:
 sonata arctica
mogoče sm pa mislila s tem citatom ponazorit to, kar pove dpop. seveda, ta človk govori zelo veliko, ampak kar pa dejansko pove, pa je to, kar zavzema citat-NIČ! :D Je treba razlikovat med tem kaj govoriš in kaj poveš-to ponazarja moj citat (joj, k bi vedli kolk se jst tuki zdej smejim sama sebi in svoji filizofiji :D )

in NE, NI SATANISTIČNO SPOROČILO K MI SATANISTI NISO PREVEČ PRI SRCU
 Nataša
sonata arctica napisal/-a:mogoče sm pa mislila s tem citatom ponazorit to, kar pove dpop. seveda, ta človk govori zelo veliko, ampak kar pa dejansko pove, pa je to, kar zavzema citat-NIČ!

ima pa tudi rad sladoled :lol: :lol: :lol: :lol:
 dpop
sonata arctica napisal/-a:kar pove dpop.

Never argue with an idiot... he will drag you down to his level and beat
you on experience!!!

1671 Darko

P.S. This is NOT my quotation... mine would be like that...
En_z_velik_teksta_pa_n'č_vsebine napisal/-a:

Toč'n t'ko!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Skrajni čas je že, da upravičim tudi svojo titulo kralja glupih postov (Mare), zatorej :arrow:
Pomembna novica za vse nostalgike starih rockovskih časov pa tudi za mlajšo generacijo bi se našlo kaj uporabnega (slišnega). 8)
Bigfrik, a se vidiva na koncertu? :?: :wink:
................................................................................................................................................................................................
LOU REED

Hala Tivoli, 13.3.2006 ob 20 uri

Nastop legende rock glasbe Lou Reed. Reed je pričel s glasbeno kariero v kultni zasedbi Velvet Underground.
A je po razpadu skupine odšel samostojno pot. V Slovenijo prihaja drugič, vsi ki smo ga pred leti videli v Križankah,
lahko potrdimo, da se stari maček ne da!

cena: 7500 sit
Uporabniški avatar
 ales
Mariza včeraj je bila...neverjetna. Koncert se je začel zlo tko..Ena istrska jazz predskupina, clo eni naši igrali v njej, a niso navdušili.. le v ta zadnjem (sexy-po izjavi pevke) komadu , k je slekla površnik se je publika razživela.

Pol pa pride na oder, tko mal obotavljujoče, potiho pozdravi v hrvaščini, kuj Transparente, ene par iz Fado curvo-Cavaliero monge, da se ti zmeša, mal unih bobnarskih, Barco negro, pove nekaj o svojih afriških koreninah in o očetu, tipičnem portugalcu..

Sledi en tak prijeten prikaz nastopanja v javnosti; prav vsak v Lisinskem ima občutek, da poje samo njemu..in potem kr na lepem (po dobri uri in pol doživetega petja) v temi odide ona in cel bend. Se za hip vrne, prejme protokolarni šopek, odpoje še en bis in gre..

Mi in naši južni bratje jo kličemo nazaj, po par minutah res pride in celo povpraša po željah. Zdaj se brez mikrofona spusti v parter, mi pride tko na meter, pozabim poslušat, Medo, Chuva, Primavera, ma pol se sploh ne spomnim več vsega.. ej se mi je zdel, da je dodatek trajal dlje ko koncert, k sreči.

Čist mal je manjkal pa bi po zaključku kr podaljšal za njo v Beograd.. mal me danes rešujejo njeni trije CDji, ma saj jutri bo že bolje.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA