prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Athena89
veliko kdo v mrzlih dneh teče v rokavicah. to je povsem normalno ;)
Uporabniški avatar
 tomaze
Rokavice so lahko lahke bombažne, praktične so tudi lahke rokavice za tek na smučeh za bolj mrzle čase, lahko pa tudi ne predebele kolesarske iz neoprena za pozimi.8)

LP Tomaž
 HanaMB
Mene pa zanima, kaj date na glavo,ko je bolj hladno. Mene namreč hitro bolijo ušesa (ne kot vnetje, ampak zgolj med tekom) že pri temperaturi okoli 10oC. In če dam na glavo kapo ali trak, mi je pri teh temperaturah neznansko vroče. Se dobijo kake tekaške kape tudi (da se ne namočijo)?
Uporabniški avatar
 Damijan
Pri taki temperaturi tekači bolj redko nosimo pokrivala. Vendar mi ni jasno: praviš, da te hitro bolijo ušesa, hkrati pa, da ti je ful vroče. Kakorkoli, kompromis bi utegnil biti trak, morda kak ne predebel windstopper. Tako ostaja teme glave odprto in lahko odvaja toploto, hkrati pa imaš pokrita ušesa... Zame je sicer reč aktualna od 0 st. navzdol, za takrat imam en fini windstopper, tako da v ušesa nikoli ne zebe, hkrati nikoli prevroče. Kape ne "prenesem", uporabljam ga tudi na smučanju. Toliko...
 HanaMB
Ja, kapo ali trak si dam na glavo, da me ne bi bolela med tekom ušesa. In potem mi je v glavo grdo vroče (me pa ne bolijo ušesa). Kako izgleda taki windstopper trak? Je tanki?
Uporabniški avatar
 Damijan
Windstopper membrana je lahko prišita na dost debele stvari (tak je moj zimski trak - predstavljaj si flis, ki ima nalepko WS...), veliko materiala od WS pa je zelo tankega (spomni se na obilico kolesarskih cunj - materiali se dajo preverit tudi kje pri nas v trgovinah, čeprav za tak trak bo težka)...

Preko meje je ponudbe več, še vedno...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA