prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 boohoo
oj! klicala sem na polar slovenija, da izvem kdaj pride ta model v slo in so mi odgovorilil, da ne vedo kdaj se bo to zgodilo! tak da cicat pa cakat :D
 ffinto
Verjetno so to tvoje prve izkusnje z Eko-projektom oz. Intact-om :twisted: :twisted: :twisted:? Zal! :(

lp,b
Uporabniški avatar
 boohoo
ne vem kaksne so tvoje izkusnje, ampak jaz se nisem imela problemov z njimi, tak da o tem ne morem debatirati. Do mene so bili vedno korektni. Lahko pa ti poves tvoje izkusnje, da bomo ostali previdnejsi!
 ahmed
Ce iscete modele, ki niso dobavljivi v Sloveniji in imate moznost s kreditno kartico, potem obiscite stran
http://www.w-o-w.de/.

Sam sem tam narocil uro Polar RS200 in je prisla v roku 14 dni. So korektni, dostavljajo v Slovenijo in imajo odlicno podporo preko elektronske poste.

Le prirocnik je v nemscini in spanscini :D
 legionar
in koliko kaj stanejo tile dve zadevščini, rs200 in rs200sd??
 legionar
povejte mi, kaj mislite o cenah polarjevih ur na tejle strani: www.maraton.si
Uporabniški avatar
 obi
legionar napisal/-a:povejte mi, kaj mislite o cenah polarjevih ur na tejle strani: www.maraton.si

Imam občutek, da niso najbolj ugodne. Se jih da drugje dobiti s popusti. (Potočnik, Hervis)
Uporabniški avatar
 joze-svica
dober dan,pisem iz svice in imam rs200sd ze eno leto,ura je zelo tocna,lahka uparaba,meri hitrost in daljino razlika v daljini je najvec 3 % razlika.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA