tini napisal/-a:Dule napisal/-a:jupii jutri opravim s tistimi parimi štengami![]()
A nam bos dal pike za tole?
lptini
seveda samo bo treba 4x gor pridet

tadejk napisal/-a:75m sem jaz nameril, povprečni naklon 32%
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
INOT napisal/-a:tekačica napisal/-a:INOT napisal/-a:tekačica napisal/-a:INOT napisal/-a:Boljše od seksa?![]()
hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...
Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat... takole napadalen...in to na tekmi. Veš kako boš prestrašil udeležence in...kaj si bodo ob VRHUNCU mislili obiskovalci na vrhu stopnic??? Morda bo tam prisoten celo kakšen otrok???
Jaz sem zadnji na svetu,da bi se me balaAjde mogoče parklja pa Bedanca.Ampak mene?
Previdnost ni nikoli od več![]()
.
INOT sej veš, da se te ne bojim![]()
![]()
![]()
![]()
A mala zdaj boš še pa glasna?![]()
![]()
INOT napisal/-a:Pa saj je prav,da si glasna.Samo nena se mi tak na uhe deri![]()
![]()
Ja škoda,da ne moreš jutri prit navijat![]()
INOT napisal/-a:Pa saj je prav,da si glasna.Samo nena se mi tak na uhe deri![]()
![]()
Ja škoda,da ne moreš jutri prit navijat![]()
tekačica napisal/-a:INOT napisal/-a:Nič ti ne skrbi.Stopnice bodo še kar nekaj časa stale.Enkrat boš že prišla.Štajersko-gorenjska naveza te bo že spravila sem.
Ja nekoč nam bo uspelo
tomaz.zupancic napisal/-a:INOT ali bi potem glede na to da sedaj ne morem priti zaradi grrrrrrrrrrr višje sile.Ali bi se dalo tudi takrat izmeriti v prisotnosti neke komisije, ko bi prišli mi gor od naših GOR(enjskega konca)![]()
!
Ejsataja kak mi je žal dijo porko!![]()
![]()
![]()
Ma kaj čmo bo že enkrat bolje kajne?
Življenje bo trajalo še vsaj 2342304537592 let![]()
Saj smo FOREVERYOUNG![]()
ČAO!
runnerca napisal/-a:SE NE DEREM!!! SAMO SKRBIM ZA TO DA MI NE BO POTREBNO DVAKRAT PONAVLJATI ISTIH STAVKOV!!!
runner napisal/-a:runnerca napisal/-a:SE NE DEREM!!! SAMO SKRBIM ZA TO DA MI NE BO POTREBNO DVAKRAT PONAVLJATI ISTIH STAVKOV!!!
pa ne gre ti glih od tipkovnice:
1)http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=53011#53011
2)http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=53013#53013
jaz tudi ne maram ko se ponavljam... recimo ABC kosarice sem eno parkrat omenil ... pa to da me je picila CE MUHA MUHA da sem dobil BERI BOLEZEN BOLEZEN ... odlocil sem se da bom prenehal s tem ...
zdaj pa grem poslusati DURAN
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA