Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 sonata arctica
Na srečo zadnje čase med tekom nisem doživela nič posebnega. Predvčerajšnjim sm lepo odtekla k ponavadi, pridem domov in potem izvem da so bla po radiu celo dopoldne obvestila da naj se ljudje, ki prebivajo v okolici polja, kjer tečem jaz, zadržujejo doma. En avto je namreč zbil medveda, medved se je pobral in šel in je lahko ful napadalen, zato so baje tud lovci bli na terenu in zna bit nevarno če se v takih razmerah nahajaš tam. Jst sm pa dopoldne lepo sproščeno tam tekala in še pela sm zraven! ...in sm se odločila da bom šla v prihodnje tečt v tistih 200-metrskih krogih k šoli k si ne želim ravno pobližnjega srečanja z brundotom.

No, ampak danes, ko sm šla tečt, mi tisti krogi niso glih dišali in sm rekla, da bom tvegala, sej medved menda ne čaka ravno mene tam za koruzo pa da bi skočil na cesto ko bom mimo prilaufala. med potjo, ko sm bla že proti koncu, je naproti pritekla kolegica in je rekla da je ravno včeraj srečala dva medveda ko je kolesarila, pa še tema je bila. no in sve se zmenile da greve jutri tečt skupaj, za vsak slučaj, da bove vsaj dve če srečave kakšnega kosmatinca.

v glavnem, to pišem zato, ker obstaja varianta, da boste v ponedeljek po cajtengih brali nekaj takega: "V soboto se je tek v naravi za 21-letno S.A. in 17-letno S.S. končal tragično. Razjarjeni medved jima je pomeril hlače..." itd. itd. No in ko bom v cajtengih bom pa slavna- a hoče kdo avtogram že zdej... v ponedeljek ga mogoče ne bo več na voljo...

Bom pa vnaprej sigurno bolj cenila tudi ture, ko se nč posebnega ne zgodi, tud če se dolgočasim-sam da preživim pa da ne bom večerja za kakšnega gozdnega prebivalca.
Uporabniški avatar
 INOT
Ali pa varianta dva na športni strani:S.A in S.S,dosegli normo na 3000 m zapreke za naslednje svetovno prvenstvo v atletiki.In to na zoranih njivah!!!Čestitke! :D
Kaj bi šele bilo na atletski stezi :?: :shock:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
sonata arctica napisal/-a:Na srečo zadnje čase med tekom nisem doživela nič posebnega. Predvčerajšnjim sm lepo odtekla k ponavadi, pridem domov in potem izvem da so bla po radiu celo dopoldne obvestila da naj se ljudje, ki prebivajo v okolici polja, kjer tečem jaz, zadržujejo doma. En avto je namreč zbil medveda, medved se je pobral in šel in je lahko ful napadalen, zato so baje tud lovci bli na terenu in zna bit nevarno če se v takih razmerah nahajaš tam. Jst sm pa dopoldne lepo sproščeno tam tekala in še pela sm zraven! ...in sm se odločila da bom šla v prihodnje tečt v tistih 200-metrskih krogih k šoli k si ne želim ravno pobližnjega srečanja z brundotom.

No, ampak danes, ko sm šla tečt, mi tisti krogi niso glih dišali in sm rekla, da bom tvegala, sej medved menda ne čaka ravno mene tam za koruzo pa da bi skočil na cesto ko bom mimo prilaufala. med potjo, ko sm bla že proti koncu, je naproti pritekla kolegica in je rekla da je ravno včeraj srečala dva medveda ko je kolesarila, pa še tema je bila. no in sve se zmenile da greve jutri tečt skupaj, za vsak slučaj, da bove vsaj dve če srečave kakšnega kosmatinca.

v glavnem, to pišem zato, ker obstaja varianta, da boste v ponedeljek po cajtengih brali nekaj takega: "V soboto se je tek v naravi za 21-letno S.A. in 17-letno S.S. končal tragično. Razjarjeni medved jima je pomeril hlače..." itd. itd. No in ko bom v cajtengih bom pa slavna- a hoče kdo avtogram že zdej... v ponedeljek ga mogoče ne bo več na voljo...

Bom pa vnaprej sigurno bolj cenila tudi ture, ko se nč posebnega ne zgodi, tud če se dolgočasim-sam da preživim pa da ne bom večerja za kakšnega gozdnega prebivalca.

Ja sam pol ne bo pisal SONATA ARTICA ampak SONATA MEDVEDJA :lol: .Ma dont vori ti mu sam mal pomežikni pa bo prec stran šel, ker si bo mislil tole pa ni nekaj v redu, nič se me ne boji! :lol:
ČAO!
 sonata arctica
Ja, tko je blo-kolegica me je pustila na cedilu - k sm jo poklicala je s svojim fantom pekla pico :evil: Pa taka frendica...

In sm šla tečt sama... Ves čas sm pa gledala na vse iz katere strani bo prišel medved, ampak razen kakšnega sprehajalca pa kakšnega kmeta s traktorjem ni blo videt. No, ampak danes bo okrepitev in gremo štirje (če ne bodo zatajili in jedli pice!). Z malo sreče bomo medvede prepričali naj ne težijo in naj se raje spokajo na Slivnico. No če nam to ne bo uspelo lahko pa še zmeraj čekirate časopise, sam morte bit zdej pozorni na širši spekter začetnic: S.A, S.S., D.P. in D.T.

Mislim da rekorda ni za pričakovat k ni noben od nas glih naspidiran tko da v tem primeru, da se medved ne bo strinjal z našim predlogom o umiku na Slivnico, lahko pričakujemo bolj žalosten izid. Če bo koga zanimalo, kdaj se lahko pride poklonit štirim budalam, ki so si zadali, da spodijo medveda in s tem prispevajo k vecji varnosti tekačev, sprehajalcev in kmetov na notranjskem (se pravi imamo zelo človekoljuben cilj tko da lahko pridete vsaj notranjci), bom poskrbela, da bodo podatke na forum posredovali moji starši -sej veste, stvari kot so kdaj je možnost za kropit pa kdaj je pogreb. Torej- če ne prej se vidmo na mojmu pogrebu- vabljeni vsi! Pa res pridte k se ne zgodi vsak dan da vas kdo povabi na svoj pogreb. Ful bo žurka- bom provala kakšen band najet...
Uporabniški avatar
 INOT
sonata arctica napisal/-a:Ja, tko je blo-kolegica me je pustila na cedilu - k sm jo poklicala je s svojim fantom pekla pico :evil: Pa taka frendica...

In sm šla tečt sama... Ves čas sm pa gledala na vse iz katere strani bo prišel medved, ampak razen kakšnega sprehajalca pa kakšnega kmeta s traktorjem ni blo videt. No, ampak danes bo okrepitev in gremo štirje (če ne bodo zatajili in jedli pice!). Z malo sreče bomo medvede prepričali naj ne težijo in naj se raje spokajo na Slivnico. No če nam to ne bo uspelo lahko pa še zmeraj čekirate časopise, sam morte bit zdej pozorni na širši spekter začetnic: S.A, S.S., D.P. in D.T.

Mislim da rekorda ni za pričakovat k ni noben od nas glih naspidiran tko da v tem primeru, da se medved ne bo strinjal z našim predlogom o umiku na Slivnico, lahko pričakujemo bolj žalosten izid. Če bo koga zanimalo, kdaj se lahko pride poklonit štirim budalam, ki so si zadali, da spodijo medveda in s tem prispevajo k vecji varnosti tekačev, sprehajalcev in kmetov na notranjskem (se pravi imamo zelo človekoljuben cilj tko da lahko pridete vsaj notranjci), bom poskrbela, da bodo podatke na forum posredovali moji starši -sej veste, stvari kot so kdaj je možnost za kropit pa kdaj je pogreb. Torej- če ne prej se vidmo na mojmu pogrebu- vabljeni vsi! Pa res pridte k se ne zgodi vsak dan da vas kdo povabi na svoj pogreb. Ful bo žurka- bom provala kakšen band najet...

Če še niste naspidirani pa še boste.Pa ti tak poznaš speed Metal.Samo ne poznaš pa še nove verzije.To je ,ko greš tečt z MP 3-jem ali walkmanom,pa glih en počasen komad igra,pa ti lepo počasi tečeš.Pol pa se od zadaj pojavi Speed Booster (medo),ritem glasbe v slušalkah se naenkrat neverjetno pospeši in ti tečeš po ritmu 4.0/km,3.30,3.0,2.50/km.... :twisted:

Če pa slučajno odstopiš no :cry: Katere komade naj igrajo na pogrebu? :?
Mogoče kaj od Sonate Arctice? :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
sonata arctica napisal/-a:Ja, tko je blo-kolegica me je pustila na cedilu - k sm jo poklicala je s svojim fantom pekla pico :evil: Pa taka frendica...

Če še niste naspidirani pa še boste.Pa ti tak poznaš speed Metal.Samo ne poznaš pa še nove verzije.To je ,ko greš tečt z MP 3-jem ali walkmanom,pa glih en počasen komad igra,pa ti lepo počasi tečeš.Pol pa se od zadaj pojavi Speed Booster (medo),ritem glasbe v slušalkah se naenkrat neverjetno pospeši in ti tečeš po ritmu 4.0/km,3.30,3.0,2.50/km.... :twisted:

Če pa slučajno odstopiš no :cry: Katere komade naj igrajo na pogrebu? :?
Mogoče kaj od Sonate Arctice? :D

Ne Vrba Žalujka :lol: :wink: !
ČAO!
 sonata arctica
Preden bom jst tekla tko hitro da se bo temu reklo "naspidirano" bo preteklo se nekaj casa... ce bols pomislim se to ne bo zgodilo nikoli, tko da se ze ukvarjam s pripravami na svoj pogreb.

Hm, glede izbora komadov moram se malo premislit. Ja sigurno bo kej od Sonate (tko da Inot-ti moras nujno prit pogledat!), mislim pa da bodo prevladovali komadi od Sentenced pa Insomnium ker mora biti glasba primerna dogodku. Mislim da bo to kot najbolj primerno ker besedila prvih govorijo o smrti, pogrebih, o trugah, tudi o samomorih, besedila od Insomnium pa so melanholicna do konca.
No po slovesnosti bo pa kej bolj zivahnega da ne boste tolk zamorjeni odsli. :D
Uporabniški avatar
 INOT
samo če ne boš zrihtala kakšne dobre hrane ne pridem.Misliš,da bom lačen tam stal.Pa tekli bomo tudi veš v tvoj spomin,tak,da tud napitke zrihtaj.Ok hočem par CD-jev od tebe v oporoki,pa 5 slik.(In to v okvirjih,da lahko takoj obesim na steno)
Jaz ti bom pa v spomin na pogrebu odpel eno božično (v metal izvedbi)
Uporabniški avatar
 INOT
samo če ne boš zrihtala kakšne dobre hrane ne pridem.Misliš,da bom lačen tam stal.Pa tekli bomo tudi veš v tvoj spomin,tak,da tud napitke zrihtaj.Ok hočem par CD-jev od tebe v oporoki,pa 5 slik.(In to v okvirjih,da lahko takoj obesim na steno)
Jaz ti bom pa v spomin na pogrebu odpel eno božično (v metal izvedbi)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT še prej jo je pa treba povabiti na Kalvarijo da vidi dejansko kaj je to trpljeno in krvavo potenje!
ČAO! :lol:
Uporabniški avatar
 tekačica
tomaz.zupancic napisal/-a:INOT še prej jo je pa treba povabiti na Kalvarijo da vidi dejansko kaj je to trpljeno in krvavo potenje!

Če boš takole strašil s tole Mariborsko Kalvarijo, boš še mene prestrašil, da ne bom upala priti še takrat ko bo to mogoče :D :D :D
 sonata arctica
Oh, skoda. Zaradi slabega vremena je tek po njivah odpadel, moji dragi kolegi pa so poskrbeli, da sm zvecer v krogih tekla SAMA (no, eden je sedel v avtu, poslusal radio in stel kolk krogov sm pretekla). Tako da smo na zalost vsi zivi, medveda ni blo, zato pogreb in s tem tudi zurka odpade... Skoda, pa tolk sm se veselila svojga pogreba! :cry:

Jst pa vem zakaj je Tomaz reku da me je treba povabit na kalvarijo- ker ve, da bom umrla preden pridem do konca, torej me bodo lepo pokopali in on bo prisel na mojo pogrebno zurko! Nic ne bo...

Inot moje CDje ti bom zapustila samo pod pogojem da mi bos zapel kaksno metalsko bozicno pesem se ko bom med zivimi. Aja, pa dobis samo tiste takopirane CDje, originali grejo z mano v grob! Ampak slik pa ne dobis- ne bom dovolila da se takole okoriscas z mojimi velecenjenimi umetninami, ki so primerljive z deli najvecjih umetnikov! pravec si pohlepen- ze ce bi prodal eno sliko bi lahko kupil cel maribor... in kaj ti bo 5 slik take vrednosti...? Bom poskrbela za to da te dnar ne bo prevec pokvaril in ti zato ne bom namenila nobene slike!

:wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
sonata arctica napisal/-a:Oh, skoda. Zaradi slabega vremena je tek po njivah odpadel, moji dragi kolegi pa so poskrbeli, da sm zvecer v krogih tekla SAMA (no, eden je sedel v avtu, poslusal radio in stel kolk krogov sm pretekla). Tako da smo na zalost vsi zivi, medveda ni blo, zato pogreb in s tem tudi zurka odpade... Skoda, pa tolk sm se veselila svojga pogreba! :cry:

Jst pa vem zakaj je Tomaz reku da me je treba povabit na kalvarijo- ker ve, da bom umrla preden pridem do konca, torej me bodo lepo pokopali in on bo prisel na mojo pogrebno zurko! Nic ne bo...

Inot moje CDje ti bom zapustila samo pod pogojem da mi bos zapel kaksno metalsko bozicno pesem se ko bom med zivimi. Aja, pa dobis samo tiste takopirane CDje, originali grejo z mano v grob! Ampak slik pa ne dobis- ne bom dovolila da se takole okoriscas z mojimi velecenjenimi umetninami, ki so primerljive z deli najvecjih umetnikov! pravec si pohlepen- ze ce bi prodal eno sliko bi lahko kupil cel maribor... in kaj ti bo 5 slik take vrednosti...? Bom poskrbela za to da te dnar ne bo prevec pokvaril in ti zato ne bom namenila nobene slike!

:wink: :wink: :wink:

Grebatorka :evil:
Uporabniški avatar
 lunca
[quote="sonata arctica"]Skoda, pa tolk sm se veselila svojga pogreba! :cry:
quote]

Ne se preveč hecat s temle :nono:
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:INOT še prej jo je pa treba povabiti na Kalvarijo da vidi dejansko kaj je to trpljeno in krvavo potenje!

Če boš takole strašil s tole Mariborsko Kalvarijo, boš še mene prestrašil, da ne bom upala priti še takrat ko bo to mogoče :D :D :D

Tamala brez panike.Sem ti rekel,da dobis Wild Card drugo leto za stopnice.Ce pa med tem casom dobis se kenijsko drzavljanstvo Dobis se 1000 EUR startnine!
:D
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA