prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Obivankenobi
ups, tiskarski škrat...

namesto pošitka je počitek :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 žure
Še jaz, še jaz...

170,8 km
 mami Irena
:roll: september tek 135 km
kolo 307 km

Lep pozdrav
 marjan
124 km teka s "še nekaj višinskimi metri"
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tek: 265,1 km
Kolesarjenje: 439,3 km
 tommi
tek: 20km!

žal je prišlo v začetku septembra do poškodbe, tako da sem izven pogona že cel mesec :(

In ne kaže nič na boljše! Taku da bomo zgleda še lep čas brez teka :(
Uporabniški avatar
 Manika
tommi napisal/-a:tek: 20km!

žal je prišlo v začetku septembra do poškodbe, tako da sem izven pogona že cel mesec :(

Tommi, jaz sem jih v septembru pretekla samo 13 :shock: ! Tole je pa zagotovo rekord forumovcev :wink: .
Uporabniški avatar
 IgorOK
Pozdravljeni!

Mislim, da je vpisovanje trening kilometrov nepotrebno.

Ima lahko celo negativne posledice, saj se manj izkuseni tekaci zacnejo bolj gnati, ko vidijo kako malo km imajo v primerjavi npr. Borom, ki jih je pretekel 270! :shock:
Rezutat tega pa je neogiben, poskodba in potem prisilni pocitek (sam ze vem, dvignil kilometrino iz 50km na mesec na 50km na teden v obdobju treh mesecev, potem pa poskodba pete in dva meseca brez teka :( )

Tema je bila brez dvoma odprrta dobronamerno, bojim pa se, da lahko naredi vec skode kot koristi.

Lep dan vsem!
Uporabniški avatar
 Vlajko
IgorOK napisal/-a:...Mislim, da je vpisovanje trening kilometrov nepotrebno.
Ima lahko celo negativne posledice, saj se manj izkuseni tekaci zacnejo bolj gnati, ko vidijo kako malo km imajo v primerjavi...

Igor, ne glede na to, da, zaenkrat, tudi sam sodelujem s približnimi ocenami glede pretečenih mesečnih kilometrov, imaš v svojem postu popolnoma prav. :!: :clap:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo!

moj prispevek za september: 128km

Pozdravček,
Darja
Uporabniški avatar
 gorazd
tek: 13,5 km

kolo: 21,7 km

prehojenih 2464 stopnic

plavanje: 30m pod vodo in 210 m nad vodo

košarka: zadetih 14 trojk, 21 dvojk in 7 prostih metov in narejenih 8 osebnih napak

hribi: enkrat šmarjetna gora

fitnes: 5 počepou in 25 sklec ter 31 trebušnjakov

odbojka na mivki: 1x

hoja: 4x po 10-15 min

Upam, da me bo vsaj tukaj kdo razumel, da sem se želel malo pohvaliti in da s športom ne pretiravam :D

Zdej pa čisto resno, za mano je tekaško najbolj žalosten mesec v zadnjih dveh letih, števec se je sicer ustavil 83 km apak tekel sem le 3x. :( :cry:
Upam da se bom sestavil do LJ maratona.
Uporabniški avatar
 gorazd
IgorOK napisal/-a:Pozdravljeni!

Mislim, da je vpisovanje trening kilometrov nepotrebno.

Ima lahko celo negativne posledice, saj se manj izkuseni tekaci zacnejo bolj gnati, ko vidijo kako malo km imajo v primerjavi npr. Borom, ki jih je pretekel 270! :shock:
Rezutat tega pa je neogiben, poskodba in potem prisilni pocitek (sam ze vem, dvignil kilometrino iz 50km na mesec na 50km na teden v obdobju treh mesecev, potem pa poskodba pete in dva meseca brez teka :( )

Tema je bila brez dvoma odprrta dobronamerno, bojim pa se, da lahko naredi vec skode kot koristi.

Lep dan vsem!

Mislim, da sem z mojim predhodnim prispevkom nakazal enega možnih odgovorov. Sam sem namreč že zdavnaj prešel na čas teka in ne na km, ker ne tečemo vsi enako hitro.

Naprimer 260km gorazda je lahko ekvivalentno 80 km Svena ali pa 380 km Ingemarja.

Se pa strinjam da se je lepo malo pokazat, saj to s stanjem števca na kolesu na koncu kolesarske sezone delamo že od malih nog.

Je pa opozorilo Igorja povsem na mestu!
Uporabniški avatar
 mirko1
229 km tek
95 km kolo
3×454 stopnic-šteng :D

lp,mirko
Uporabniški avatar
 tekačica
Živjo!
No ko sta ravno Vlajko in IgorOK začela s tole temo. Imam vprašanje, ki me resno zanima.

ALI IMATE OBČUTEK, DA JE TALE TEMA, V KATERI BELEŽIMO KM PRETEČENE V PRETEKLEM MESECU, VPLIVALA NA VAŠE ŠTEVILO PRETEČENIH KM oz. ALI IMATE OBČUTEK, DA TEMA MOČNO ŠKODUJE TEKAČEM???
ALI STE MNENJA, DA BI MORALI PRENEHATI BELEŽITI TOLE TEMO???
Uporabniški avatar
 kustus
LP

NE SE MI ZDI PRAV SUPER. KAR TAKO NAPREJ.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA