Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 urška
Mene so učili še nekaj kot Po poti okupirane LJubljane...
vsekakor lekcija sprejeta, hvala! :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
urška napisal/-a:.... Po poti okupirane LJubljane ...

V času rajnke Juge se je, res, tako imenovala. Takrat si imela tudi rutko in plavo titovko v šoli. :wink:
Zdaj so pa karte malo drugače premešane 8) :wink: ...
 mojA
Še dve luštni varianti za tek po gozdu:
TOško Čelo - Katarina - proti Polh. grmadi ali do Bele (ne priporočam, bila napadena od ponorenega psa in še bolj norega lastnika)
in
trasa okoli Utika - markirana, mislim da 6,8 in 10 km. Tam se teče tudi septemberski tek Brdo. Steze so različno markirane in različno težavne. Praktično narediš krog po hribu v gozdu nad Podutikom - Brdo - Stranska vas - Preval (tam je odcep za Katarino in T.čelo) - Podutik.
Uporabniški avatar
 magda
Moki je napisal:
Mare, a bi lohka prosim opisal progi Borovnica-Pekel in Močlnik Vrhnika, pa približno kilometrino Sm novopečeni Vrhničan pa postopoma odkrivam različne proge v okolici in je vsaka nova dobrodošla. Tnx

Če bi rad tekel prav v okolici Vrhnike, je ena lepših prog v Star malen - mirna, hladna, ob potoku, pravi raj za tekače. Od "Štirne" do Starega malna je približno tri km, torej povratno 6 km. Potem pa obstajajo variane - ena pot proti Stajam in čez hrib v Star malen - zelo lepa in dinamična proga, ali pa v Starem malnu podaljšaš proti Strmci in nato po tankovski poti nazaj do izhodišča.
LP in še veliko dobrih tekov!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes sem v sklopu "svojega projekta" Z nasmehom opravi s prvim polmaratonom na široko obkrožil celotni Kranj :arrow: Drulovka - Zarica - Zlato Polje - Kokrica - mimo Brda - Predoslje - Britof - Mercator Center - Delavski most - Orehek - Drulovka (slabih 19 km). Vreme je bilo (zame) zelo prijetno, v resnici pa (morda) rahlo prehladno za tek (11°C) :D

Tekel sem ves čas enakomerno, povprečni utrip 139 (max 151). Štoparica se je ustavila pri 1:46:43. 8)

Uffffffff, kaj bi dal, ko bi se 23.10.2005 počutil tako "jamajško olimpijsko" kot danes. :roll: :roll:

PS:
Res je, sicer, da sem svoj prispevek vtaknil pod to temo, a PST-ja še zdaleč nisem naveličan. :wink:
Uporabniški avatar
 IgorOK
Zivjo Vlajko!

Bi nam lahko povedal vec o tvojem projektu: Z nasmehom opravi s prvim polmaratonom.
Moj prvi polmaraton je bil prava muka, zato bi si naslednjega zelel preteci z nasmehom :lol:

ps. Pot spominov je pa super!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Primerljivo s Poletovo šolo, kjer so "šolo" teka na 10 km glede na ambicije ter sposobnosti kandidatov razdelili na tri kategorije:

1. Z nasmehom preteči 10 km.
2. Preteči pod 50 min.
3. Preteči pod 40 min.

Moj "projekt" je primerljiv s točko 1 :arrow: čas bo drugotnega pomena. :roll: Kapiško? :?: :wink:

Sicer je pa osnovna značilnost projektov (po Murphy-ju), da običajno ne uspejo ali pa le delno. :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 IgorOK
To, da je cas drugotnega pomena mi je cisto jasno :D

Zanima pa me, kdaj si se odlocil za to, koliko mesecev si predvidel za pripravo, kako povecujes razdaljo pretecenih km, koliko na preteces na teden/dan, s kaksnim pulzom, in podobne tehnicne podrobnosti. :shock:

Ti je cilj Ljubljanski maraton 21km, ali vec tekov na leto?
Uporabniški avatar
 Vlajko
He ... he ... (Bor) :lol:
Vidim, da si me preveč resno vzel. To, kar sem v svojem postu imenoval kot Projekt, ni noben projekt, tako sem ga imenoval bolj v šaljivem tonu ... :wink:
Vsekakor pa lahko tudi kakšno resno rečeva glede mojih "tekaških naporov" ( :oops: :oops: ) :arrow: predlagam prehod v "ilegalo", npr. ZS. :wink:

PS:
Aja, odgovor glede mojih ciljev .....
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 09 Mar 2006, 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IgorOK
Sem mislil, da imas kaksen poseben program sestavljen :D

Bova kaksno o teku z nasmehom na obrazu rekla na analizi po Ljubljanskem maratonu :D
Uporabniški avatar
 kustus
Vlajko napisal/-a:Primerljivo s Poletovo šolo, kjer so "šolo" teka na 10 km glede na ambicije ter sposobnosti kandidatov razdelili na tri kategorije:

2. Preteči pod 50 min.
3. Preteči pod 40 min.

Moj "projekt" je primerljiv s točko 1 :arrow: čas bo drugotnega pomena. :roll: Kapiško? :?: :wink:

Sicer je pa osnovna značilnost projektov (po Murphy-ju), da običajno ne uspejo ali pa le delno. :shock: :wink:

LP

No NO vlajko mislim da si prvo točko že zdavnej prerastu.

Pa reč da ni res.
:P :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
kustus napisal/-a:... Pa reč da ni res ...

Ni res. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaze
Vlajko napisal/-a:Primerljivo s Poletovo šolo, kjer so "šolo" teka na 10 km glede na ambicije ter sposobnosti kandidatov razdelili na tri kategorije:

2. Preteči pod 50 min.
3. Preteči pod 40 min.

Mogoče je Vlajko res že prerastel točko 1, kot piše Kustus. Se mi je pa ob tem utrnila misel, da se nekateri malo starejši :roll: , gibamo retroaktivno od točke 3, kjer smo pred leti že bili, nazaj v točko ena :) in mogoče, ko jo absolviramo ponovno proti točki 2 :D , da pa bi dosegli t. 1 pa je kar znanstvena fantastika :juhuhu: . Zgornjo trditev apliciram seveda nase :bum: .
Poznam pa tekača-kolega, ki pobija mojo trditev, je pa res, da je "izvenserijski" :cast: (mimogrede Sonata - tudi on je že srečal nekaj medvedov iz oči v smrček :-- , celo samico z mladiči - takrat je kljub temu, da sta se nekaj časa gledala, dosegel taboljši čas na tisti progi, kjer redno trenira). Pred 5 leti je ponovno začel malo bolj resno trenirat in je letos prepričljivo zmagal v absolutni kategoriji na maratonu 70 km Celje - Logarska, drugega pa je nažgal za cca 40 min (Abrahama pa je prehitel že pred par leti). Torej zares drži rek "NIKOLI NI PREPOZNO" in SKUŠAJTE BITI USKLAJENI SAMI S SEBOJ pri svojih tekaških naporih.

Lepo vas pozdravlja "retroaktivni" Tomaž
:TF) rules!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

no no no

in vlajko in kustus sta presegla prvo točko vam jest garantiram sem že tekla na istih tekih kot onadva in vam povem iz prve noge al kako se že reče.
pa brez pocenjevanja prosim na tej točki sem že skoraj jest ne pa vi.
Uporabniški avatar
 kustus
Vlajko napisal/-a:
kustus napisal/-a:... Pa reč da ni res ...

Ni res. :wink:

vlajko, vlajko, vlajko

boš hitr vzel besedo nazaj in priznal da si daleč naprej od 1 točke.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA