prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MABE
Tek bolj za en ... :oops: :oops: , analiza pa tudi bolj kratka in sušna, razen...

Upam, da bo drug teden boljš! :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
bil je zlo fajn tek......
bla je zlo fajn analiza.....
pa ne vse obljube za res vzet - kar je blo rečeno.... (sumljive substance Laško PRESS)
.
.
.
.
.
.
.
ps:bor je pil radensko :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a:Četrtek, 6.10 - gre kdo en krog ob 17:00?

Jaz bom v četrtek zagotovo prišel, vendar ne prej kot ob 17.30. 8)
"Planiral" sem tekanje s spreminjanjem hitrosti, če bom razpoložen. :roll:
Drugače pa :arrow: običajni "lagani kas". :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ob 17.30 :arrow: klepetalni tempo. :D :wink:
:lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf:

Nekje drugje sem omenjal še eno počasno 21-ko, zadnjo pred Ljubljano. Torej, moj nekoliko "razgrajeni" plan :arrow: V nedeljo, 9.10.2005 okoli 9.30, bom, prijetno razmigan od prejšnjega dne v Kamniški Bistrici, štartal na parkirišču Dobrega soseda v Drulovki in se po nekaj urah lagodnega teka tja tudi vrnil. 8)

Potek teka: Drulovka - Orehek - Delavski most - Čirče - Trboje - Dragočajna (kamp) - Podreča - Mavčiče - Drulovka (ca.21 km po TIS-u). :wink:

Junce, Bojanm, še kdo ....

Toda, za energijo na poti poskrbi vsak sam (morda "ruknemo" skupaj en napitek v Kampu Dragočajna). :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 09 Mar 2006, 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Junc
21-ka v nedeljo je odlično, za danes pa grem ob 17:00 pa se srečamo med potjo, nekak razmišljam, da bi na koncu obrnil, pa še nazaj lavfal.
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a:Ob 17.30 :arrow: klepetalni tempo. :D :wink:

Pridem na en klepet :wink:

Nataša
Uporabniški avatar
 Vlajko
NatašaB napisal/-a:..Pridem na en klepet :wink:...

Velja, dobiva se ob 17.30 na štartu. :D

PS:
A s' to spremembo na Mačkovi uredila al' na kranjski občini? :?: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Evo, jaz sem čakal do 17:00, najavljenih ni blo ob uri (johnny), tko da sem se sam opravil na pot (zelo je blatna). Na koncu sem potem še videl lojzeta p in mislim da je bil tam avto od 2MUCH4ME. Malo se mi je mudilo, zato sem oddrvel dam

Vlajko se vidimo v nedeljo ob 9:30 pri najboljšem sosedu na Drulovki
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME, ti pa res prinašaš dež s seboj. :!: :roll: Ko si včeraj poklical, da prideš, so se nemudoma začeli kopičiti temni oblaki. Deževalo pa kljub temu ni. :?
Ampak, samo do štarta, nato pa izmenoma deš, dež, deš, dež, ..... :shock: Na cilju :arrow: prestanak oborina. :D :wink:

Drugače pa, luštna družba z usklajenim tempom v sestavi NatašaB, Tt2x, 2MUCH4ME, Vlajko. 8) Prehitevali, zaostajali, mimotekli so, seveda, še drugi tekači, kakšnega hudega drena pa ni bilo, saj so pravočasno opazili, da se Brdu približuje rejnhoulder Tumačfomi. :wink: Junce, tebe nisem srečal, sicer pa bova imela v nedeljo več kot dve uri časa za klepet. Podrobnosti glede do tisočinke sekunde natančnega štarta bodo pravočasno sledile.:wink:

Analizo smo opravili v Galeriji Dežman, pridružila sta se še Aleš in LojzeP, vse skupaj je trajalo tja do pol desetih. 8) Vsebino denarnic je (ponovno) rešil Aleš z likofom ob nakupu novega štirikolesnika. :clap: :cast:

Pa smo spet dolžniki. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
2MUCH4ME zdej pa je res 2MUCH. Zdej vemo kdo je kriv za ta dež. :D :lol:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Junce napisal/-a:2MUCH4ME zdej pa je res 2MUCH. Zdej vemo kdo je kriv za ta dež. :D :lol:

Vas zanima, kakšno bo vreme na dan LM??? :lol: :wink: Poglejte na štartno listo!!! :wink: :rol: :rol: :rol:

Najbolje bi bilo, da bi nickname spremenil v 2MUCH4ME_RAIN4U2 :roll:
Uporabniški avatar
 T1
2MUCH4ME napisal/-a:
Junce napisal/-a:2MUCH4ME zdej pa je res 2MUCH. Zdej vemo kdo je kriv za ta dež. :D :lol:

Vas zanima, kakšno bo vreme na dan LM??? :lol: :wink: Poglejte na štartno listo!!! :wink: :rol: :rol: :rol:

Najbolje bi bilo, da bi nickname spremenil v 2MUCH4ME_RAIN4U2 :roll:

Še boljše bi bilo tek_v_dezju :lol: , za po snegu že enga mamo.

LPT1
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA