snezni_tekac napisal/-a:.... eden boljsi izo-tonik v naravni obliki: sok od kumaric ....

Pa še nekakšen, meni doslej neznan, čudodelen vpliv name ima.

snezni_tekac napisal/-a:.... eden boljsi izo-tonik v naravni obliki: sok od kumaric ....
Slavist Slavko napisal/-a:INOT napisal/-a:Še pred leti si niti predstavljati nisem mogel,da bi recimo po maratonu šel drugi dan odtečt recimo še en maraton.
INOT je to preteklik ?
preteklik -> preteceno
runner napisal/-a:Še pred leti si niti predstavljati nisem mogel,da bi recimo po maratonu šel drugi dan odtečt recimo še en maraton.
INOT je to preteklik ?
preteklik -> preteceno
runner napisal/-a:"maraton na dan odžene zdravnika stran")
INOT ... da ne bos to dal v podpis!
Zaaaaakaj jaz ne morem spati???
INOT napisal/-a:Poskusi s par skodelicami zelenega in črnega čaja na dan.Odkar to redno pijem zopet po dolgem času zelo dobro spim!
INOT napisal/-a:runner napisal/-a:"maraton na dan odžene zdravnika stran")
INOT ... da ne bos to dal v podpis!
Zaaaaakaj jaz ne morem spati???
Ej Runneru čist resno no.Tudi jaz imam probleme s spanjem.Čeprav ga skoraj ne potrebujem več.Poskusi s par skodelicami zelenega in črnega čaja na dan.Odkar to redno pijem zopet po dolgem času zelo dobro spim!
INOT napisal/-a:tekačica napisal/-a:
Jaz imam tudi težave s spanjem... samo v obratni smeri. Jaz spanca nimam nikoli dovolj. med šolo hodim spat ob 9 ih in do 5:20 se zelo slabo naspim
Pa kaj ti jaz cel čas govorim.Takoj po risanki v posteljo!
tekačica napisal/-a:uuuu INOT sem se spomnila kdaj sem nazadnje gledala risanko... a veš tisto ki sva jo gledala skupaj. A ni bila dobra. Zdej sem našla še eno tako, ki jo lahko gledaš in iz slike vse dojameš. Kdaj boš imel čas, jo bova skupaj pogledala.
INOT napisal/-a:tekačica napisal/-a:uuuu INOT sem se spomnila kdaj sem nazadnje gledala risanko... a veš tisto ki sva jo gledala skupaj. A ni bila dobra. Zdej sem našla še eno tako, ki jo lahko gledaš in iz slike vse dojameš. Kdaj boš imel čas, jo bova skupaj pogledala.
Pa ne že zopet palčka Smuka.Pa nonstop gledava to.![]()
Vsaj Pink panterja bi enkrat gledal...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA