prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Daša, Junce, Bojanm ter moja ne ravno malenkost smo se imeli danes kar lepo. :D Vreme nam je šlo zelo na roko, trasa po obeh bregovih Save pa tudi. Edina nevolja je, da se ni prav nič skrajšala od zadnjič. Še vedno je je za približno 21 km. :roll:

Zadevo smo po vnaprejšnjem dogovoru vzeli bolj na easy, po štartu pa sta imela Bojan ter Mitja ves čas nekakšno "tendenco", da bi "malo po malo", a skoraj neopazno potegnila. Le kdo bi jima zameril, saj sta veliko mlajša ter hitrejša od mene. :cast1: Daša ni rekla nič, samo mlela je z nogami, :clap: sam pa sem kar malo prepozno pojamral, da gre to zame malo prehitro in to napako sem skoraj plačal v drugi polovici proge. :roll:

Ko je bilo v Podreči končno vseh "orientacijskih pasti" konec, sem fantoma predlagal, naj si dasta malo duška. In že ju je uhvatila magla. 8)

Daša pa lepo z menoj. A sem po nekaj kilometrih opazil, da ima tudi ona svoj tekaški dan. Pa sem še njo "poteral" naprej. :wink:

Vendar, komaj so se zmagovalci teka globoko nadihali, sem tudi sam dospel do Jankovića. :D Aja, pozabil sem povedati, Daša se nam je pridružila šele na Planini, zato jo je čakalo še kakšne tri kilometrov solo teka, fantje pa smo skočili na pir. Da, tudi Vlajko. :shock: :wink:

PS:
Sedaj je pa na vrsti praznjenje ter ponovno polnjenje glikocenskih rezerv (dr. Škof Press). :!: :twisted:
 bojanm
Prov imaš Vlajko,vse ok,še marele(gobe) smo videli v gozdu ob trasi(kljub veliki hitrosti),sej sem reku,če bi jih šel nabirat jih sigurno nebi videl,ja pa pir smo tud skočil(2)analiza sam PSSST!-TOP SEKRET(KANON SEKRET)
Uporabniški avatar
 Junc
Še jaz napišem. Super trasa, super vreme, super kompanija. Tempo mi je bil res od začetka malo počasen, ampak če smo se zmenil, beseda velja. Kasneje, pa sva z bojanom nekaj km pred koncem pospešila. Upam da bom tak tempo držal celih 21 v Lj, ker bi bil stem zelo zadovoljen. Drugače pa se še kdaj priporočam za tak trening, ker je bilo luštno.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem vesel, da ste se imeli fajn - moja malenkost je bila prisotna na standardni lokaciji ( Brdo ), in na podobno razdajli kot dopoldanci ( 2 kroga ) - tokrat solo :(
Pot je že skoraj suha, in tekaško zelo uporabna, zato upam, da bo četrtkova udeležba številna. :D
Uporabniški avatar
 Junc
Jutri ob 17:30, zdej ko je vreme, grem cel krog, drugače bi se na sredi obrnil.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a: ... grem cel krog ...

Sam bom vsaj poskusil teči. :roll:

Če se bom med tekom preveč zadihal, potem bom tudi jaz :arrow: grem. :oops: :lol:

Ura štarta :arrow: Tu nekje :!: :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Junce napisal/-a: zdej ko je vreme

Bi želeli, da pada dež? Z veseljem Vam ustrežem!!! :wink:

Pridem (po vsej verjetnosti sam :x )!!! 17.30, standardna lokacija... :!:
Uporabniški avatar
 Junc
Mislim, da ti ne bo uspelo :lol:

Vsaj do nedelje ne (kar se dežja tiče)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Super četrtkov "okobrdski" tek je bil. Analiza pa itak. :D
Na žalost pa (predvidoma) zadnji moj letos. :-(( Kvečjemu vikendi. :roll:

Zasedba, ki je štartala skupaj, je bila "prekopirana" od prejšnjega tedna: NatašaB, Tt2x, 2MUCH4ME-kapo, Junce, Vlajko. Enako kot prejšnji teden sta nas na cilju pričakala še Aleš ter LojzeP, ki sta se takoj nato bliskovito izstrelila iz izhodiščne točke. :cast: Pogrešali smo zlasti Tinija, kateremu na tem mestu ponovno želim čimprejšnjo zmago nad virozo. :wink:

Moški del ekipe si je za kavalirsko gesto gladko prislužil negativno oceno, saj se nam je vsem nekam mudilo in smo Natašo pustili samo. :nono: :wink:

Analiza je bila zopet pri Dežmanu, kjer je bilo za razliko od Brunarice prijetno toplo. 8) Na njej sem se začasno poslovil od četrtkovih kroženj okoli našega Indianapolisa, zato je cviček tekel v potokih, ostali analitiki pa so se kar malo pretirano "grebli" za Kebrovo naklonjenost. :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Včeraj je bilo kar uredu, vreme, počutje in nekoliko odmora od nedelje se je "poklapalo" za prijeten tek, v enem pogovrnem tempu.

Še Vlajko je odlično tekel, po zaslugi gela. Če nebi imel sabo wc papirja, bi gotovo šel pod 50 :lol:

Tako da Vlajko: 2 gela pa brez papirja, pa da pade 21-ka pod dvemi urami 8)

Kebrova naklonjenost? :pivo:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a:
Moški del ekipe si je za kavalirsko gesto gladko prislužil negativno oceno, saj se nam je vsem nekam mudilo in smo Natašo pustili samo. :nono:

Tole mi je pa mal znano :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a:... po zaslugi gela ...

Aja, to sem pa zamolčal (Junce izdajico Press). :roll: Zdej boste pa še mislil', da s'm "džankič". :shock: :oops:

Takole :arrow: po Matevževem zlata vrednem nasvetu: "Na tekmi nikoli ne počni ničesar, kar nisi preizkusil na treningu!" sem včeraj (prvič v življenju) pred tekom zaužil en Enervit gel in sicer le zato, da vidim svojo reakcijo nanj. 8)

Ugotovitev mi bo prav prišla prihodnjo nedeljo. :D :D :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Vlajko, danes sem tudi jaz zaužil gel in deluje. >dosegel sem svo PB okro Brda, tko da se ga bom sigurno "napil" v Lj.
Uporabniški avatar
 ales
Po dooolgem času spet en tak pravi tempo tek.. Lojze, tini in en novi mlajši član..začeli s 4.30, do klanca še malo hitreje..na osmem kilometru me (Miha?) prav boječe obvesti da bo šel en kilometer mal hitreje..ne vem od kje jih je pobral, aja šele 19 jih ima..zaključila s par sekundami čez 40..

Na analizi še Vlajko(več je povedala Silva..), Vilko in Tomaž. Še zadnjič pri Dežmanu (Lojze se res ne razume s tem osebjem..) Zgodbic, idej in tračev nam skor do desete ni zmanjkalo..
Uporabniški avatar
 Vlajko
S Tomažem sva odtekla lagoden pogovorni krog v, recimo temu, mojem predvidenem začetnem tempu na LM. Za krog sva porabila kar 57 min. :wink: Važneje se mi zdi to, da sem bil na cilju približno tako zmatran kot če bi odnesel smeti iz stanovanja do najbližje kante. :D Je bil pa to moj prvi tek po nekaj dnevih. :oops:

O analizi je pa že Aleš dovolj "izdal". :lol: :wink:
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA