prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Prišel sem do dileme, izbira med Mizuno Wave Rider 8 in Adidas AdiStar Control.
Če odštejem ostale faktorje me bega naslednji:

Adidas je namenjen zmernim pronatorjem, kar sam sem. Posnel sem se v obeh supergah na kameri in zadevo pogledal in me bega to, da so adidas na notranji strani močneje podprte. To pomeni da na notranjem nožnem loku močno čutim to podporo oz. "plastiko".
Lahko da je to le pred redno uporabo in se kasneje noga navadi, vendar me vseeno zanima, ce ima kdo podobne superge oz. bolj izkusnje s takimi copati

hvala,

lp, Miha
Uporabniški avatar
 runner
...izbira med Mizuno Wave Rider 8 in Adidas AdiStar Control...

kaj se matras ... kupi obe.
Uporabniški avatar
 MihaPR
oboje skupi koša 67 jurjev :shock:
Uporabniški avatar
 EVicA
Ravno danes sem kupla Wave Rider 8 (končno je ta projekt zaključen) :)
Glede na to da sem supinatorka in da se mi je ta copat med vsemi probanimi najbolje prilegal, dvomim da bo tebi ustrezal. Tudi sicer mislim da je Wave Rider narejen za srečneže z normalno nogo in za tiste z visokim lokom.
Uporabniški avatar
 runner
MihaPR napisal/-a:oboje skupi koša 67 jurjev :shock:

cena ... sitnica (ALAN FORD PRESS)
Uporabniški avatar
 MihaPR
@evica

to je res. Ampak če pravilno razumem Wave tehnologijo je na obeh straneh, notranji in zunanji enako "podložen" oz. podprt in zato naj bi bili wave rider tako za zmerne supinatorje in zmerne overpronatroje.
Bomo vidl v kratkem.
Uporabniški avatar
 runner
Bomo vidl v kratkem.

neeee ... !!!
kupil bos Mizunke!!!
Adidaske so boljse... (DZIRLO PRESS)
Uporabniški avatar
 GTA
Mam letos tretje MWR8, ne vem kako odgovarjajo tvoji nogi, men so q - Wave Creation 6 so mi malo "štoraste" oz. sem sam pol mal štorast, v MWR8 pa se zelo dobro počutim, je pa to seveda odvisno od tebe oz. tvoje noge. Tolk, če kaj pomaga.
Uporabniški avatar
 runner
jaz sem se samo malo hecal ...
Moj zemo Veso (NMK) bi rekel:"Hec mora bit"

anedane?
Uporabniški avatar
 obi
V Rimu na maratonu sem dobil na štantu Mizuno njihov prospekt, na katerem je bilo razdelano kateri copati so primerni za določen tip tekača. Delili so copate po več atributih. Na veliko presenečenje so za Mizuno počasnejši tekači do 5min/km. Copat Wave rider ni namenjen pronatorjem, je namenjen pa nekoliko hitrejšim tekačem.
Mogoče bi pogledal še kje v tujini za Mizuno copate, ker pri nas se ne dobi vseh modelov.

Moji prvi copati so bili Adidasovi. Bil sem zelo zadovoljen z njimi. Edina pomankljivost pri njih je bila, da je blaženje dokaj hitro odpovedalo.

Odločitev bo težka :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zelo težka. Načeloma bi šel po Adidas sam so drage ko hudič, 29 jurjev :(
 Nataša
eh, baši te adidaske, dost je blo premišljevanja :wink:
Uporabniški avatar
 alan
Nataša napisal/-a:eh, baši te adidaske, dost je blo premišljevanja :wink:

No, Miha... pravkar si dobil namig za 30% popusta... Ce se bos znasel, lahko
se vec sfehtas! :wink: Veliko uspeha zelim! :D

Sicer bom pa jaz v bliznji prihodnosti 'valove jahal' z osmico! (cakam na
popust PRESS)... res pa da mi pasejo copati za nevtralno nogo...
Uporabniški avatar
 obi
MihaPR napisal/-a:Zelo težka. Načeloma bi šel po Adidas sam so drage ko hudič, 29 jurjev :(

A si se kaj pozanimal, če jih imajo v Adidasovi štacuni v Celovcu? Tam nisem videl copat dražjih od 100 eur.
 Nataša
alan napisal/-a:No, Miha... pravkar si dobil namig za 30% popusta...

Popravek, popusta ima 62% :shock: in on še kar premišljuuuuje :lol: (zdele loh mal opravljam, ker ga ni na forumu) :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA