Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Bor
alpek napisal/-a:
legionar napisal/-a:
IgorOK napisal/-a:Jaz bi se nekaj vprasal glede dviga stevilk.

Ce me spomin ne vara, sem moral lansko leto pri dvigu stevilke predloziti potrdilo o placilu startnine.

Ce bo tako tudi letos, bo to problem...
:shock:

sva že dva... ena položnica je ostala na pošti, drugo sem pa skupaj s prijavnico poslal na timing!
skratka, v kolkih dnevih te pa sploh, od datuma, ko si poslal potrdilo o plačilu, objavijo na netu, da si plačal?

Mislim, da temu ni čisto tako. Lani ni bilo potrebno ob prevzemu pokazati nič, samo povedal si za koga rabiš. Letos pa mislim, da je v Poletu pisalo, da bo dvig možen z osebnim dokumentom, tako da nič bat. Oni verjetno imajo podatek o tem, kdo je plačal in potrebujejo zgolj info, da si to res ti.

hvala alpek :clap:

na položnici pa je skupni znesek, tako da bodo težko videli za koga je......
Uporabniški avatar
 Bor
alpek napisal/-a:
legionar napisal/-a:
IgorOK napisal/-a:Jaz bi se nekaj vprasal glede dviga stevilk.

Ce me spomin ne vara, sem moral lansko leto pri dvigu stevilke predloziti potrdilo o placilu startnine.

Ce bo tako tudi letos, bo to problem...
:shock:

sva že dva... ena položnica je ostala na pošti, drugo sem pa skupaj s prijavnico poslal na timing!
skratka, v kolkih dnevih te pa sploh, od datuma, ko si poslal potrdilo o plačilu, objavijo na netu, da si plačal?

Mislim, da temu ni čisto tako. Lani ni bilo potrebno ob prevzemu pokazati nič, samo povedal si za koga rabiš. Letos pa mislim, da je v Poletu pisalo, da bo dvig možen z osebnim dokumentom, tako da nič bat. Oni verjetno imajo podatek o tem, kdo je plačal in potrebujejo zgolj info, da si to res ti.

hvala alpek :clap:

na položnici pa je skupni znesek, tako da bodo težko videli za koga je......
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Bor a je že kej novega glede dviga številk , kdaj, kje in kako.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 5rca
1. na Timingu še nikoli niso zahtevali ob dvigu startne številke, potrdila o plačilu ?!?

2. vedno dvignem številke za več ljudi, še nikoli niso zahtevali osebnega dokumenta ?!?

3. šiškarce pridemo v center, kjer je start maratona, s kolesi, zato nam je Via Bona predaleč :wink:

4. Kustus, v razpisu za Ljubljanski maraton so navodila, kje, kako in kdaj dvigneš startno številko

tako ... govorila sem 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a: ... vedno dvignem številke za več ljudi ...

Ne tko na glas. :nono:

Že tko me pou Krana fehta, če jem bom uhka u Lublan dvignu cifre pa tiste petkilske pripadajoče pakete. :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a: petkilske pripadajoče pakete. :shock: :wink:

hahaha petkilske, ja ... mogoče dobimo letos, k gremo že petič ponje, vsaj petsto gramske :roll:
sicer pa ... ne tečemo zarad paketkov ... al ja??? hmmm ... se morm še odločit :wink: :lol: :lol: :lol:
 Nataša
5rca napisal/-a:šiškarce pridemo v center, kjer je start maratona, s kolesi, zato nam je Via Bona predaleč :wink:

od centra do Vie Bone je zelo blizu. pismo, ste komot :roll:

:lol:
Uporabniški avatar
 alan
5rca napisal/-a:... ne tečemo zarad paketkov ... al ja??? ...

Jaz ne tecem zaradi paketka... ampak izkljucno samo zaradi majcke...
Ce ni majcke, tudi teka ni! Tako! :evil:

Aja... glede ViaBone... jaz pridem pes iz Bezigrada, pa vas pospremim do
Vie... pa se domov do Siske, ce je treba! Deal!? :D
Uporabniški avatar
 5rca
alan napisal/-a:
5rca napisal/-a:... ne tečemo zarad paketkov ... al ja??? ...

Jaz ne tecem zaradi paketka... ampak izkljucno samo zaradi majcke...
Ce ni majcke, tudi teka ni! Tako! :evil:

Aja... glede ViaBone... jaz pridem pes iz Bezigrada, pa vas pospremim do
Vie... pa se domov do Siske, ce je treba! Deal!? :D

ja seeeej ... majčka je u paketku :roll:

pospremil nas boš :shock: :shock: taki ponudbi se pa res ne mormo upret :wink: se bom posvetovala z mojimi, pa ti pravočasno javim :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
alan napisal/-a:.... vas pospremim do
Vie... pa se domov do Siske...

Samo, glej, da boš vzel s seboj zadosti cvenka....cvenka, kajti Šiškarce kar dosti pokurijo na sto kilometrov. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a:

Samo, glej, da boš vzel s seboj zadosti cvenka....cvenka, kajti Šiškarce kar dosti pokurijo na sto kilometrov. :wink:

I Z D A J A L C

aja, na tej sliki smo samo tri ... na maratonu nas bo pa vsaj osem :!:
Uporabniški avatar
 kustus
5rca napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

I Z D A J A L C

aja, na tej sliki smo samo tri ... na maratonu nas bo pa vsaj osem :!:

lp
no pol bo pa alen res mel problem z keš če vas bo osem. no pa se bo že potrudil drugače pa priskočmo na pomoč če bo treba a ne alen.

no no ni vlajko izdajal samo spomnil nas je na ful dobro fotko
Uporabniški avatar
 Barb
Barb napisal/-a:Se prostovoljno javim za organizacijo :arrow: če se seveda strinjate :roll:

Žal s te moke ne bo kruha in odpovedujem svoje prostovoljstvo.
S prva sem še mislila,da bi vseeno poskrbela za ana-lizo, ampak ker me ne bo, mislim,da ni pravično da se sploh vmešavam.

Žal me ne bo med vami :cry: :arrow: bom pa z mislimi z vami.
V soboto upam,da pridem na The Stoj.

Prosim pa enega prostovoljca, da prevzame organizacijo ana-lize.
Uporabniški avatar
 Barb
Če bi kdo še želel teči na 21km, pa da še ni plačal štartnine, lahko zamenja oz. teče pod mojim imenom in z mojim čipom.Mogoče mu na Timingu zamenjajo tudi ime in priimek.Sporočiti pa je potrebno najkasneje do jutri.

Če ne bo moja štartnina šla v dobrodelne namene :?
Uporabniški avatar
 Barb
Če bi kdo še želel teči na 21km, pa da še ni plačal štartnine, lahko zamenja oz. teče pod mojim imenom in z mojim čipom.Mogoče mu na Timingu zamenjajo tudi ime in priimek.Sporočiti pa je potrebno najkasneje do jutri.

Če ne bo moja štartnina šla v dobrodelne namene :?

Interesent me naj kontaktira na 041/293-675

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA