prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirko1
je mogoče že kdo bil na gospodarskem rastavišču včeraj ali danes.me zanima če se splača priti pogledat.jutri bi šel teči na grmado pa bi spotoma sločil do ljubljane.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tekačica
Jaz sem ga obiskala 2 leti nazaj s šolo, pa mi ni bilo nič posebnega... oz. ogleda ne bi nikoli ponovila...
No ja mogoče se je pa v teh dveh letih že kaj spremenil :D
 Obivankenobi
Jaz sem bil danes na tem sejmu, pa je za moje pojme čist brezveze :nono: Povsod sami mazači, o športu skoraj ni ne duha ne sluha, samo nekaj stojnic, kjer se predstavlja nekaj društev, en koš kjer par mulcov nabija košarko :twisted: :twisted: ter ena velika blazina za skakanje :shock: , namenjeno za kaj jaz vem koga... :?: :?: :?: :arrow:
V glavnem toplo odsvetujem obisk, zguba časa...

To je moje skromno mnenje :wink:

LP
Uporabniški avatar
 Xrock
Se strinjam z zgoraj napisanim.

Majo pa frutabele (7 sadežev) po 90 SIT (mislim da jih v trgovini nisem videl pod 120), pa mal cenejše Omega3 ipd. Trampolin je pa za otroke! :). Sicer pa - če hočte pocen kupit Forwerka al pa ionizacijsko piramido :twisted: - navalite! :twisted: :twisted: :twisted: . Je pa skor edina stvar kjer se ti ne prilepi slinasti forwerkovec (se opravičujem če sem koga užalil :twisted: ) al pa merilec valovanj v prostoru, razstava gob :)
Uporabniški avatar
 tekačica
No potem je pa še vse tako kot je bilo pred dvemi leti, ko sem jaz tole MORALA obiskati :x
Uporabniški avatar
 mirko1
hvala,sem upošteval vaša mnenja.je bilo na Grmadi dosti lepše preživeti popoldan.
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA