prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 SašaK
Saša napisal/-a: Sem pa malo skeptična glede tega, kako dolgo bodo zdržali copati. Zdaj je za njimi okoli 50 km, upam pa, da še nekajkrat toliko.

No, takole...

Na mojo veliko žalost copate niso zdržale več kot cca 150 km... Pri peti se je strgal tisti tanek material... :--(

Tako da sem jih nesla reklamirati (sem imela račun) in so mi jih v Tomas sportu v Cityparku brez težav in takoj ponudili zamenjavo ali dobropis (pohvaljeno!).

Saša napisal/-a: No, zdaj sem bila slišati kot reklama za Nike (čepav se sicer držim Adidasa), ampak moje navdušenje je veeeeeliko.

In se nisem odločila za isti model, odločila sem se za preizkušen Adidas Response.

Sem pa še vedno totalno navdušena nad Free copatom (ko se ga navadiš, se ti vsak drug copat zdi trd in okoren) in sem prepričana, da se bom spomladi (ko bo sezona primernejša za tak copat) spet odločila za nakup (sploh pa so mi v TS povedali, da se to pri prvih modelih kar dogaja, da pa je Nike zdaj material izboljšal).

Skratka, priporočam, ampak ne modela Free 5.0, če pa že, pa nujno spraviti račun.
Uporabniški avatar
 katka
meni so zanimive, ampak cenovno hudo precenjene (kot večina nikea).
šminka, skratka. :roll:
Uporabniški avatar
 Athena89
kateri pa so novejši modeli od free 5.0? jih prodajajo že v slo?maš kak link?
Uporabniški avatar
 Athena89
No, za tiste, ki jih je motilo, da z nike free niso mogli tečt po makedamu, je tu NIKE FREE TRAIL 5.0 ---> "Ne samo po asfaltu, sedaj lahko tečete"bosi" tudi po neurejenih terenih."
( http://www.superge.si/html/svn/875399-AA.shtml )
pomoje je to kr fajn :)
Uporabniški avatar
 katka
moje 5.0 so se strgale na petah zgolj od sprehajanja po mestu... noge so me v njih bolele vedno, ko sem jih imela gor daljši čas... skratka, moja ocena teh copat je lahko samo slaba... hudo precenjen copat (dokaj tipično za najk)... jih odsvetujem.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Trganje na peti je napaka in lahko uveljavljaš garancijo (informacija prodajalca).
Uporabniški avatar
 katka
MihaPR napisal/-a:Trganje na peti je napaka in lahko uveljavljaš garancijo (informacija prodajalca).

o, hvala za info! :)
Uporabniški avatar
 Athena89
katka napisal/-a:moje 5.0 so se strgale na petah zgolj od sprehajanja po mestu... noge so me v njih bolele vedno, ko sem jih imela gor daljši čas... skratka, moja ocena teh copat je lahko samo slaba... hudo precenjen copat (dokaj tipično za najk)... jih odsvetujem.

noge so te bolele..? a to mišice al kaj drugega? ker če so te bolele mišice, bi naj to bilo normalno :shock:
 SašaK
Katka,

ja, jaz sem jih reklamirala, pa so mi brez težav zamenjali copat (no, tudi denar bi najbrž dobila nazaj, pa sem itak rabila druge copate, tako da denarja niti nisem zahtevala).

Jaz sem se jih pa brez težav navadila (nobenih težav, nobenih bolečin, prav svoboden :wink: občutek sem imela v njih). Prav uživala sem z njimi :D

Zame je to prav zares en boljši copatov, samo tisti material na peti bo treba res izboljšati. Sicer nisem ljubitelj Nike copatov, ampak ta se mi je pa res priljubil.

Čakam na novo generacijo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA