Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uri
Prejšnjo soboto sva s kolegom šla "preverit" progo. Odločila sva se za počasen, umirjen tek na 21km po potek LM. Ma zdaj pa ne vem, pulz me je neki matral oz. merilec je kazal med 170 in 175 :shock: . Običajno doma, za trening imam pulz med 150-160. Koliko imate vi ponavadi pulz na tekmah?
Na koncu niti nisem bila zmatrana, samo glava me je pričela boleti, kot ponavadi ob daljših tekih (in seveda se je dan zame končal na kavču, pa kaj bi človek jamral, tk pač je) pa nisem imela občutka, da tečem hitro.
Ja, kolega je verjetno res tekel počasneje, kot teče ponavadi, a očitno zame še vedno hitro, pa nisem hotela zaostajati za njim. :roll:
Sicer pa že komaj čakam na tek, kjer bom poskušala podreti osebni rekord z Radencev. To bo po mojem težko, saj veliko raje tečem na vročini kot na mrzlem. Ah, pa pustimo se presenetiti...
:wink:
LP
Uporabniški avatar
 bigk
A ni možno številk dvigniti tudi v nedeljo pred štartom? Lansko leto smo jih lahko...
 mojA
Junce napisal/-a:V informacijo, če koga zanima:

Dvig številk in čipov je v četrtek 20. in petek 21. oktober od 10. ure dopoldne do 18. ure popoldne na TRGU REPUBLIKE in še v soboto 22. oktober samo dopoldne od 7.30 do 10.30. ure.

Za vas lahko dvigne nekdo drug, vendar mora imet s seboj vaš osebni dokument.

Pozdrav!
TIMING LJUBLJANA

Škoda. A na Timingu pa ni več variante? Npr še kakšen dan prej?
 aleksander
Iz tega sledi da bo treba po številko 70 km daleč v Ljubljano :evil: ,če ne najdem kakšnega dobrosrčnega študenta :wink: .

Ja še to, kaj pomeni če je na listi prijavljenih pod rubriko spol " ? ".Ali je treba kaj popravljat....
 dragons
DVIG ŠTARTNIH ŠTEVILK IN ČIPA
Štartne številke bo možno dvigniti samo v Tekaškem centru Intersport – šotoru na Trgu republike in sicer v čertek, 20. oktobra, in petek, 21. oktobra od 10. do 18.ure, v soboto do 20. ure in v nedeljo v prijavnem šotoru na štartu od 7.30 do 10.30 ure. Vse tekmovalce iz Ljubljane ali bližnje okolice organizator poziva, da dvignejo štartne številke že pred nedeljo. Ob dvigu je potrebno predložiti osebni dokument.

Malo drugače kot zgoraj.
 dragons
KAJ BOSTE DOBILI ZA PLAČANO ŠTARTNINO?
Vsi, ki bodo plačali štartnino, bodo lahko sodelovali na 10. ljubljanskem maratonu, torej dobijo:
DOBRO ORGANIZIRANO TEKAŠKO PRIREDITEV, po normah svetovne atletske organizacije (varovanje trase, okrepčila na progi in na cilju, merjenje in objava rezultatov, pokali in nagrade za najboljše, zdravniška oskrba).
MAJICE: Vsi udeleženci tekov v nedeljo, 23.oktobra, bodo prejeli tudi majico 10. ljubljanskega maratona
BON: 3 bone Intersporta za nakup obutve in oblačil za tek z 20 % popustom, za nakup oblačil za tek in prosti čas z 20 % popustom in za nakup tekalnih stez, sobnih koles, eliktikov in drugih fitness naprav z 15 % popustom.
TEKAŠKE NOGAVICE: Tekači na 10, 21 in 42 km bodo prejeli še nogavice za tek (darilo Intersporta)
POKRIVALO: (bandana, darilo generalnega sponzorja Mercatorja).
BIDON: Vsi tekači na 21 in 42 km bodo ob dvigu štartne številke dobili še bidon in energetski napitek Enervita, ki naj ga vzamejo s seboj na traso;
MEDALJA: ob prihodu na cilj na 21 oz. 42 km prejmejo vsi medaljo.
TEKAŠKA MAJICA ZA PRETEČENIH 42 km: Tisti, ki bodo pretekli veliki maraton, bodo dobili na cilju tekaško majico z napisom »Za menoj je 42 km teka na 10.ljubljanskem maratonu.
ČASOPIS SLOVENIA TIMES: Tuji tekači bodo prejeli izvod časopisa Slovenia Times v angleščini.
VREDNOSTNI BON MERCATOR: Dvesto izžrebanih tekačev bo prejelo darilni bon generalnega sponzorja Mercatorja v vrednosti 5.000 SIT.
KARTO ZA ATLANTIS: Med udeležence 10. Ljubljanskega maratona bomo razdelili naključnim tekmovalcem 100 kart za Vodno mesto Atlantis
TEKMOVALNI MATERIAL: Vsi tekači bodo prejeli poleg štartne številke in čipa za enkratno uporabo še vrečko za garderobo in bon za brezplačno udeležbo na testeninki.
PALERINE: V primeru slabega vremena bodo tekači ob prihodu na cilj prejeli tudi pelerine.
DIPLOMA Z REZULTATOM: Po maratonu bodo vsi udeleženci prejeli tudi spominsko diplomo z vpisanim neto in bruto časom in doseženo uvrstitvijo ter bilten z vsemi rezultati.
SMS: Po prihodu na cilj bodo tisti udeleženci tekov, ki so ob prijavi sporočili številko mobilnega telefona, prejeli SMS z doseženim rezultatom.

Če je kdo spregledal. :idea:
Uporabniški avatar
 Speedy
Skratka hočeš rečt: "izžrebanci" bodo celo zaslužili..... samo v cilj se morajo priplazit :lol:
(pozabil si na zastonj banane in pijače na okrepčevalnicah PRESS)
Uporabniški avatar
 bojanu
Koristno je preveriti na strani maratona stanje svoje prijave-ali je odkljukano pod plačano, ali ne. Še posebej za tiste, ki ste bili na teku trojk in greste na 42 km ter nimate svojega čipa-je treba nakazat tistega jurja, da te odkljukajo :idea:
 mojA
bojanu napisal/-a:Koristno je preveriti na strani maratona stanje svoje prijave-ali je odkljukano pod plačano, ali ne. Še posebej za tiste, ki ste bili na teku trojk in greste na 42 km ter nimate svojega čipa-je treba nakazat tistega jurja, da te odkljukajo :idea:

Res je ! Že skoraj 1 mesec hodim na pošto pa še sedaj nič. Jutri pa sigurno! HVALA ZA OPOMNIK.
 kemik
Ali kdo kaj ve, kako je z prostovoljci.

Jaz sem se prijavil (pa še kolega) da bi na stojnicah žejne oskrbovala. Razložu, da imava vsak svoje tovorno živinče (resda ne v organizatorjevih barvah) ker moraš robo do stojnice baje sam pretovorit + prvo pomoč (z vozniške), kolega je še farmacevt povrh vsega. Povedu mobitel številko + email. Prijazna ženska na drugi strani telefonske žice je trdila, kako prostovolce rabjo itd. Ja fino, midva z kolegom pa podpirava take prireditve, če že ne bova tekla bova pa pomagala. Ja super, vas pokličemo v začetku prihodnega tedna, da pridete na sestanek, da povemo kako in kaj. Samo sedaj je pa že konec tega tedna (petek) pa še vedno nobenega glasu s strani organizatorja. ŽALOSTNO :evil:

Lp
kemik
Pozdravljeni!
Spet sem malo razocaran nad nacinom, ki ga pelje organizator LM. poglejte si zavajanje tekacev, na uradni strani LM, kjer so pogosta vprasanja...
citiram:
KAJ BOSTE DOBILI ZA PLAČANO ŠTARTNINO?
Vsi, ki bodo plačali štartnino, bodo lahko sodelovali na 10. ljubljanskem maratonu, torej dobijo:

---> in tukaj našteva npr., da bo samo 100 nakljucnih dobilo to in ono... kje pa je ostalih 2.900 ki so placali startnino... hmmm...

Sicer pa bi organizatorja pohvalil, da je zrihtal toliko sponzorskih daril za tekmovalce. Kar je zelo zelo pozitivno. :clap:

Lep preostanek čudovitega sončnega dneva vam zelim, Sasa.
 kseb
Tudi z moje strani pohvala organizatorju za sponzorska darila tekmovalcem. 8) Kar se mene tiče je LJ maraton dobro organiziran.

Sedaj rabimo samo še dobro vreme (napoved kaže 16 st. :) in :( dež).

LP.
 kseb
Tudi z moje strani pohvala organizatorju za sponzorska darila tekmovalcem. 8) Kar se mene tiče je LJ maraton dobro organiziran.

LP.
 kseb

LP.
Uporabniški avatar
 runner
Krapez napisal/-a:...poglejte si zavajanje tekacev

zavajanje je mogoce malo groba beseda.

Po mojem je misljeno, nekako tako... "placana startnina ti omogoca da se udelezis tudi zrebanja"...

zavajanje bi bilo, ce bi (po placilu statnine seveda) nekaj obljubljenega izpustili. ... kaj pa vem (recimo da ni obljubljenih stumfov).
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA