prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 lime
Skoraj sem že obupal nad iskanjem tega dodatka za Polarja AXN700.
Najprej sem naročal pri prodajalcih in čakal zaman, nato sem vzpostavil kontakt z uvoznikom, ki tudi prelaga dobavo iz meseca v mesec.

Je morda kdo zasledil, da bi imeli kaj takega kje na zalogi ali morda kdo kaj kupuje podobno blago v tujini in bi bil pri volji priložiti še tole malenkost zame. Poleg plačila dam še za pivo ali dva :D .

Gre se pa za kompletek, v katerem je nastavljiv pašček za uro (v originalu je samo kovinski in lahko uro nosiš samo pod rokavi, kar je predvsem pozimi zelo zoprno, sploh če si zadelan proti mrazu) in karabin, na katerem lahko tudi nosiš uro:

Slika

Cene po internetu pa so od 15$ do 20€. Vendar nisem zasledil online trgovine, ki bi pošiljala v Slovenijo.
 Marjanz
Lime poklič v Maraton Brežice (maraton.si) ali pa na polar servis 040898111, ker so dodatek dobili samo upam, da ga še niso prodal.
Uporabniški avatar
 lime
Hvala za informacijo. Bom poklical naokoli. Sem pa govoril z uvoznikom pred nekaj dnevi in mi je rekel, da jih kakšen mesec ne pričakuje :o .

Drugače pa pride Eye shop na vrsto :)

Še enkrat hvala.
Uporabniški avatar
 lime
Samo kolikor se hvalijo z ugodnimi cenami na eye shop, niso prav nič ugodni.

No ja, pri mojem paščku se ne bo veliko poznalo.

Je morda že kdo naročal pri njih?
Je bilo vse tako, kot mora biti?
Uporabniški avatar
 lime
Sem že malo pozabil na tole temo.
longi: hvala lepa za link.

Sem res naročil online iz the eye shopa in moram trgovino zelo pohvaliti. Robo dobil po 3 dneh, vendar napačno. Namesto tekstilnega paščka in karabina sem dobil plastičen pašček za mojo uro. Sem urgiral po mailu in so mi poslali tekstilni pašček in karabin zastonj. Tudi poštnino so krili.
V sporočilu pa so mi napisali naj gumijasti pašček obdržim kot darilo.

Torej: zelo priporočam 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA