Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

staned
fourmovci, zdaj je čas, da se izkažete tudi z množičnostjo pri "delu". Ponavljam dve želji organizatorja:
- da vas čimveč pride v soboto popoldne pred Mercatorjev hipermarket na Celovški, kjer bo ob 17.30 start otvoritvenega teka, s katerim želimo opozoriti Ljubljančane na maraton, ki bo naslednji dan. Štartnine ni, ob prihodu na cilj dobi vsakdo bon za testeninko, torej boste imeli tisti, ki ste prijavljeni na maraton po dva bona in boste šli lahko v psremstvu na testeninko, ki bo takoj po prihodu na cilj. Tempo bo počasen, okrog 7 min za km, tako da boste lahko sproščeno pretekli Celovško in Prešernovo, se pozabavali in pomagali pri ustvarjanju vzdušja pred maratonom. Po testeninki ste vabljeni na veliki koncert skupine The stroj na Trgu republike, ki bo prav gotovo svojstveno doživetje za vsa čutila.
- v nedelji pripeljite čimveč navijačev ob progo. zanimivo dogajanje bo seveda po vsej trasi, predvidevam kar nekaj glasbenih skupin ob trasi (zaenkrat kaže takole: pred Figovcem v mestu, pred Mercatorjevo poslovno stavbo na Dunajski, kjer pripravljamo še eno presenečenje, pred Gllinškovo ploščadjo (blizu Ruskega carja), ob prečkanju Celovške (z Drenikove) in pred tržnico v Kosezah, morda še na eni lokaciji blizu cilja (živalski vrt ali pri vrtnariji na robu Tivolija. Če bo kdo svoje navijače s pokrovkami, lonci ali harmoniko razporedil še kam ob progo, naj mi javi, za vsakega zagotavljam majico lju maratona.

- preverjam pri meteorologih: v soboto bo sicer delno oblačno, vendar bomo morda videli popoldne tzudi sonce, vsekakor pričakujejo suho vreme. v nedeljo dopoldne toplo, 8-10 stopinj, čez dan do 15, oblačno, popoldno možen rahel dež. jutri dobim novo napoved.

- vabljeni tudi v tekaški center intersporta in čimprej po startno številko

- število prijav: rekordno

vsem lp, pazite nase v zadnjih dneh, stane
Uporabniški avatar
 Vlajko
"Moja" vremenska napoved za nedeljo je taka. :wink:

Izboljša jo lahko le še 2MUCH4ME. :--
Uporabniški avatar
 še1PR
Vlajko!
Ti si moj najljubši vremenko! :wink: (Kamniška bistrica, Polh. Gradec,... PRESS)
 kebrček
Letos prvič sodelujem, beri ne tekmujem, razen sama s sabo, na takšni prireditvi in imam verjetno za vas stare mačke čudno vprašanje.
Kot razumem pridem tja oblečena normalno, v šotoru se preoblečem v tekaško opremo in čakam na štartu 15 prej. Če je dež čakaš na štartu oblečen in nato oddaš oblačila Rdečemu križu. A to narediš v tistih 15 minutah ali prej? A dobiš ta oblačila od Rdečega križa nazaj in kje?

Za vse podrobnosti sem vam hvaležna, ker si sploh ne predstavljam kako je to.

LP, kebrček
Uporabniški avatar
 Matej
kebrček napisal/-a:

A dobiš ta oblačila od Rdečega križa nazaj in kje?

:lol: :lol: :lol:

Oprosti, ampak to mora it v "The best of TF" :wink:

Resno: Mišljeno je, da nase navlečeš kakšne cunje, ki jih ne potrebuješ več. Pred štartom jih oddaš RK, ki jih bo seveda posredoval potrebnim. (upam , khmmm)
Uporabniški avatar
 Junc
kako je kaj s parkiranjem organizirano. Sklepam, da kej rezerviranega za tekače ni ali pa se motim.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hm, že prireditev bo na parkiririšču, ki bo zaprto :) drugače je najbližje kongresni trg, pa okoloica kongresnega trga, pa trnovo. V nedeljo ni tak problem s parkiranjem, tako da ne bo zadrege.
Uporabniški avatar
 Junc
Hvala, sej to sem mel tudi že v mislih in bom to tudi storil
 bojanm
Informacija,dvignil sem štartno številko,dokument res potrebuješ,se pravi tudi dokument od tistih za katere dviguješ,čipa pa ne potebuješ kot je nekje pisalo(kdor ima svoj čip),toliko v vednost.Lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ne rabiš osebne za druge prijavljene, poveš za koga bi vzel pol mors pa povedat al naslov al pa rojstni datum al pa mobitel stevilko od prijavlenga. Tko da ni problem, sploh pa ne, ker smo bli cez skupinsko prijavljeni.
Uporabniški avatar
 Bor
bojanm napisal/-a:Informacija,dvignil sem štartno številko,dokument res potrebuješ,se pravi tudi dokument od tistih za katere dviguješ,čipa pa ne potebuješ kot je nekje pisalo(kdor ima svoj čip),toliko v vednost.Lp

..lansko leto je bilo tako, pa tudi danes sem čip imel s seboj in ga je preveril.....
sori če sem koga zavedel.....
Uporabniški avatar
 Vlajko
Na plakatih, kjer je seznam cestnih zapor za nedeljo, nisem nikjer zasledil Celovške ceste, katero bom tekači samo prečkali. :?

A kdo ve, kakšen bo režim zapor zanjo, da mi ne bo treba ravno ob petih zjutraj prilesti iz Kranja? :roll: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
vlajko ... jest stanujem na celovški zraven zapore ... ti lepo parkiraj, naprej se boš pa s kolesom odpeljal ... ti ga posodim :wink: :lol: :lol: :lol:
edin z analizo boš mel pol težave :twisted: :roll: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA