Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 kustus
LP

For me tud ni dobil knoflc. Morda so dobili nekateri zlate in potem je dnarja zmanjkal za navadne in smo ostali praznih rok.
-
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Xrock
Tista kapa je pa taka kot jo majo prodajalke v Mercatorju se mi zdi. če bi s tistim laufu, bi samo čakal kdo bo naročil "5 dek posebne" :twisted:

upam da niste vseh superg pobral v šotoru. grem jutri pogledat

lep tek :)
Uporabniški avatar
 kustus
Xrock napisal/-a:Tista kapa je pa taka kot jo majo prodajalke v Mercatorju se mi zdi. če bi s tistim laufu, bi samo čakal kdo bo naročil "5 dek posebne" :twisted:

upam da niste vseh superg pobral v šotoru. grem jutri pogledat

lep tek :)

LP

NO ta pa je dobra sem se vsaj malo nasmejal.
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 kacj
Marinka napisal/-a:Da niti ne omenjam, da se je nekaj govorilo o bogatejsem paketu v zameno za visjo startnino, v katerem naj bi se nahajala celo 'svic' majica. No, ko je gospodicna privlekla iz kupa majico, v zame nadnaravni velikosti, je postalo jasno, da jih bodo dobili samo maratonci, mi polmaratonci pa ne. Ceprav je startnina za oboje enaka (oziroma celo brezplacna, ce so se prej pomujali v teku trojk na 28km.)
A to pomeni, da polmaratonci nic ne svicamo? Se dobro, da se zanasamo predvsem nase in smo se predhodno opremili z vsem potrebnim.

Tekaske majice tudi v paketih za maratonce ni. Je pa obljubljena po prihodu v cilj...
Uporabniški avatar
 alan
Nataša napisal/-a:...in oba sva bogatejša za mizunke ...

Tudi jaz odslej jaham valove z novo osmico! :wink:

...in to kljub mocnemu Runnerjevemu prepricevanju, naj raje kupim adidaske :D Sorchi...

ps: Hudica... itak smo ze vsi isti, ko se v uniforme oblecemo, zdaj pa bomo
se superge iste imeli... se dobro, da imamo imena na hrbtih... :?
Uporabniški avatar
 Cowboy
mojA napisal/-a: Pogrešam gele, vitergine in predvsem Hervisove bone, ki so bili veliko bolj dragoceni, vsaj kar se mene tiče. No, sicer se pa podarjenemu konju ne gleda v zobe.

dva gela si dobil v Enervitovem šotoru, tako da si pokazal dva reklamna letaka iz 'štartne' vrečke :wink:
Uporabniški avatar
 runner
in to kljub mocnemu Runnerjevemu prepricevanju, naj raje kupim adidaske

heeeec ... heeec ... (sploh se nisem potrudil)
:-P
v zdravju in veslju da jih uporabljas... veliko km da preteces ... noben zulj...
...
...
mah, saj ves ...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Sem šla danes menjati majico in ni bilo problema vendar žal številke M več nimajo tko da mam vseeno preveliko a bo že.
V šotoru imajo kar nekaj robe in pa tudi popusti so mamljivi. Denar seboj in v šoping.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Upam da se bo dalo jutri dvigniti normalno številke da ne bo monogos mučos problemov :twisted: !Bomo mi jutri više v pozadini nego uspredi :twisted: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 mare
Zanimivo, jaz sem dobil pa 6 knoflic, ampak nobenega kupona za popust. Zanimivo je bilo tudi na testu superg, kjer mi je glede na ančin teka strokovnjak priporočil superge, ki jih sploh ne prodajajo.
Uporabniški avatar
 mare
MihaPR napisal/-a:Kere pa so to?

Nike air max-moto, menda ima Hervis za njih ekskluzivo.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Zanimivo! Meni je pa rekel, da mi lahko svetuje samo za Reebok! In sem kupla Pegasuske :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
air max moto so torej v hervisu :)

maja, odvisno na koga naletiš, pri adidasu so mirno svetovali tudi drugo supergo, pri mizuno tudi, pri reebook sem pa tudi sam doživel, da so gladko po celi črti "zasmehovali" ostale superge in poveličevali svoje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA