Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, ljubka ter razposajena slavljenka :arrow: recimo, da je tvoj nasvet uporaben samo zame. :D :wink:

Kaj pa ostalih nekaj desettisoč tekačev, ki se bodo po Celovški pripeljali z naših krajev pa bi radi parkirali v Tivoliju?:roll: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 potepinko68
Glede parkiranja me zanima, ali je v nedeljo na modrih conah parkiranje zastonj al si je treba "nabavt" parkirne listke in kje se jih da v nedeljo dobit.

lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 MihaPR
Če jih bo tok nej rajš en grejo tja parkirat :)

Drugače pa, proga št.1 bo vozila čez traso, torej bo pol-zapora ceste na Celovški. Pomoje bo potem možno tudi z avtomobilom.
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a:OK, ljubka ter razposajena slavljenka :arrow: recimo, da je tvoj nasvet uporaben samo zame. :D :wink:

Kaj pa ostalih nekaj desettisoč tekačev, ki se bodo po Celovški pripeljali z naših krajev pa bi radi parkirali v Tivoliju?:roll: :roll: :wink:

sem šla pogledat na LPP, kako vozijo avtobusi ... Celovška je odprta, tako da do Tivolskega parkirišča pripeljete normalno :) pa še parkirnine ni ob nedeljah :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, pa sva oba še malo obogatila najino zbirko postov (Kustus & Kr neki Press). :lol: :wink:

Sem pa, vendarle, dobil odgovor na svoje vprašanje, najlepša hvala. :D
 bojanm
Nedelje in prazniki,parkirnina se ne plačuje.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ni mi jasno zakaj smo morali ob prijavi dati tudi številko majice če pa vsi ki jih poznam so dobili druge številke, res da ni bilo problema z zamenjavo vendar zakaj pol sploh potrebujejo take podatke.
Uporabniški avatar
 GregorM
Predvidevam, da se nas je večina prijavila v zadnjih 14 dneh, organizator pa je moral majice naročit veliko prej - in se je uštel pri številkah.
Uporabniški avatar
 alan
Ne verjamem... V petek so imeli najmanjso velikost L, v soboto sem
poskusal zamenjati, spet ni bilo manjsih stevilk. V Intersportovem sotoru so
mi rekli, da manjsih majic sploh ni bilo!

Po moje so bile te majice ostanki iz kaksnega skladisca (kvaliteta je
ustrezna)... Ampak... saj nismo prisli zaradi majice!? :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sam sem dvignil eno majico M + pred mano so dvigovali majice S. Torej so bile vse cifre.
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitke Alanu za 42-tko :clap: Si pa krepko popravil svoj rekord, kajne :cast1:

In ti danes o majčkah.. :wink:
Uporabniški avatar
 alan
MihaPR napisal/-a:Sam sem dvignil eno majico M + pred mano so dvigovali majice S. Torej so bile vse cifre.

:shock: He, he... spet so me... :ignore: :D

Stirikrat bil v sotoru, dvignil stiri stevilke v dveh dneh, obakrat vprasal pri
obeh mizah... Isti odgovor... Saj zase ne bi kompliciral, ampak ostale tri
stevilke so bile pa zenske... :D
Uporabniški avatar
 alan
Dule napisal/-a:Čestitke Alanu za 42-tko :clap: Si pa krepko popravil svoj rekord, kajne :cast1:

In ti danes o majčkah.. :wink:

Krepko? Niti ne... :wink: Ampak zdaj bom imel spet kaksni dve leti mir in
bom tekel v druzbi zen tekacev... Pa v hribe imam namen prit! :D

Hvala za cestitke! Brez krcev od 26km pa do konca bi sele letelo... :shock: :D
...ali pa ne? To je najlepsi del teka... gambling...
Uporabniški avatar
 boohoo
...klanjam se ti alan :cast1: res bravo za tole...odslej si zame tam gor nekje...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA