prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Junc
Škoda ker me ni bilo (se bašem z makaroni :lol: ) Mal sem včeraj dvigal še uteži, tolk da se mal pregibam, drugač pa do nedelje ne tečem ni (hočem bit res spočit in nočem staknit kakega prehlada)
 miharudl
lep pozdrav! tek na Brdu je bil res nekaj enkratnega..) tako kot je že vse izdal Aleš...
zahvalu bi se za topel sprejem!
lojze, aleš tine = hvala!!!! upam da se vidimo v lj na analizi:)

p.s: pa sej ni blo tk hitr
Če ste že prišli k sebi po LMju vas danes vabimo na en krog okoli Brda. Ta zadnji odrinemo ob šestih.. Tokrat se dobimo (končno) spet v Brunarici(pol ceste je že asfaltirane).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Meni so pa "prošnje v nebo" v zvezi s prevozom očitno pomagale .... :D

Torej, danes, tam okoli 17.30, glede svoje udeležbe na analizi sem pa, danes izjemoma, zmerni skeptik. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Prekrasno vreme za "med tedensko" slovo od našega "Ovala". Udeležba ni bila ravno ranga LM 2005. Klepetala sva le "Tekač v dežju" pa "Nedeljski Loser". :wink:

Brunarica, kjer sva hotela ogreti "premražene ude", je bila izjemoma zaprta, zato sva jo mahnila v Dežmana, tam pa se je kmalu pokazalo, da le nisva sama tekla, saj so se nama pridružili še NatašaB, LojzeP (prelomil obljubo glede Dežmana) ter nepogrešljivi Aleš. :D

Pa je stekla beseda ..... :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Pride kdo danes na en res počasen krog okoli Brda - 16.30 štart. No ja, ali(in) pa jutri. Ista ura. Danes 48, jutri 43 minut.
Uporabniški avatar
 ales
Danes nas je bilo bistveno več ko včeraj.. Lojze(L), Matevž, Vilko z Aljažem, Milana smo vidl kako je nažigal..

Nam sicer ni uspelo ravno v 43, smo se zadovoljili s petinštiridesetimi. Pol peta je že mal pozna za dokončanje pred mrakom, a ker jo tko dobro poznamo kr gre.

Ja in brunarica je spet odprta, imajo ene čist nove kozarce in Vilko nam fuuul dela povzroča. Hvala ti.

Zdaj pa opravičilo: un Odlo k sem si ga po netu naročil se menda nosi tko ne čist oprijeto-sory, si ga boš moral sam naročit. Zelo verjetno si bom pa naročil še "Jacket Windproof" in si lahko deliva stroške poštnine. Se ga pa da plačat tudi z SKBnetom(ni EPP), ker z EC ne gre.. več v unem nadaljevanju..

Še mal daljši posvet o zimskih kroženjih okoli Brda, in malo čez sedem smo bili že vsi doma. Kam gre ta svet?!
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ales napisal/-a:Nam sicer ni uspelo ravno v 43, smo se zadovoljili s petinštiridesetimi.

Da ne bo pomote, dva sva bila zadovoljna tudi s 55 minutami!!!! :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Predlagam, da se ta teden dobimo že v sredo - 16.00 :D
Uporabniški avatar
 ales
Nekateri težko pridejo iz Ljubljane tako hitro..Ta zadnji odrinem(j)o ob pol peti. Potem pa šoping v Bitnjah. Analiza pa na Drulovki.

Vse to seveda jutri, v sredo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:.... Analiza pa na Drulovki.....

Ju .... Ju .... Juhuhuuuuuuuuuuu..... :D :D :D :D

Predlagam Karantanijo kot najboljšo (in skoraj edino) možnost. :!: :wink:

PS:
Na analizi bi se vam "enkrat" od šestih naprej prav rad pridružil ... seveda, če me pustite zraven.... :roll: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
pridem na pijačo okrog 19:30 al pa mal čez. Se vidmo.

Tekel pa ne bom
Uporabniški avatar
 MABE
Sreda? :lol: Ob kateri uri? :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ales
Odlično Matej(a)! Tek je danes ob 15.30 in ob 16.30. Ampak počasi. Le analize bodo mal zmešane. Po drugem teku gremo še v Bitnje in potem na Drulovko.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA