prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no pa sej 3 jurje tud ni velik denar, no za štumfe že morda.
Uporabniški avatar
 svizec
Da ni? Za nogavice se mi zdi 3, ali 4 jurje odločno preveč. Saj jih vržeš v pralni stroj po vsakem teku!
Uporabniški avatar
 svizec
Miha, le počakaj, da tale tvoj post prebere punca iz tvojega avatarja :wink:

Jaz svoji punci težko dopovem, da moje švic majice in tekaških pajkic ni treba vreči v stroj prav vsakič, ko se vrnem s teka. Podobno, ali pa še huje bi se dogajalo, če bi šlo za nogavice, verjemi.
 Nataša
svizec napisal/-a:Miha, le počakaj, da tale tvoj post prebere punca iz tvojega avatarja :wink:

:lol:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

ni mi čist jasno kakšne veze ima zdej pralni stoj z ceno nogavic a tistih tapoceni pa ni treba vsakič prati.
mislim
Uporabniški avatar
 Damijan
Eks-zokne so čisto kul zadeva, z eno pomankljivostjo. Hitro se raztegnejo oz. izgubijo elastičnost. In zato so po mojem predragi. Ko sem kupil tretji par, sem resno razmišljal, da bi se enkrat spustil v garancijo, ki jo obljubljajo, in jih reklamiral. Pa se mi ne ljubi...

Jaz jih niti slučajno več ne perem na 60 ali več. Prav tako jih bolj ali manj nosim za "čiste" teke in tekme, ne za v blato, tako da jih dejansko ni treba prati po cca 1h teka oz vsaki uporabi. Jih pa takoj obesim...

Še to - je sprobal že kdo Falke? Meni so zakon, obstojni pa vsaj3-krat bolj od X-ov. RU-3 je tanjši, RU-4 pa bolj zimski.
Uporabniški avatar
 svizec
kustus napisal/-a:lp

ni mi čist jasno kakšne veze ima zdej pralni stoj z ceno nogavic a tistih tapoceni pa ni treba vsakič prati.
mislim

In kaj je pri tem nejasnega?

Če jih daš prat, jih je treba še posušiti. To zna trajati. Sploh, če imaš samo en par.
Druga težava pri pranju je ta, da se s pranjem uničujejo. Pogostejše, kot je pranje, prej se bodo uničile.

S cenejšimi je pa čisto preprosto: kupiš jih več parov, ker si to lahko zaradi nizke cene privoščiš. Ker imaš več parov, ti ni treba skrbeti, da ne bodo suhe ob pravem času. In ker so poceni, si lahko privoščiš, da jih vržeš stran, ko se izrabijo.

Tega pa pri nogavicah za 4 jurje ne moreš, ne?

Ne vem, no, jaz si ne morem privoščiti nakupa 3 parov nogavic, ki stanejo 10 jurjev s popustom.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

NO JES MAM 1 PAR TAHITRIH ŠTUNFOV PA JIH ČUVAM V PREDALU UPORABLJAM PA MALO CENEJŠE.
TA HITRE BOM MEL SAM ZA TEKME.

NISEM JIH KUPIL SAM SE JE ŽENA IZPRSILA.

P.S:

Nisem mislil pisati z velikimi ampak sem imel slučajno vklopljene pa nisem preveril predno sem poslal.
Ste pa alergični na velike.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nazadnje spremenil kustus, dne 27 Okt 2005, 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 žure
Kustus, tudi jaz uporabljam podobno taktiko.
Imam sicer dva para (rojstni dan :D ), ki pa jih obuhem bolj poredko, za kako tekmo ali občasno dolgi tek.
So mi pa tele Sky run bolj všeč od drugih...
Uporabniški avatar
 žure
Kustus, tudi jaz uporabljam podobno taktiko.
Imam sicer dva para (rojstni dan :D ), ki pa jih obuhem bolj poredko, za kako tekmo ali občasno dolgi tek.
So mi pa tele Sky run bolj všeč od drugih...

Kustus, pa ne kričat, saj te slišimo 8) :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No lahko se on duva kupila sem jih pa jest zdej jih pa špara v predalu kar je čista neumnost a ne.
Uporabniški avatar
 svizec
Ampak, fantje, tekma je samo ena. Ali pa morda tri, štiri. Zanje mi je vseeno, če na njih dobim žulje, ali plave nohte, saj tam stisneš zobe, pa je.
Drugače pa je, če imaš po čisto vsakem treningu take probleme. S tem si na dolgi rok uničuješ noge in tekaško kariero!

Ne morem v pražnjih oblačilih hoditi samo na tekme. V pražnjih oblačilih se hodi na treninge, ker so ti ponavljajoči, ker trajajo daljše obdobje.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ja, svizec je lepo povedal...bravo...glede tega, da x-socksi postanejo trdi pa se razvlečejo pa bi sam tole napisal, da je na pakungi znak, da se jih pere na 30 stopinjah...sam v razmislek... so pa po mojem okusu daleč najboljši tekaški štumfi, 100 % :)

lj TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
pardon, perejo se na 40 stopinjah..mam pa tut sam take izkušnje, da jih je mama dala pret na 60 :? pa ni blo lih fajn...ampak eni štumfi pač gor al pa dol...ni hudga.. 8)

lp TS Čopova 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA