Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hoj in vabljeni na maraton (ter plmaraton) v Podgorico, ki bo 30. oktobra ob 9:30. vse podrobnosti zveste na uradni strani http://www.maraton.cg.yu/

med drugim - startnine za maraton ni, spanje je brezplačno (v dijaškem domu), dobite dve majici, proga ravna, ...

pisal sem organizatorjem in upam, da bodo odgovorili :)

kako dol? za avto ali bus je malo daleč. letalo? Adria leti v Podgorico trikrat tedensko (pon, sre, pet). torej bi šli dol v petek, 28.10, vračali pa bi se v ponedeljek, 31.10. ponedeljek in torek sta praznika, torej je po teku dovolj časa za regeneracijo :)

redna cena leta je 47.577,00 SIT plus 12.650,00 SIT taks. če še imate višek točk Adria Privilege kluba, je to idealna kombinacija
Nazadnje spremenil ero, dne 04 Nov 2005, 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ponudba je tako mikavna, da jaz vsekakor grem. To pomeni, da bom v Ljubljani tekel samo polovičko.

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 miro
Ta maraton mene mika že od Beograda, ravno sem hotel pričeti s iskanjem sopotnikov , ko mi je Ero olajšal delo.
Torej kdo je še za?
Mene neizmerno mika, tudi toliko , da lahko izpustim Ljubljanski maraton.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tini
Se en zelo resen kandidat za tole :) :) :) .
Bi pa sel 42 - in to bolj na easy - se bo verjetno teden poprej kar dirkalo na LM (ane Stasa :twisted: )

lptini
Uporabniški avatar
 Staša
tini napisal/-a:Bi pa sel 42 - in to bolj na easy - se bo verjetno teden poprej kar dirkalo na LM (ane Stasa :twisted: )

lptini

Ah, tini, meni je načeloma vseeno. Lahko greš tudi počasi. ;)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj!

Danes nas peščica T forumovcev (Ero, Tini, Miro, MatjazV) odrine v Podgorico, kjer bomo v nedeljo tekli na maratonu. Vremenska napoved je zelo ugodna. Jutri nas čaka nekaj turizma, po tekmi pa, tako kot vedno, konkretna ANA-liza.

Se bomo kaj javili.

LP.

MatjazV
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No mi bomo pa držali pesti za naše "4 kralje iz TF-ja"

SREČNO in čim več uspehov pokažte jim kdo je TF.
Uporabniški avatar
 klatez
Hej, zakaj pa mene ni zraven? :hello: Že od Beograda me je mikalo, pa žal ne gre. :nono:

Torej fantje "good luck" pa čimprej se oglasite!
Uporabniški avatar
 nada
Srečno, pa dajte jim tinte pit :lol:
Uporabniški avatar
 runner
Sretno junačine (izgovoreno s crnogorskim naglasom) nasega Ero-bega kapetana. Nijeste tamo sami ...
Uporabniški avatar
 INOT
runner napisal/-a:Sretno junačine (izgovoreno s crnogorskim naglasom) nasega Ero-bega kapetana. Nijeste tamo sami ...

Pa nijesu tamo sami...biče puno Nikšičkog piva.Samo,da oni nebi toga previše prije starta :nono: :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA