prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

jakaski
Jst v sredo težko, tko da če je kdo za jutri(torek) al pa četrtek?? Lahko ista ura kot zadnjič(6.30), lahko pa tudi mal kasneje... :D
 Ninocka
Jakaski,

jutri ob 6:30 se ti z veseljem pridružim.. Še kakšen Bežigrajčan?

Za vse nadaljne detajle je moja tel. 031 704 766
 jakaski
problem je v tem da jst nisem več čist prepričan, kaj bo z mano jutri zjutraj :oops:
ne vem namreč kako se bo dans večer razvijal... :lol: :lol:
tko da jt rajši nič ne obljubim, če pa bom sposoben in se boste ostali kej zmenl se pa pridružim...
 lenka
Jst, Jst bi šla v četrtek zjutrej. Jutri mam pa ob nemogoči nočni uri izpit. :shock: Ninočka, prideš, ne? Jakaski,zaenkrat še nisi nič pojamral čez četrtek, tko da če Alana ne bo, bomo vsaj trije :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 alan
lenka napisal/-a:...tko da če Alana ne bo, bomo vsaj trije

Koga ne bo??? :shock: Kdo je to rekel??? :shock: Seveda da bom :!: :D

Za jutri sem si obljubil pocitek od tekaskega vikenda, za cetrtek pa velja!

Zaspanckov ne cakamo! :twisted: :D
 Ninocka
Dragi moji,
v četrtek pa mora Ninočka začeti "ležati" za Franjo. :twisted: Oz. iti še zadnjič brcati na kolo.

Tako, da bi lahko bila vaš vodo noša na kolesu...
Za jutri pa sem še interesentka...za 6:30!
 lenka
Res je, noben ni rekel, da "Alana ne bo". Sem te samo hotla vključit v naštevanje :wink:
Bomo navili budilko.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 Ninch
Mene zanima, ce kdo tece zjutri po PST med 7.00 in 9.00 uro??
Pa se to me zanima, ce kdo ve, kolk je razdalja od koseskega bajerja pa do pokopalisca tm na vicu?
Uporabniški avatar
 Špik
Ninch napisal/-a:Mene zanima, ce kdo tece zjutri po PST med 7.00 in 9.00 uro??
Pa se to me zanima, ce kdo ve, kolk je razdalja od koseskega bajerja pa do pokopalisca tm na vicu?

Zjutraj ne prav pogosto, je pa velikokrat Koseški bajer moje štartno mesto, tako da se lahko kdaj srečamo...

Kar se pa razdalj tiče pa:
Slika
© by meduza
Uporabniški avatar
 pegaz
Ninch napisal/-a:Mene zanima, ce kdo tece zjutri po PST med 7.00 in 9.00 uro??

Razdalje smo merili pred kakim letom.
Poglejte si tule.
Opomba:
Mostič 1, ki se na progi ne pojavlja, je leseni most čez Glinščico pri vrtnariji Herzmansky. Od tam do Mostiča 1a po makadamu ob vodi je 592m. Od Mostiča 1a do Mostiča 2, ki je tik pred križiščem PST in asfaltne ceste proti Večni poti, je 479m.

Lep let, Pegaz :)
 Ninch
Uu hvala za vse tole...bom preštudirala..Ja jaz sem bolj jutranji človek, tako za edino zjutri lahko normalno tečem..sploh zdaj je fino, ker je čez dan ful prevroče. No saj verjetno smo se že srečali...jaz sem bolj pri "tamejhnih ldeh" :D :D
 jakaski
me zanima če bi kdo tole mal obudil? Zaenkrat še ni tok mraz tko da jst skor vsako jutro okol sedmih nardim en jutranje bujenje:)
Tempo je tak jutranji in se lahko prilagodi vsakomur, če bi pa kdo kšne intervale al pa kej podobnega se pa lahko tud na pomožnem v šiški zmenimo... Štartam za bežigradom in če bi se kdo pridružu je lepo vabljen...

lp
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA