prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tmp
Če pogledaš naslov te teme, kjer piše samo za Kamničane...

Odpri novo temo pod skupni treningi, pa bo mogoče več zainteresiranih.
Jaz sem prebrala, ker sem sama tudi nekoč kar veliko let (23) živela v Kamniku. Če mi bo čas odgovarjal, se vam pridružim.
Uporabniški avatar
 Učenec
Tudi jaz se pridružim, če sprejmete počasneta medse.
 lenka
:lol: :lol: Pri tej brzini nabiranja kandidatov, boš na treningu že profesionalec. :wink:
 tae
Če sem prav pregledal prejšnje poste, naj bi nas bilo zdaj že 6 z mano vred. No nekaj je. Očitno je čas, da dejansko kaj organiziram. Ali bi raje tekli po cesti ali po gozdnih poteh ? Ali naj bi bil to le tek ali tudi kakšen bolj naporen trening ? Na dan s predlogi kaj si želite. Itak verjetno drugače teče vsak zase, kjer mu je všeč in s tempom ki mu ugaja. Bistvo tega teka naj bi bilo druženje podobno mislečih kamničanov in okoličanov. Točen kraj in čas vam bom sporočil, računajte pa da naj bi bila zadeva med vikendom (ta ali naslednji).
 lenka
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Jaz sem vsekakor za gozdne poti. Če najdeš tako, ne preveč zakrito z listjem, bi blo idealno. Sicer pa glasujem za drugi vikend. To soboto sem končno mal frej od nočne službe, pa mam v načrtu spanje...ali pa ima spanje v načrtu mene :roll:
Uporabniški avatar
 THOMAS
Meni je vseeno kje samo da je razgiban teren.Odgovarja mi naslednji vikend.
Uporabniški avatar
 spehovka
Jaz sem tudi bolj za gozdne poti, drugi vikend po možnosti dopoldan, da ne bomo v temi kolovratili. Pa prosim en ne prehud tempo.
 tae
Jaz bi predlagal trim stezo na Zapricah (to gotovo že poznate), pa vseeno teren je razgiban (klanci gor in dol), gozdna pot. Je pa en problemček iz moje strani, glede na to, da sem se jaz javil organizirati ta trening. Namreč čez 8 dni (12. november) ima moja žena rok za rojstvo drugega otroka in zato ne vem, če bom lahko organiziral srečanje. Mogoče bom moral biti ravno takrat v porodnišnici. To pa žal do zadnjega ne bom vedel. Lahko se zgodi prej, lahko kasneje. Če se ne bom več javil na forum, pomeni da se je že zgodil srečni dogodek, ker zadevo gledam le v službi (doma mi je crknil internet), drugače pa vam točno sporočim kako in kaj glede treninga. Sicer je pa tako, da sem jaz sprožil to debato, dogovorite pa se lahko tudi brez mene. Tako, če tokrat ne bo uspelo iz moje strani, še vedno lahko ponovno poskusim v bližnji prihodnosti.
 lenka
Tae, čestitam k srečnemu dogodku-to-be! No, še vedno je šansa, da se vidmo na kakem drugem treningu. Kaj pa če bi prestavili na vikend 19.11.?
 Heras
Ce, boste kj organiziral se vam pa mogoce se jst pridruzm...
 lenka
Tko. Po skoraj mesecu dni ko se je vreme končno dodobra pomlakužilo, se je moj gleženj toliko pocajtal, da sem včeraj upala udarit dober šprint čez Šiško.
A še koga mika kakšna tura okoli Kamnika? Npr enkrat zvečer kakšnih 5 km...
Tmp: Kako pa naj spremenim naslov teme? Ne bi rada kar novih in novih odpirala.
lp
 keskopesko
Na kakšen polžev trening pridem tudi jaz z veseljem.
Pa tudi če moram čez Bistrico priti ;)

LP
Uporabniški avatar
 Učenec
Ja pol se pa zmenmo, no.
 lenka
Nedelja,4.12. ob 18h? Krog okoli Kamnika med KIK-om in Mercator centrom.
Uporabniški avatar
 Učenec
Velja. Se vidmo, čao
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA