Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožko
Hojla!
Tudi iz Tolminske se nas bo nekaj udeležilo teka v Palmanovi.Radi bi se vam pridružili pri skupnem prevozu,a kaj hočemo do Ljubljane imamo več kod do Palmanove.
Upam pa da se vidimo na kraju dogodka in se tudi spoznamo.Kar nekaj nas je že v "Tolminski podružnici". Trudimo se,da tudi pri nas zaživi številnejša ekipa TEKAŠKEGA FORUMA.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz Baške grape vam želi Jožko
Uporabniški avatar
 Pero
Super!!
Vesel sem, da se lahko tkole s cele Slovenije naberemo in gremo v takem številu predstavljat to našo malo deželico.

:TF)

Se vidimo, srečno!!
Uporabniški avatar
 Pero
Da ne bo nesporazuma ... tudi če ne tečete, greste lahko še vedno zraven!!! Placa je za vse dovolj, pa še bolj zabavno bo, če nas gre več!!

:laola
Uporabniški avatar
 Pero
Seznam za skupinsko prijavo je bil oddan ... s tem je skupinska prijava zaključena. Možne so le še individualne prijave.

Za avtobus pa se lahko prijavi skoraj do odhoda, važno je le, da prijavljeni ziher pride.
 Leon
Zdravo, glede na to, da se v Italijo gre, me zanima kraj odhoda in čas odhoda, da ne bo zamujanj in iskanja.

Leon
 JJ1
Živjo, mene pa samo zanima (upam, da nisem kje spregledal), kako je s plačilom štartnine?

Lp
Uporabniški avatar
 pershing
JJ1 napisal/-a:Živjo, mene pa samo zanima (upam, da nisem kje spregledal), kako je s plačilom štartnine?

Lp

Ja je žebilo govora. Če si se že prijavil, plačaš lahko na kraju samem pri dvigu štartne številke 8 EUR, če pa se nisi, mislim da bo dražje 15 EUR.

:wink:
Uporabniški avatar
 Pero
Res je. Denar se bo tako za štartnino, kot za prevoz pobiral na avtobusu.
POZOR Štartnino je treba plačati v EVRIH :!: :!:
8 eur za skupinsko, drugače 15 eur.

Danes bom sporočil natančen kraj in čas odhoda in ostale pomembne podatke.
Uporabniški avatar
 Pero
Odhod avtobusa v Palmanovo bo v nedeljo 20.11.2005 ob 5:30 s parkirišča pred Halo Tivoli:driver:

Na avtobusu se bo pobiralo denar za:
:arrow: štartnino (tisti, ki je prijavljen na skupinsko prijavo) -> 8 EUR :!: v evrih
:arrow: prevoz -> 3500 SIT (če nas bo šlo še kaj več, bo cena nižja)

Odhod iz Palmanove bo predvidoma ob 14:00.
Nazaj grede se bomo obvezno ustavili še na "analizi", vendar kraj še ni določen. Dobrodošli pa so predlogi

Naj še enkrat povzamem seznam za avtobus:

1. Miha Pregl
2. Nataša Hribar (pod demokratično prisilo)
3. Dušan Kotar
4. Damijan Marolt
5. Kaučevič Leon
6. Ivanovič Nejka (bo navijala)
7. Rebov Mitja
8. Peter Jerina - pero
9. Jesenovec Lenart
10. Jesenovec Branka
11. Emil Oblak - Pershing
12. Klavdija Dušanič Malovrh - Klaudi
13. Marjan Turšič
14. Bojan Mežnaršič - bojanm
15. Jure Jeraj
16. Uroš Primožič
17. Miroslav Ražman
18. Vilko Božič - 2MUCH4ME
19. Mitja Oter
20. Maja Goršič
21. Barbara Miklavčič (navijačica)
22. Sanja Baretič (navijačica)
23. Janez Sužnik

Če še kdo želi iti z nami se lahko brez težav prijavi do sobote!
Nazadnje spremenil Pero, dne 19 Nov 2005, 11:59, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Uf , uf bo treba zgodaj vstat.
Lani smo šli ob 5.30 , pa smo bili še vedno zelo zgodaj na štartu, mogoče bi res lahko štartali kakšne pol ure bolj pozno, saj se tudi MM ne bo začel točno ob desetih , prej so še paraplegiki in ostali, tako da...
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Pero
No super! Bomo pa prestavili na 5:30 ...
Zelo bom vesel kakršnegakoli predloga, sploh pa od tistih, ki so bili lani tam.
Uporabniški avatar
 adrian
No super torej le gremo, imam pa vprašanje če kdo ve, a je treba imeti svoj čip ali ga dajo organizatorji na izposojo??
Uporabniški avatar
 MihaPR
glede na to da je mikrochip ga ima le redkokdo, ker je championchip bolj razširjen. lani smo tekli brez čipov, če se prav spomnim
Uporabniški avatar
 MihaPR
IMHO bi bila najbolj primerna za analizo kar standardna lokacija od lani in po Sežani, pivnica Gold :P

pa da nas ne bo šlo samo pol avtobusa bi se spodobilo, da se nas na štartu (kot navijači ali tekači) pojavi malo več :)
 JJ1
Pero, mene si verjetno pozabu dat na seznam, pod številko 17.

Lp
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA