prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Obivankenobi
PRODAM URO POLAR A3,
kupljena 30.08.2004 v Hervisu.
Račun, garancija...
Cena: 10.000,00 sit oziroma po dogovoru!

GSM: 031/641-200,lahko pošljete tudi sms
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 11 Nov 2005, 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
 Obivankenobi
Halo, cena ure je znižana :shock:
Če slučajno kdo potrebuje brezhibno polarko, z garancijo in računom se priporočam, ker mi tukaj doma samo prostor jemlje :cenz: :bum: :ignore:
ZA ČLANE TEKAŠKEGA FORUME PONUJAM ŠE EKSKLUZIVNI POPUST V VIŠINI 1000,00 SIT + DOSTAVO NA DOM (LJ + okolica)+ OBRAZLOŽITEV DELOVANJA + ...

Kdor prvi pokliče, prvi teče z mojo (zaenkrat!) polarko... :lol:

POHITITE, UGODNEJŠE PONUDBE NE BO... :wink:
 zuli25
Zdravo.Zanimajo me funkcije,ki jo ura ima in seveda cena.L.P- :?:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Če pogledaš na POLARjevo stran boš vse imel lepo napisano o omenjenem modelu.
Na najdi.si vpiši POLAR pa boš dobil kar rabiš.
 Obivankenobi
Malce z zamudo odgovarjam (MARTINOVO PRESS) na vprašanje glede funkcije ure! :oops: :roll: Čeprav se informacije o uri lahko brez problema najdejo na internetu, lahko vseeno tukaj podam nekaj osnovnih informacij o uri:
Ura je modre barve, prikazuje čas (ure, minute in sekunde) ter datum (dan in mesec), uporaben je tudi alarm kot jutranje bujenje ali za kakšne druge priložnosti :D, štoparica z merjenjem srčnega utripa, možnost snemanja vadbe v datoteko, določitev mej frekvenc srčnega utripa z alarmom, prikaz SF kot števila udarcev v minuti, prikaz SF kot % SF max, trajanje vadbe...
Se opravičujem za malce zmeden opis :oops:, ampak mislim, da bo kar uredu...
Ceno ure sem opisal v prvih dveh postih 10.000,00 oz. 9.000,00 sit :wink:

LP

p.s.:
za vse podrobne informacije in ogled zadeve me lahko pokličete na GSM: 031/641-200

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA