Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 runner
Nedelja in končno malo časa za rekreacijo in da se male sive celice sprostijo od delovnega tedna. Tudi Polet sem uspel prelistati zahvaljujoč pridnosti mojega dediča, ki se je lepo igral s sestrico.
In potem ta članek o Mravljetu ki "briše mejo". Seveda se mi je porodila ideja, da se mu pridružimo tudi mi - TF-ovci. Saj smo od povsod… lahko bi mu družbo delali kakih 10-20 km, če ne na vsaki etapi, vsaj na zadnji v GO.

Kaj mislite?

runner
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ideja je seveda na mestu. Tudi sam sam že razmišljal, da bi malce preveril, kdaj jo bom mahal po našem koncu, pa mi nekako še ni uspelo.
Samo, da nas ne bodo imeli za izbrisane, če mu bomo preveč intenzivno pomagali pri brisanju.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2x LP
Uporabniški avatar
 tadejk
A lahko kdo dobi časovni načrt, pa mu bomo pomagali tudi na Štajerskem.
Tadej
Uporabniški avatar
 tadejk
Bravo Z* :!: :!: , ste dekleta za naslednje spremljanje???

petek 23.4.2004
Radenci
Maribor 55 km 14.30
Kamnica 5 km 60 km 15.00
Selnica o. D. 10 km 70 km 16.00

Jaz sem za, pa morda se še kdo najde (15km v uri in pol) :D :D

Tadej

PS: Na zgornjem linku so pa vse časovnice za vse etape.
Uporabniški avatar
 Z*
Hvala, ideja je dobra :idea: , celo spodobilo bi se, da se tudi Štajerci malce pridružimo, vsaj za par km 8) . 15 mi bo verjetno preveč, ker imam naslednji dan v načrtu Ormož - 21km (bom čisto shirala, če si pridelam telečje noge :oops: ), par km bi pa verjetno šlo. Grem marjetice nabirat ...
Uporabniški avatar
 tadejk
Velja! Jaz bom verjetno štartal v Mariboru ali Pesnici, pa do Selnice, prevoz nazaj pa bomo že uredili (seveda za par komadov, ker nimam avtobusa).

Tudi ostali iz našega konca ste dobrodošli.

Tadej
Uporabniški avatar
 Z*
Se dogovorimo v sredo na ferajnu. :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Na omenjeni web strani sem ugotovil, da bo Mravlje tekel čez Vršič v torek 27.4. ob 9h iz KG.
Ali kdo ve, ali bodo uspeli splužit sneg čez Vršič, ali ima kakšno rezervno varijanto. Kako pa sploh izgleda, da bi se mu kar nekdo pridružil? Ali je sploh dovoljeno?
Jest bi bil namreč izredno zainteresiran, da se mu pridružim pri teku na Vršič.
Uporabniški avatar
 tadejk
V kolikor sem videl prav celo pozivajo, da se mu kdo priključi. S pluženjem bo pa verjetno težka???!!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Poklical sem na tel. 041-942267, ki je objavljen na spletni strani in oglasil se je prijazen možak. Povedal je sledeče: pridruži se mu lahko vsak z zagotovilom, da ga ne bo oviral. Čez Vršič se bo v skrajnem primeru podal ob spremstvu GRS.
Načeloma se mu bom pridružil.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem se že odločil ( če le ne pride kaj extremnega vmes ).
25.4. cca 14.30 - Preddvor
cca 16.00 - Tržič

Razdalja 15 km / 90 min. - zadovoljivo 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Bodo moje nove copate nabirale kilometre - kdo ve, morda že z novimi hlačkami, a ne Matjaž ( me že kar vse boli, ker tako držim pesti - da le ne zaman ). :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sicer je bil, samo tako za intermezzo, g. Mravlje včasih stanovalec Stražišča pri Kranju, kjer sem sedaj jaz na "prisilnem delu", tako, da bomo "ta domač" pa ja skupi držal, a ne ejga. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Se vidimo.

2x LP
Uporabniški avatar
 Tuareg
Ejga, če bodo delovne razmere dopuščale mojo odsotnost, se bom poskušal pridružiti na Jesenicah, potem bomo pa videli( je rekel 8)), do katere avtobusne postaje bo šlo.

Z namenom malo potrenirat, da bom potem, ko se bo teklo iz Evrope :arrow: ,lahko tekel daljšo pot :wink: .
 ines
preberite današnji Polet. Vsi podatki - kraj ,km, ura edino iz Sežane še ni določena ura. Vprašanje koliko t..... in pršuta bo postreženega prejšnji dan. LP Ines
Uporabniški avatar
 tadejk
No, sedaj pa bo kmalu šlo za res. :P :P Pravkar zapuščam službo in se odpravljam na tek- z Mravljetom seveda. Ponosno bom tekel z majico TF-ker dresa še nimam. Jutri poročam kaj več.

Tadej
:mrgreen: :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA