Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zagi
kustus napisal/-a:LP

Ali morda kdo ve če so objavljeni kje rezultati od šolskega teka. Saj so imeli tudi oni čipe in ne morem nikjer najti rezultatov.

Rezultati šolskega teka na www.slo-timing.com
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala zagi na odgovoru.
 Pirat
Hm, mogoče kdo ve kdaj bodo rezultati maratona uradni?
Uporabniški avatar
 MihaPR
pomojem bo kmalu glede na to da so vnesli tudi vmesne čase
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kam se naj obrnem glede zamenjave imena. Kajti moj sin je tekel in pod njegovo št. je vpisan drugi otrok. Njega pa ni nikjer. Sem pisal že na en mail pa mi nihče nič ne odgovarja.
Hvala že v naprej za INFO.
 Pirat
Najbolje, da se obrneš na Timing: 01 2348000
Uporabniški avatar
 kustus
siljo napisal/-a:lep pozdrav iz zagreba...
danes sem prvic bil na LM in tudi prvic na 42km... tek je bil res odlicno organiziran, guzve na okrepah so morale bit... bilo je veliko ljudi in drugac verjetno ni slo... navijanje ob progi je bilo odlicno, 14 dni nazaj v zagrebu je bilo katastrofa...
ja, btw, moj cas je nekaj cez 4h... cilj je bil 3:45 ampak so me po 30-em km prijeli krci in ni vec slo tako "hitro" :)

nic, cestitke za organizacijo in pozdrav do 11. LM! :)

Ps sorry na slabi slovenscini :)

LP

No kako je to zanimivo mi hvalimo hrvate , hrvati pa nas kako so dobr organizirali.
Ma sam da se mamo FUL KUL.
Uporabniški avatar
 Baiji
MihaPR napisal/-a:pomojem bo kmalu glede na to da so vnesli tudi vmesne čase

a kdo ve, na katerih km so bili vmesni časi izmerjeni?

lp
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Meni pa nekaj ne gre skupaj.

Zanima me zakaj so uvrstitve na LJ in tudi drugot po bruto času in ne po neto času.

npr: na 17 mestu na 10 km je tekač ki ima boljši neto čas od tekmovalca na 15 mestu. Razumem da eni prej štartajo eni kasneje zaradi gužve ampak ni mi jasno zakaj se pol ne upošteva glavni rezulta kot NETO.

Hvala na razlagi.
Uporabniški avatar
 MihaPR
zato ker se šteje prihod v cilj. jasno je, da bo prvi tisti, ki bo prvi pretekel skozi cilj. Zato pa ponavadi elito (povabljene tekače, pričakovane zmagovalce, etc) postavijo v prvo vrsto

vmesni časi: kolikor vem, je bil prvi umesni čas na cca. 5 km, takoj po prvi okrepčevalnici na ulici med slovenčevo in dunajsko.
drugi vmesni čas je bil tam v podutiku nekje, če se prav spominjam, ampak nisem prepričan o km :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No danes sem zvedel da naj bi jutri bili rezultati uradni.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no moj sinko ima problem tekel je na šolskem teku za OŠ Kolezija bil je prijavljen pod drugim imenom kar pa ni vedel sedaj ko so to objavili sva ugotovila.
poskušala vsaj 5-6x z emailom na timing da bi se to popravilo a tudi enkrat niso niti odgovorili, poskušal po telefonu in so mi rekli da naj pošljemo email in bodo videli kaj in kako se da urediti.
tako sva v začaranem krogu in njegov rezultat in njegov tek je zapisan pod drugim imenom.

nič nočejo storiti.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vse čestitke STAŠI za izžrebano Mercatorjevo nagrado na LJ maratonu.

:laola :laola
Uporabniški avatar
 karmen
kustus napisal/-a:LP

Vse čestitke STAŠI za izžrebano Mercatorjevo nagrado na LJ maratonu.

:laola :laola

Sem pač radovedna.Kakšno Mercatorjevo nagrado?
Kje si pa to izvedel?
Uporabniški avatar
 mujcika
Karmen,

na spletni strani Ljubljanskega maratona http://maraton.slo-timing.com/ so rezultati nagradnega žrebanja. Izžrebanci prejmejo vrednostni bon Mercatorja v vrednosti 5.000,00 SIT. Od Poletovcev sta (poleg Staše) bila izžrebana še Slađana in skokec Klemen. :D :D :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA