prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Tinca
Kaj obleci sedaj, ko je mrzlo?
Nimam pojma,kaj naj dam spodi pod triko?
LP
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
hja...kako toplejše športno spodnje perilo, kombinirano z tekaško opremo za hladnejše dni ali pa kakim wind stoper zgornjim delom... vsaj pomojem:)
Uporabniški avatar
 Junc
jaz mam švic majico z dolgimi rokavi, potem imam dry fit top vetrovko, pa dolge pajkice, kapa, rokavice - gre do 3 stopinj, če je pa manj imam wind stop dry fit brezrokavnik še čez in pa dolge "gate". Superge imam letne, dokler ni vode in snega, kasneje imam zimske Nike, nogavice enake kot poleti.

Mi je kr uredu, tudi pri minus stopinjah, če bo pa še bolj mraz grem pa na progo v fitnes :roll:
Uporabniški avatar
 Poldi
Mene muči isto vpašanje. Tečem šele od srede maja in poleti se mi ni zdelo tako važno, kaj oblečt.
Je kdo v kakšni trgovini zasledil kaj pametnega, dobra kakovost po ugodni ceni: predvsem hlače, ker v tankih res že malo zebe, bile so odlične pri okrog 12, 10 stopinjah. Morajo pa obvezno imeti notranji žepek, ki ga stisnejo k telesu da mi ključ ali MP3 ne poskakuje, jaz brez tega žepka ne morem. Lahko pa si ga našijem dodatno. Bodite kar konkretni, če imate kaj v mislih.
Za gor zaenkrat shajam z navadnimi švic majcami, bi pa tudi rabila kakšno novo. Čez dam nek kolesarski jopič iz Hoferja, je fini, ker je dolg, da me greje v zadnjo, pa še rokave dam čez dlani. Eni vidim, da imajo že svašta na glavi - kaj se obnese?
Kaj pa spodnje perilo - kje ste dobili zadnje čase kaj dobrega po ugodni ceni?
LP
Poldi
Uporabniški avatar
 ales
Prihodnji teden se začne prodaja zimske (tudi tekaške!) konfekcije v Eduschu. Izbor sicer ni prav bogat, a so zato cene zelo primerne. Kupiš lahko kjerkoli v Avstriji.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Nisem bil v AVT že od rajnke YU pa bi prosil če pove kdo kje je ta trgovina.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA