Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Ob nedeljah s prijatelji tecemo, pa vabimo se koga, da se nam pridruzi. Startamo ob 10-ih pri fuzinskem gradu, vsakic se sproti dogovarjamo katero spuro bomo ubrali. No ker so tisti tahitri zame dalec prehitri (3.50min/km), trenutno jaz, ki sem pocasnejsi tecem sam, pa bi kdo kar prav prisel/la, ki bi tekel bolj iziiiiiiiiiiiiiii. So pa spure dolge od 14-20 km, in pa kar bogato obdarjene s klanci. Torej kdor nima nic bolj pametnega, DOBRODOSEL. :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
matjaz napisal/-a::D :D :D Ob nedeljah s prijatelji tecemo, pa vabimo se koga, da se nam pridruzi. Startamo ob 10-ih pri fuzinskem gradu, vsakic se sproti dogovarjamo katero spuro bomo ubrali. No ker so tisti tahitri zame dalec prehitri (3.50min/km), trenutno jaz, ki sem pocasnejsi tecem sam, pa bi kdo kar prav prisel/la, ki bi tekel bolj iziiiiiiiiiiiiiii. So pa spure dolge od 14-20 km, in pa kar bogato obdarjene s klanci. Torej kdor nima nic bolj pametnega, DOBRODOSEL. :D :D :D
Uporabniški avatar
 5rca
tale tek je bolj za fantke, ane :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D sploh ne, v nedeljo sta bili z nami, Pia+Simi. Je pa prece tezka proga (17km+klanci)
Uporabniški avatar
 5rca
seveda, Pia in Simi gresta lahko zravn, ker sta odlični tekačici, me veteranke se moramo pa same po Rožniku matrat :cry: :( :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D kaksne veteranke, a hoces rec, da sem tudi jaz ze znucan. No saj malcek sem, ampak ....
Uporabniški avatar
 milkec
matjaz napisal/-a::D :D :D sploh ne, v nedeljo sta bili z nami, Pia+Simi. Je pa prece tezka proga (17km+klanci)

glede na to, da če se ful potrudim lahko sledim Simi, bi pa lahko tudi jaz prišel zraven! Kdaj pa kdaj, ker drugače sam preizkušam Dolenjske ceste in klance ter laufam po mejah Suhe Krajine!
Uporabniški avatar
 matjaz
milkec napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D sploh ne, v nedeljo sta bili z nami, Pia+Simi. Je pa prece tezka proga (17km+klanci)

glede na to, da cˇe se ful potrudim lahko sledim Simi, bi pa lahko tudi jaz prisˇel zraven! Kdaj pa kdaj, ker drugacˇe sam preizkusˇam Dolenjske ceste in klance ter laufam po mejah Suhe Krajine!

:D :D :D bos dobrodosel, ampak kje si najdel ravno simi, saj ona in timi itak lahko takoj uideta.
Uporabniški avatar
 simi
Malce z zamudo, ampak vtisi niso še nič kaj obledeli in niti ne bodo tako hitro:lol:
Nedeljski tek ni bil ravno nedeljski v stilu lenobnega nedeljskega sprehoda :shock: ), ampak tek v krasni družbi in pokrajini ter vztrajno premagovanje klancev in žuljenje asfalta. Če pomislim, da smo bili prejšnji popoldan na tekmi, tini celo na 21km, smo bili presenetljivo hitri in sveži (vsaj drugi so tako delovali).
Upam da take nedeljske sprehode v družbi še večkrat ponovimo!!
Kaj pa nedeljski teki ob 10:00 izpred ZOO. A to se velja tako kot prejsnjo jesen, al se je ze razblinilo? Kaj pa morda kaki teki med tednom proti veceru; start izpred ZOO pol pa po tekasnih progah po Rozniku, A kdo prakticira oziroma ce se kdaj dobite?
LP
Uporabniški avatar
 tini
simi napisal/-a:Malce z zamudo, ampak vtisi niso še nič kaj obledeli in niti ne bodo tako hitro:lol:
Nedeljski tek ni bil ravno nedeljski v stilu lenobnega nedeljskega sprehoda :shock: ), ampak tek v krasni družbi in pokrajini ter vztrajno premagovanje klancev in žuljenje asfalta. Če pomislim, da smo bili prejšnji popoldan na tekmi, tini celo na 21km, smo bili presenetljivo hitri in sveži (vsaj drugi so tako delovali).
Upam da take nedeljske sprehode v družbi še večkrat ponovimo!!

Taki teki, kot je bil (bodo) 'nedeljski' so super. Fajn druzba, pa sam tek dost na easy - kot se tudi spodobi za tek pred nedeljskim kosilom. :)

Sicer pa sem po tem running weekendu potreboval mal pocitka. Vcerej sem prvic tekel po nedelji (torkov tenis in savno v ponedeljek stejem za relaksacijo :D :D ), tako da sem nared za danasnji Cooper!

LpTini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA