Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jutri grem še enkrat v izvidnico za v nedeljo in pa v soboto mogoče tudi, še enkrat tako da bo kar se da preverjeno!Vodiška ostaja taka kot je.
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Na žalost ne bom mogel teči, ker bom imel še en mesec" drat "v prstu, tako , da si ne morem privoščiti kakšnega zdrsa , ali padca v takih vremenskih pogojih.
Vprašljivo bo tudi Dolsko , ker ravno na tisti dan, mi bo kirurg odstranil žico - upam , da se je zmotil v datumu.
Pridem pa vsekakor na analizo- okoli 12-h , upam. Kje pa bo, ali bo v Jarmu?
Prej pa bom z Milanom odtekel vsaj dva kroga okoli jezera, če bo kdo želel se nama lahko pridruži (proga je bolj varna), tekla bova počasi-okoli 5min na km.
Imejte se lepo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Takole sedaj sem se vrnil iz izvidnice in lahko povem da je samo kake 4cm snega in nič več.Za tečti seveda za nekatere ne bo, ampak se bo lahko šla popolnoma lahko hitra hoja, to pa ja.Je pa bilo vzdušje enkratno bilo danes vse pobeljeno.Ampak listje se je pa še vseeno videlo ven iz snega torej ni bilo veliko snega na tleh.
Se vidimo v nedeljo, čao!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja še to sem pozabil povedati, da imajo topli obrok, tako da se ne bo problema okrepčati na sporedu bo pečenka ali pasulj.
Seveda ne smem pozabiti da imajo tudi Teranov likerček :lol: :lol: .Pijača naše in vaše mladosti :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
... Jaz sem pa še bolj kot zadnjič prepričan, da bomo v nedeljo gazili kot "norci". ( > 50 cm Press. ):D :D :wink:

Torej :arrow: oblecite ter obujte se razmeram primerno. Pa kakšno rezervno zadevo "za preobleč" le vzemite s seboj, "Skylonk" pa ne rabite. :wink: Pa gamaše ali pa "iberhoze" tudi. 8)

PS:
Ker iz lastnih izkušenj vem, da mine po sneženju kar nekaj dni, preden se komu da pregaziti poti od Koče proti Jelovici ter Jamniku, bo "moja" varianta v primeru globokega snega odpadla. :x

PSS:
Vodiška planina je eno najbolj simpatičnih mrazišč daleč naokoli, ena tak zaprta dolinica. :wink:

PSSS:
Ljubiteljem Leskovačkog uštipka ter Prebranca priporočam Joštov hram v Podnartu (5 km pred Kropo). 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Sedaj je zapadlo kar nekaj snega toda v nedeljo zagotovo gremo gor bo pa pravljično, sagurno! :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi na sami Vodiški planini imajo izredno dober pasulj, in ostalo.Saj se po pasulju daleko sliši :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola v nedeljo zjutraj bom šel v izvidnico preden boste prišli da bo kolikortoliko shojeno in primerno za pohod!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če se bo tole nadaljevalo (in očitno tako tudi bo), mene jutri ne bo. Saj je že pri meni okoli 45 cm snega, sneži pa ponovno vse močneje. 8)

Izdano je bilo tudi opozorilo - nevarnost snežnih plazov :arrow: tudi v sredogorju. :roll: Pobočje od Krope proti Vodiški planini pa je precej strmo; če temu dodamo še tako količino svežega snega ... :?: :?:

Ne morem sicer vplivati na javno mnenje TF, osebno pa menim, da bi bilo to prireditev smiselno preložiti. :idea: Tomaž, kaj meniš ti? :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Tudi Kaludi in jaz odpovedujeva udeležbo.
 Jožko
Hojla!
Lep pozdrav vsem skupaj.Tomaž strinjam se z ostalimi,ki odpovedujejo udeležbo,tudi mene ne bo.Bolj kod razmer v hribu me skrbijo razmere na cesti.Tudi pri nas je kar nekaj snega in čez Dražgoše verjetno ni najboljše.Prestavimo pa se vidimo ko bo vreme to dopuščalo.
Če pa boste šli pa srečno in predvsem varno vsem udeležencem.
Lepo se imejte pa lep prisrčen pozdrav vsem kjer koli že boste! Jožko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Okej takole se domenimo :lol: :wink: .Jaz jutri vseeno defenitivno grem ker sedaj ko sem prišel domovo pa je začel padati dež in bo do jutra veliko ga pobralo.Je pa tako, da ko je padal dež sem se prav veselil tega vzpona tudi v snegu, pa če bi ga zapadlo še kaj več.Upam, da ga do zutraj ne bo pobralo vsega, da ga bo ostalo še kaj za vzorec :lol: :wink: !
Ko se jutri vrnem iz Vodiške planine pa vam sporočim stanje ki je bilo na jutrišnji dan, velja.Sem pa seveda zato da stvar ponovimo, ko se bodo stvari umirile.
Lep zimski pozdrav prav vsem, ki ste se namenili priti na Vodiško planino.
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Tomaž vso srečo!
Za ilustracijo- pri nas v Mojstrani ga je zapadlo približno meter, no sedaj je ponehal, bomo vsaj prej začeli s tekom na smučeh.
Lp
Miro
 Jožko
Hojla!
Lep pozdrav,vsem.Tomaž ali si zgubil na Vodiški planini!No upamo,da ne:Verjetno pa si tudi ti naredil isto kod mi in se bolj peči držal v današnjem dnevu,No čisto pri miru pa vseno verjetno nismo bili.Sam sem naredil lep sprehod po snegu slabi dve urci hoje po snegu do kolen in to brez gamaš.(sem jih pustil v omari,da se ne zmočijo)Pa gre tudi brez,ko imaš polne čevlje snega ne gre več noter pa je!
Lep pozdrav vsem skupaj iz Grape želi Jožko!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA