prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Mesec november se bliža koncu in kmalu se bo pričelo seštevanje kilometrov enajstega meseca. Tudi tokrat bomo vodili lestvice za tek, plavanje, kolesarjenje in gorništvo.
Uporabniški avatar
 Junc
maja, berem tvoje treninge na mojtrener.com :clap: :cast1: odlično.

by the way, odlični recepti
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:Tek: 375 km

Ja kolk sem jih pa jaz pol naredil :shock: :?:
Vidim,da se nevarno približuješ.Moram it decembra na 500? :D
Uporabniški avatar
 Damijan
Maja, Inot, sprašujem se: čemu?
A je to samo užitek na teku? Kakšne cilje pa imata?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Inot, glede na to, da samo lenariš, jih verjetno nisi naredil kaj dosti več :twisted: Mislim, da bo decembra 500 km premalo. Še posebej, če prišteješ zraven še vse čokolade, piškotke, tortice, ... :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Damijan napisal/-a:Maja, Inot, sprašujem se: čemu?

Glede na to, da sem v osnovi lenoba, so vsi ti km narejeni užitka. Nikoli ne grem tečt z neko prisilo oz. zato ker moram.
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:
Damijan napisal/-a:Maja, Inot, sprašujem se: čemu?

Glede na to, da sem v osnovi lenoba, so vsi ti km narejeni užitka. Nikoli ne grem tečt z neko prisilo oz. zato ker moram.

Maja je vse napisala.Midva sploh ne laufama resno ampak lenariva. :lol: Ker pač ni cajta za prave kilometre.Ti kilometri so zdaj en majhen užitek.
500 ali več-to bi bilo tisto pravo :wink:
Ampak treba je pač malo tud gledat na zdravje in ostalo.
Praški delajo svoje :twisted:
Uporabniški avatar
 boohoo
Damijan je napisal/a:
Maja, Inot, sprašujem se: čemu?

...tudi jaz iščem razloge zakaj toliko km :? ...nikoli ne tečem zato da bom lahko jedla piškotke :? in pa tudi če bi, a toliko km?!?!?!? to je 100 km/teden? resno, na kaj se pripravljas?
Uporabniški avatar
 INOT
Jaz jem piškotke zato,da lahko tečem ne obratno.Saj ne morem lačen it laufat :D
Dobra baza narjena pozimi se obrestuje čez celo leto. Še preprost odgovor zakaj toliko kilometrov? Zato,da lahko grem npr.jutri tečt na treningu 50 ali 60 km če se mi zahoče. :lol:

V bistvu tisti,ki ni nikol delal nekih dolgih distanc ne razume te filozofije.Take zadeve razumeš šele takrat,ko dopoldne nardiš na treningu recimo 30 km,popoldne si pa že spet lačen teka. Štekaš ?
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo:

november: 108km

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 boohoo
Jaz jem piškotke zato,da lahko tečem ne obratno.Saj ne morem lačen it laufat
Dobra baza narjena pozimi se obrestuje čez celo leto. Še preprost odgovor zakaj toliko kilometrov? Zato,da lahko grem npr.jutri tečt na treningu 50 ali 60 km če se mi zahoče.

V bistvu tisti,ki ni nikol delal nekih dolgih distanc ne razume te filozofije.Take zadeve razumeš šele takrat,ko dopoldne nardiš na treningu recimo 30 km,popoldne si pa že spet lačen teka. Štekaš ?

...štekam! :D ....se replika: nimam casa tect tolk km, ne da jih nocem :( :D (al pa jih res ne morem :D , tut to je lahko moja skrivnost,cist po tihem) :D
Uporabniški avatar
 INOT
boohoo napisal/-a:...štekam! :D ....se replika: nimam casa tect tolk km, ne da jih nocem :( :D (al pa jih res ne morem :D , tut to je lahko moja skrivnost,cist po tihem) :D

To kar delam jaz je tako al tako čisto pretiravanje (vsaj za večino tu na forumu).To mi je pač v zabavo in zadovoljstvo.Tudi ti lahko tolk tečeš,samo pač nimaš potrebe za tem.Pa da ne bomo več bluzli o tem,Tekačica napiši 400 km okroglo za ta mesec. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA