prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 EVicA
Tudi sama razmišljam o nakupu zgoraj omenjenih Adidas Nova TR, pa me zanima, ali so namenjene tudi za supinatorje?
Uporabniški avatar
 Athena89
js sem se pa zdej odločujem, da si za zimo kupim Nike Air Zoom Orizaba GTX... ker nujno rabim ene nepremočljive tekaške copate :D ... uporabljala jih bom za tek večinoma po asfaltu, mal tut po makedamu in SNEGU :D ... Mislite da je to prava izbira? :oops: :D
al bi blo bolš katere druge kupit? :?
Nazadnje spremenil Athena89, dne 29 Nov 2005, 20:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
nova trail ima zelo dobro blaženje v peti, tako da bi bili copati primerni tudi za supinatorja. mogoče se ti splača sprobati tudi pegasus clima fit 2004, ki je sedaj -30%, novega pegasusa, adidas tr10 ali pa watsman gtx w (tr 10 z gore tex membrano)

lp TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 Damijan
Nekaj bi vprašal: zdaj, ko je padlo kar nekaj snega, pridejo zimski copati kar prav. Vendar je snega, eee, preveč in - še posebej če rad kdo teče v celcu - le-ta sili v čevlje z vrha, tj. za jezik spredaj, ob straneh in po peti... Neprijetni filingi, noge okoli gležnjev postanejo mokre, mrzle. Torej: a obstaja kakšna rešitev za ta problem? (razen kakih visokih čevljev?) Morda kakšne gamaše, ki jih zatlačiš v copat?

Snežni, v čem pa ti laufaš v snegu?
 PPoce
V celcu Gore Tex superge (Nike Speedblade ali Teocalli v mojem primeru) in malo bolj ozke gamase od kolen.
Mal cudn vse skup izgleda na pajkice ampak druge ni.
LD
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, se mi je zdelo... Tudi sam imam Teocalli, so fajn, razen ... kot opisano zgoraj. Torej bo treba za tistih nekaj snežnih tekov gamaše poiskat.

PPoce, imaš kaj specialnega v mislih? Kaj svetuješ?
Uporabniški avatar
 mirko1
.danes sem se malo sprehodil po ljubljani in zavil tudi v ts na čopovi.prijazen trgovec je kmalu opazil da gledam nekam čudno,saj sem iskal tekaške copate,ki pa jih nisem nikjer našel.na veselo presenečenje,me je povabil v nadstropje nižje,kjer je bilo za tekače vsega na pretek.osredotočil sem se na copate,ki jih bom rabil nasledne zimske dni.ko sem zagledal adidaske wanaka tr gtx,je bilo že odločeno.namreč take sem uporabljal zadnje dve leti samo na gorskih tekmovanjih,ter kak zahteven trening v najslabših vrem.razmerah.zdržale so vsaj 1000 km.(pa niso še za v smeti)
z vnovčenim 20% popustom pa sem prihranil za odlično torbico za MP3 -za pripet okoli roke, ter vrhunsko udobne tekaške nogavice. :D
vse skupaj sem šel takoj preiskusit po šmarni gori.
vam povem, res da se copati umažejo ko tekaš po blatu,snegu,plundri..., :wink: prepuščajo pa ne niti kapljice :D
nakup vam priporočam
lp,mirko
 Jumperka
Athena89 napisal/-a:js sem se pa zdej odločujem, da si za zimo kupim Nike Air Zoom Orizaba GTX... ker nujno rabim ene nepremočljive tekaške copate :D ... uporabljala jih bom za tek večinoma po asfaltu, mal tut po makedamu in SNEGU :D ... Mislite da je to prava izbira? :oops: :D
al bi blo bolš katere druge kupit? :?

js se tut zanimam za nakup teh tekaških copat... ima kdo kakšne izkušnje z njimi? so vredni svojega denarja? uporabljala bi jih p prav tako za tek po asfaltu, asfaltu pokritem s snegom :D in po makedamu... kaj pravte? mi bi bolj priporočali katere druge? morjo bit pa nepremočljive...
hvala za odgovore :)
 robter
Kaj pa menite o supergi Asics Gel Cumulus ?
Cena je sedaj ob razprodaji zelo ugodna. Nikjer nisem našel opisane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA