Kunec napisal/-a:No dobro, to je res smešna skrajnost. Res ne vem, zakaj bi čez pajkice oblekel kratke kolesarske hlače? Po pravici povedano še nobenega takega nisem srečala, bom pa od sedaj naprej, za voljo smeha, pozorna na take.
Opozarjam če mene kdo vidi, ne odgovarjam če ,,crkne,, od smeha. Jest oblečem čez dolge pajkice še kratke hlače, pa nogometne nogavice, pa zdj bo čas za božičkovo kapco, pa smuči...skratka za maškare uštiman, vendar se mam vedno dobr in na kartici je tako manj v minusu

. Mi pa je včasih smešno ko kdo lavfa, pa ma hudo opremo...[/quote]
Ja in če greš na -15 na Bloke kjer povrh vsega piha močna burja navlečeš nase še dvoje kolesarske gate pa gamaše za kolesarske šprintarce pa še ene fuzbal štunfe in se še bolš počutš

....Fantički ne se preveč tolažit.Jest prav dobr vem kako je laufat v navadnih pajkicah s tremi dolgimi gatami in tremi štunfi in takimi in drugačnimi kapami pod katerimi se znajde še trak za ušesa pa ne vem kaj še vse, pa te še prepiha.
In ko sem se nekega dne vsega skupaj navelicu sem kljub temu da mam tudi jest kače v žepu kar se tiče dnara, odpravu v štacuno in si nabavu eno dobro švic majco ene hlače, jakno, rokavice in kapo iz vindstoperja in to je to.seveda vse s pridom uporabim tudi pri teku in tko sem za par let spedenan.