Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Z*
Hvala, Tjaša, točno to sem hotela vprašati. Da porabimo denar za vplačane majčke ... :P
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz v soboto odhajam na 14 dnevne "priprave". Nekaj takega kot Bajsi, le da nimam sponzorja, pa en kup otrok bo skakalo ves čas po meni.

V Radence sem se zato že prijavil in sicer na 42. To bo moj prvi maraton in sem kar precvikan (Ero, na pomoč!!!).

Zanima me kakšni so vaši plani za Radenci. Ali bo še kdo šel na ta dolgo?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest mogoče na 21. Ampak moram se dobro premisliti, po sežanskem asfaltu mi nekak ne dišijo več te asfaltirane proge :(
Uporabniški avatar
 ero
Pantha Rei napisal/-a:V Radence sem se zato že prijavil in sicer na 42. To bo moj prvi maraton in sem kar precvikan (Ero, na pomoč!!!).

ni blema. bomo doma treniral :)

Pantha Rei napisal/-a:Zanima me kakšni so vaši plani za Radence. Ali bo še kdo šel na ta dolgo?

jaz grem na desetko, ker je v maju ze itak prevec tekov in ker grem naslednji dan se v Smarjeske... vem, da ni ravno najbolj logicno a ...
Uporabniški avatar
 natalija
Tudi mene in še nekaj mojih prijateljic zanima, ali se bomo v Radence prijavili skupinsko. Lansko leto sem tekla na dolžini proge 5,5 km letos pa malce razmišljam o svojem prvem krstu - 21 km. Ne vem, ne vem, morala bi opraviti Cooperjev test "se mi zdi, da je jutri" in videti, kakšna je moja pripravljenost. Sanjala sem onega večera, da mi je uspelo preteči Radence 21 km v 2-eh urah 20 minut, kar bi bilo za mene prvič kar zadovoljivo in bom s seboj izredno nezadovoljnja, če bo slabše. Vendar - kaj ni tek užitek, rekreacija life? Enkrat gre hitreje, drugič počasneje, važen pa je zdrav duh... V glavnem, da ne bom preveč nakladala, resnično se ubadam z zame težko dilemo 21 km da ali ne. Torej, skupinska prijava bo ?

Želim vam veliko lepo preživetih ur na prostem, ko nas sonček boža in objema ... pomlad je nekaj the best :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Če se nas bo odločilo iti v Radence vsaj 15, je pametno razmišljati o skupinski prijavi ( 30 % popust ).

5,5 in 10 km - 1800 sit ( do 11.5. )
21 in 42 km - 3800 sit ( do 5.5. ) , 4800 sit ( po 5.5. )

Predlagam, da se začnemo preštevati:

jaz grem sigurno - 10 km :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2x LP
Uporabniški avatar
 ales
Jaz grem zagotovo na 42, samo pohitet bo treba-rok za prijave je že čez dva dni.
Uporabniški avatar
 lojzeP
A bo spet vse na Erotu ?

2x LP
Uporabniški avatar
 milkec
Mene ni v Radence, če se vas bo dovolj nabralo je najmanjši problem oddati skupinsko prijavo. Vendar se bo moral nekdo javiti in organizirati tako kot je Ero v Sežani (posebna miza za TF....).

Nekateri omenjajo finance od majic.... Glede na to, da sem od vsakega zbiral mnenja je razdeljeno nekako tako: polovici je vseeno in se bodo prilagodili drugim, druga polovica bi pa piknik.... torej....
 Lipe
Jaz 21 definitivno
Uporabniški avatar
 mare
Jaz najbrž na 10 km. Samo se mi zdi, da bi se morali prijaviti do jutri, privarčujemo pri prijavnini.
Uporabniški avatar
 Tjaša
milkec napisal/-a:polovici je vseeno in se bodo prilagodili drugim, druga polovica bi pa piknik.... torej....

Jaz sem tudi za piknik ali za kakšne promocijske rekvizite TF. Zdaj smo že tako močni, da bomo še marsikaj potrebovali.

Pozdravček,
 t
Jaz grem zagotovo na 21 km. Po moje se bom prijavila kar sama. Sem pa za piknik.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA