prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tom
pozdravljeni,

Zanima me, če kdo pozna kakšen mp3 player kateri ima
zaponko za pas.

Tom
 TomiBacardi
Jst prisegam na jabolčka.
Ima zaponko in vse ostale dodatke, pa še 4GB gre gor:-)

Če rabiš kej več povej,
LP,
T.
Uporabniški avatar
 bluerunner
Med tekanjem prisegam na iPod shuffle (512 MB ali 1GB). Priponke za pas ne rabim. Shuffla spravim v hlačni žep (je velikikosti in teže zavojcka zvecilnih gumijev, pa že v osnovi relativno dobro zaščiten pred vdorom vlage). Kabel od slušalk pa speljem pod majico in pasom HR metra in sploh ne vem, da ga nosim s sabo.
Uporabniški avatar
 lunca
Res, najbrž se mi boste smejali, ampak imam problem. Prvič uporabljam MP3 in sploh prvič kakršnekoli slušalke tlačim v moja ušesa. In nikakor jih dobro ne stlačim notri. Kupila sem si celo take, ki se zataknejo za ušesa, pa vendar mi padejo ven že bo prvem gibu. Mi je sicer uspelo iti dvakrat teč z njimi, vendar sem jih fiksirala s trakom za ušesa. Ko jih dam ven, pa me ušesa kljub temu, da slušalke niso bile dobro notri (ali mogoče ravno zato?), precej bolijo. Pomoč, nasvet?
Uporabniški avatar
 EVicA
Nič ni smešno, tudi sama imam tak problem. Navadne slušalke itak padejo ven, prevelike pa so mi tudi vse te, za kakršnekoli aktivnosti, ki se zataknejo za ušesa. Tako je moj mp3 za tek neuporaben. Spraševala sem že v neki drugi "mp3" debati na TF, če kdo ve za kak manjši ali vsaj nastavljiv model, pa sem še vedno na istem oz. sedaj me rešuje kapa, ki drži navadne slušalke v ušesih.
Lunca, če najdeš rešitev, sporoči.
Uporabniški avatar
 bluerunner
Lunca,

A si ze probala z usesnimi popki :) i.e. earbuds.

Tukajle je en primer:
Slika
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo, Lunca,

to je klasičen tekaški problem. Tudi sam prav zdaj iščem tekaške slušalke. :)

Na TF je že bilo nekaj debate na to temo, in tu sem našel tudi link:
Philipsove slušalke, ki se držijo uhlja

Na coolrunning.com imajo diskusije na to temo.

Na forumu rec.running propagirajo posebne ušesne slušalke, ki se izjemno dobro prilegajo ušesu, vendar močno blokirajo zunanje zvoke (34dB). Žal ta trenutek ne najdem linka. (za več info, priporočam Google, "running headphones") :)

Sporoči, če kaj najdeš!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lunca
Sem kar potolažena, ko vidim, da nisem edina!

Pegaz, imam natančno take Philipsove slušalke, ampak niso v redu.

V ponedeljek poskusim v kakšnem Big Bengu poiskati bluerunnerjeve ušesne popke. Na prvi pogled se mi zdijo kar primerni za moja ušesa.

Vam sporočim, če jih kupim in ko jih sprobam!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NO TO BOM PA Z VESELJEM SKUŠALA SPREMLJATI DA SLIŠIM KOMENTARJE
 lekdo
:? Sam sem rešil težavo s tem da si slušalke pritrdim na ušesni mešiček s koščkom papirnatega traku tistega za medicinske potrebe. Zadeva deluje vasaj za zdaj 100%. če si pazljiv ob snemanju lahko isti košček uporabiš večkrat. lp
Uporabniški avatar
 lunca
Sem kupila ušesne popke in tekla z njimi. Moram reči, da so v primerjavi z navadnimi slušalkami odlični (več kot odlična je bila tudi cena!! :evil: ), čeprav mi iz desnega ušesa še vedno pada ven. Mogoče bi morala zamenjati še uho :shock: ?

Vsekakor pa res hvala za nasvet!
 TomiBacardi
Jst laufam szi iPodom - muzike gre gor ...noro polno.
Glede slušalk pa mam iste probleme kot vsi ostali. Pač padajo ven. Ko pade ven jo vtakneš nazaj....:-)
Tile čepki pa sem jih probal pa me ušesa pol fula bolijo, zato ostajam pri klasiki.

Po moje je res najboljša varianta medicinski selotejp preko ušesa in slušalke.

Uživajte,
T.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tud jest prakticiram to, ko ti pade ven jih daš nazaj in gremo naprej pa sej zdej je zima kaj pa kape nimate gor.
Uporabniški avatar
 pegaz
lunca napisal/-a:Sem kupila ušesne popke in tekla z njimi. Moram reči, da so v primerjavi z navadnimi slušalkami odlični (več kot odlična je bila tudi cena!! :evil: ), čeprav mi iz desnega ušesa še vedno pada ven. Mogoče bi morala zamenjati še uho :shock: ?

Vsekakor pa res hvala za nasvet!

Lunca,
zaupaj nam še, kje si kupila popke in koliko si dala zanje.
(Mi ti pa v zameno lahko povemo, kje se dobijo nova ušesa :) )
Hvala,
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lunca
Hoj, Pegaz!

V Big Bengu v BTC-ju so imeli samo še Sonyjeve za 13.990, pa so se mi zdeli ful predragi. Pa sem šla še v Bof, tam so imeli mal drugačne (slabše?) Sonyje za 10.990, pa Philipsove za 7.990. Philipsovi so mi mal čudno zgledali, iz ušesa bi mi štrlela ena rdeča plastična stvar, za katero sem sumila, da se celo sveti :!: Itak so mi bili pa Sonyjevi že v Big Bengu ful všeč, do Bofa sem se pa tud uspela navadit na ceno :lol:

Mal se mi je sicer srce trgalo, ampak sem kupila Sonyjeve za 10.990 sit, ker imam grdo navado, da ko si nekaj zaželim, ratam nestrpna in nimam potrpljenja preveč hodit naokrog :bum:

@Kustus in TomiB. - ja, sej jih daš nazaj noter, ko padejo ven, ampak jaz tistih ogromnih slušalk že v prvi fazi nisem mogla notri stlačit!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA