adlibitur napisal/-a:No, pa smo tam... Sicer imam orodje, ampak bom vseeno prepustil montažo nekomu, ki ima s tem izkušnje. Ali je pač samoumevno, da to naredi vsak sam?
Glede položaja okovja. Naj bo vpetje čevlja v težišču, pred težiščem ali tako, kot predlaga laufar? Kaj je sedaj "prav"? Na enem izmed servisov so mi rekli, da za mora biti vpetje pred težiščem... Eni pravijo tako, eni drugače, eni pa tretje...
Hvala.
Ja tole da sem jest montiru točno v težišče ni čist prav in bom tudi jest stvar prestavu tko kot je svetoval laufar in so ti to rekli v servisu.tudi laufar je mislu da mora biti vpetje pred težiščem.Odvisno s katere strani gledaš dilco.Dilca se more povesit mal naprej proti špici (a si tko mislu, laufar?) in to dosežeš tako da daš vpetje pred težišče (če gledaš od repa proti vrhu dile).Težišče sem jest zmeru na vsaki dili posebej, ker zna bit kar neki odstopanja.
Da montiraš sam ni samoumevno, se pa pri tem srečaš s podobnimi vprašanji in ko poiščeš prave odgovore si bogatejši za neki znanja in si sam nabereš potrebne izkušnje.Vsaka šola pa neki stane, v tem primeru lahko tudi kakšna zvrtana luknja preveč.
Tomaž