- 18 Dec 2005, 22:49
Lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, zato bi vam na kratko predstavil moj cilj, ki sem si ga zadal. Moj velik problem so namreč odvečni kilogrami (ki se jih je v zadnjih 3 letih kar nabralo), zato upam, da se jih bom uspešno znebil. V srednji šoli sem veliko tekel in teh problemov nisem nikoli imel, potem pa sem se zelo polenil in vse skupaj se je začelo... S tem sem izgubil tudi voljo do samega teka, ker so mi odvečni kilogrami zelo oteževali zadevo.
Moj največji problem je ta, da se mogoče bojim samega neuspeha, ki se bo pojavljal na samem začetku, ko bom spet začel teči.
Sedaj pa k mojemu cilju: predvsem se hočem znebiti tega občutka, kao da ne zmorem in pa seveda odvečnih kilogramov, ki pa verjamem, da bodo z redno vadbo izginili..
No, upam da vas moje besede niso zamorile
Moj največji problem je ta, da se mogoče bojim samega neuspeha, ki se bo pojavljal na samem začetku, ko bom spet začel teči.
Sedaj pa k mojemu cilju: predvsem se hočem znebiti tega občutka, kao da ne zmorem in pa seveda odvečnih kilogramov, ki pa verjamem, da bodo z redno vadbo izginili..
No, upam da vas moje besede niso zamorile