Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Kdo se spomne :arrow: Pegaaazzzzzzz, kam smo lani hotel it.....nek kmečki turizem al neki podobnega,pa je blo polno oz. zaprto :roll: mislim,mislim,pa se ne spomnem

Miha,a praviš da je Boccacio premajhen
Uporabniški avatar
 MihaPR
Enkrat smo bli po PST. Drgac je super, sam ce so sposobni met notr recimo 30 ljudi oz. prpravleni rezervirat za tok. Imam obcutek, da je tista soba vse kar imajo.
Drugace je pa fajn, mnjami, pica :)
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:Enkrat smo bli po PST. Drgac je super, sam ce so sposobni met notr recimo 30 ljudi oz. prpravleni rezervirat za tok. Imam obcutek, da je tista soba vse kar imajo.
Drugace je pa fajn, mnjami, pica :)

Bokačo je definitivno premajhen.
Kaj pa zadeve okoli samega Dolskega (Vegov hram, Pr krač etc.) ?

lptini
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a: lptini

No tale se je pa res očitno zbudu :D

Upam forumovci,da se boste res odvazli v velikem številu,in da ne nakladate zgolj.Ker včeraj vas ni bilo veliko,....če primerjam z lanskim letom.Mal žalostno :cry: Jaz osebno sem vas pogrešala.

Nekateri pravite,ni več kot je bilo.Saj ne more bit, če pa naredite bore malo zato, da bi bilo tako,kot je bilo. :evil:
 Nataša
Evo, pa smo kregani :evil: Pridte v Dolsko, ja, da spodobno zaključmo ta let in odnesemo Reboljevi tolpi :wink: :lol: tistga prasca (plus pice :lol: ).
 Ninocka
Življenje gre naprej, vse se spremninja in tudi mi nismo enaki. To, da ni več tako kot je bilo je kvečjemu dobro...Živimo zdaj in zdaj lahko prispevamo sami k dobremu in drugačnemu vzdušju, ne pa, da "jamramo".

P.S. Se vidi, da malo premalo tečem in preveč "filozofiram". :D :twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
v glavnem mize se morjo dat skup, da ne bo tko k včer k smo bli vsak zase..se še pomahat nisem upal Barbi :roll:

Nataša napisal/-a:Pridte v Dolsko, ja, da spodobno zaključmo ta let in odnesemo Reboljevi tolpi tistga prasca (plus pice ).

Z organizatorji je dobro bit v dobrih odnosih zato jih raje povabt zraven na piknik :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
... Jaz pa ne vem, kaj mi je storiti :roll: V Čatežu sem en dan, glede na trenutno "zen" pripravljenost, malo pretiraval :arrow: sledila je kazen božja v obliki bolečine že nekaj mesecev pridnega levega kolena. :x

Sedaj pa trojna dilema:
- a kljub temu polževsko lazenje od štarta do cilja,
- samo analiza, kjerkoli že bo,
- ter najslabša možnost: me ne bo spljoh. :roll:

Bom poskusil danes zvečer spraviti skupaj nekaj "švoh" kilometrov, pol bomo pa videli. :wink:

PS:
Če je pa kdo, ki bi namesto dirkanja za medalje rajši tekel čisto počasi ter obenem kramljal, mu (ji) bom pa z veseljem delal družbo. :D
Uporabniški avatar
 Barb
Dule napisal/-a: .se še pomahat nisem upal Barbi :roll:

Nataša napisal/-a:Pridte v Dolsko, ja, da spodobno zaključmo ta let in odnesemo Reboljevi tolpi tistga prasca (plus pice ).

Z organizatorji je dobro bit v dobrih odnosih zato jih raje povabt zraven na piknik :wink:

Dule alles in Ordnung ....oko sokolovo je vse vidlo kdo je bil in kdo ne :wink:

Drugače smo pa organizatorja povabil,pa ni mel časa.Letos mu to ne uide :evil:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Za letos zaključu študijske obveznosti tko da name pri prascu, picah, itd lahko resno računate :)
Vodnikov hram bo verjetno precej okupiran, čeprav je načeloma zlo dobra možnost, ker je najbližje.
Turistična kmetija pr´krač
Al pa se kej, če komu pade na pamet :)
Uporabniški avatar
 lunca
MihaPR napisal/-a:Vodnikov hram bo verjetno precej okupiran, čeprav je načeloma zlo dobra možnost, ker je najbližje

Misliš mogoče Vegov hram?

Sem ravnokar govorila z lastnikom in pravi, da sicer je še možnost za tako število, vendar se je treba čimprej dogovoriti.

Barb, verjetno bomo spet tebi naložili organizacijo analize, a ne?! Torej kontakt Klemen ali Tjaša, tel.5638-036 - Vegov hram :arrow: poklicati čimprej (v vednost: pizz nimajo, imajo pa veliko drugega!). Pa še organizator si bo po moje najlažje utrgal čas za analizo, če bo le-ta v bližini :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
lunca napisal/-a:Barb, verjetno bomo spet tebi naložili organizacijo analize, a ne?!

A meni težko :lol: :wink:

Skratka,sem klicala:

A: Pod Hribom :arrow: odprto in nas pričakujejo z veseljem.Se nas še od lani spomnejo.Pa za neko solidno ceno,bi se mogoče dal kej zmenit.Moramo pa sporočit,da pripravijo kakšna kosila,če bo potrebno.Imajo pa tudi pizze.

B: Pizzeria Boccacio :arrow: odprto.Prostora imajo menda tudi za 60ljudi-danes jih imajo tolko.Imajo vse.Pizze,kosila,testenine.

C: Pr krač :arrow: zaprto.Torej odpade.

D: Vegov hram :arrow: odprto.Govorila z g.Klemnom.Imajo dve sobi za 25 ljudi.Torej, če nas bi bilo več, bi morali biti v dveh sobah. Moram sporočiti, čim prej.

Torej :arrow: glas ljudstva je :?: :idea: :arrow:

jaz sem za A ali B

čimprej
Uporabniški avatar
 MihaPR
bolj za B, ceprau mi je vseeno :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo!

Jaz tudi pridem in bom z veseljem ta počasna (Vlajko!!!).
Glede analize pa A ali B, mi je čisto vseeno...

lp
Snežinka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA