- 23 Dec 2005, 11:15
Načrti...
-maraton spravit pod 3.05
-polovičko pod 1.23 (zdaj pa res)
-Logarsko pod 7.10 ur (mah, kr zaokrožimo na 7)
-preživet vsaj dvojni (<24 ur), mogoče trojni iron(v dvojcu s svakom)
-na tak ali drugačen način se izogibat poškodbam...
-leta 2007 pa spet nekam malo dlje!
Letos pa: spomladi sem zamenjal Garmina in nimam evidence pretečenih km (pravzaprav je za to kriva menjava diska). Tekel na osemnajstih prireditvah, nikoli dlje od 23 km(?!?). Da ne bo preveč statistike je tule slikca menija na moji strani. Aja, manjka le še Dolsko...
Kljub temu, da mi tistih norih načrtovanih časov ni uspelo odtečt, sem čist zadovoljen z doseženim (še oba Mihca sem uspel zadržat daleč zadaj..). Mogoče bi s kakšno resnejšo pripravo res šlo lahko bistveno hitreje, a tek brez poškodb in ure na analizah odtehtajo tistih par minutk!
-maraton spravit pod 3.05
-polovičko pod 1.23 (zdaj pa res)
-Logarsko pod 7.10 ur (mah, kr zaokrožimo na 7)
-preživet vsaj dvojni (<24 ur), mogoče trojni iron(v dvojcu s svakom)
-na tak ali drugačen način se izogibat poškodbam...
-leta 2007 pa spet nekam malo dlje!
Letos pa: spomladi sem zamenjal Garmina in nimam evidence pretečenih km (pravzaprav je za to kriva menjava diska). Tekel na osemnajstih prireditvah, nikoli dlje od 23 km(?!?). Da ne bo preveč statistike je tule slikca menija na moji strani. Aja, manjka le še Dolsko...
Kljub temu, da mi tistih norih načrtovanih časov ni uspelo odtečt, sem čist zadovoljen z doseženim (še oba Mihca sem uspel zadržat daleč zadaj..). Mogoče bi s kakšno resnejšo pripravo res šlo lahko bistveno hitreje, a tek brez poškodb in ure na analizah odtehtajo tistih par minutk!
Nazadnje spremenil ales, dne 23 Dec 2005, 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
lp Aleš