Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ales
Načrti...

-maraton spravit pod 3.05
-polovičko pod 1.23 (zdaj pa res)
-Logarsko pod 7.10 ur (mah, kr zaokrožimo na 7)
-preživet vsaj dvojni (<24 ur), mogoče trojni iron(v dvojcu s svakom)

-na tak ali drugačen način se izogibat poškodbam...

-leta 2007 pa spet nekam malo dlje!

Letos pa: spomladi sem zamenjal Garmina in nimam evidence pretečenih km (pravzaprav je za to kriva menjava diska). Tekel na osemnajstih prireditvah, nikoli dlje od 23 km(?!?). Da ne bo preveč statistike je tule slikca menija na moji strani. Aja, manjka le še Dolsko...

Kljub temu, da mi tistih norih načrtovanih časov ni uspelo odtečt, sem čist zadovoljen z doseženim (še oba Mihca sem uspel zadržat daleč zadaj..). Mogoče bi s kakšno resnejšo pripravo res šlo lahko bistveno hitreje, a tek brez poškodb in ure na analizah odtehtajo tistih par minutk!
Nazadnje spremenil ales, dne 23 Dec 2005, 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Moja statistika od 12.5. do danes, ker od prej nimam podatkov, je pa bilo verjetno kakšnih 700 km teka do takrat.

Tek: 1905 km
Kolo: 1157 km
Spinner: 260 km

Bo pa še do konca leta padel še kakšen km teka in spinnerja :D
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:-maraton spravit pod 3.05

A tole pa ne bos nc zaokrozil ? :twisted:

lptini
Uporabniški avatar
 Tatjana
__Maja__ napisal/-a:Moja statistika od 12.5. do danes, ker od prej nimam podatkov, je pa bilo verjetno kakšnih 700 km teka do takrat.

Tek: 1905 km
Kolo: 1157 km
Spinner: 260 km

Bo pa še do konca leta padel še kakšen km teka in spinnerja :D

Od tekov pa polovička v Radencih in Ljubljani ter nekaj krajših tekov.
Uporabniški avatar
 alan
Letos tekel precej vec kot prejsnja leta... mogoce celo prevec!? :?

Cilji za naslednje in prihodnja leta: dovolj kondicije za 21km z nasmeskom
pa kaksen triatloncek... :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moja "aktivna" udeležba na "zvaničnim natjecanjima" leta MMV (PST-ji included) :

02. januar: Peričnik - Mirov tek - 9km,
16. januar: Novoletnih 35 po PST - 17km,
27. marec: Sežana - 8 km,
10. april: - Ob letu osorej po PST - 12 km,
17. april: V podporo Filipidu po PST - 17 km,
21. april: Kodeljevo - Cooperjev test - 2,4km,
08. maj: Tolmin - 8 km,
21. maj: Radenci - 10 km,
18. junij: Mošnje - 6 km,
20. junij: Logatec - Poletni tek TF - 8km,
09. julij: Sečovlje - 10,7 km,
31. julij: Kokoš - 3,2 km (+270 m),
06. avgust: Zagorje - 11 km,
14. avgust: Bohinj - 12 km,
11. september: Filipidov tek po PST - 17 km,
23. september: Šempeter - Jesenski tek TF - 8 km,
29. september: Brdo - Fotrov tek - 9,8 km,
23. oktober: Ljubljana - 21 km,
06. november: Rekovalescenca po PST - 17 km,
03. december: Štanjel - 7 km,
26. december: Dolsko - 10,5 km.

Ostalih nekaj kilometrčkov je bilo pa tkole :arrow: za telo in dušo ... :D :D :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 28 Dec 2005, 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 aygo
Lep pozdrav vsem!

Končno sem se prijavil v ta forum, čeprav že kar nekaj časa občasno brskam naokoli. S tekom se sicer ukvarjam že kako leto in pol, a so bile vmes pavze zaradi različnih razlogov...no, pustimo tole, edini tek, ki sem ga letos odtekel, je bil Kraški polmaraton konec marca. Bolje bi bilo reči, da sem se premočen in neznosno utrujen po 2:10 primajal do cilja :D Kar niti ni bilo čudno, glede na to, da sem se pripravljal kake 2 meseca. Letos sem se stvari nekoliko bolj resno lotil in sem že globoku v procesu treninga :D

Upam samo, da ne bo poškodb. Sam imam neko čudno poškodbo, ki se pojavi vsako leto septembra in oktobra ob hladnejšem vremenu, potem pa izgine sama od sebe?!?! No, če bo vse v redu, upam na rezultat pod 2h na bližajočem se Kraškem polmaratonu, čeprav je res, da je ta tek zelo razgiban (ali se meni samo tako zdi) in me je prvič kar presenetil. Bo treba trenirati tudi tek v klanec se mi zdi!

Kar se kilometraže tiče, nimam pojma, ampak kanim povečati!

ps. je še kdo na forumu iz Kopra ali okolice?

ps2. če se ne motim, me je Fotr prehitel na Kraškem polmaratonu tik pred ciljem...bi bilo to možno glede na rezultat?
 Marinka
Nemogoce se je primerjati s tako prekaljenimi tekaci, kot ste vi, dragi forumovci. Vseeno mi je bilo v cast se tuintam srecati z vami na kaksni prireditvi, tekmovalni ali humanitarni. Recimo zadnjic v Tivoliju, ko nas je druga skupinica zgresila smer in skrajsala predvidenih 8 kilometrov. No, sem pa danes nadoknadila zamujeno... Pozdravljam vse, ki to berete, pa tudi tiste, s katerimi se, ne da bi se poznali, spogledamo na tekaskih stezah po Mostecu in Rozniku ali Zaku (z Ninocko, naprimer...).

Tecem sele drugo leto in nekako kvackam med sportnim plezanjem in tekom. Torej, moja letosnja statistika:

Preteceni kilometri: 1235 km + predvidenih 25 konca leta

Tekaske prireditve:
4. tek po kraski ucni poti, Dolenjski tekaski pokal, Semič, 26.6., 9.2 km
Ljubljanski maraton, 21 km

Druge aktivnosti:
- 80 preplezanih kratkih sportnoplezalnih smeri
- 5 veczatezajnih smeri
- Severna triglavska stena (Skalaska, Copov steber)

Marinka
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi moje prvo tekaško leto se izteka. Nikoli si nisem mislil da bo tako lepo, bogato po prireditvah in vse ostalo.

V letošnjem letu sem na tekmah in treningih skupaj pretekel 1.250 KM, naredil tudi skromnih 330 km na kolesu in prehodil tudi kar nekaj hribov.

Udeležil sem se 22 uradnih tekov na začetku sem pa planirav vsaj 5 tekov.

To bo za to leto vse.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Da še jest dodam svoje podatke o moji prvi sezoni bolje rečeno polsezoni saj sem začela prvič z tekom v juniju.

Na treningih in tekmah sem pretekla za mene celih 525 KM in parkrat šla tudi v hribe.

Udeležila sem se tudi 13 uradnih tekov kar je za mene ogromno, vendar obljubim na tem mestu da bom drugo leto pošteno izboljšala svojo statistiko.
Uporabniški avatar
 INOT
Če nardim analizo..
Približno 5000 km teka,malenkost kolesarjenja (kakih 1000 samo),precej veslanja.
Drugo leto bom pa počival pa bo :wink:

Edino mogoče en cilj 200 km v 24 urah... :?:
Uporabniški avatar
 mirko1
moj seštevek je tak:
tek-2850 km
kolo-1700 km
pohodništvo-850 km
plavanje-nekaj metrov.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 roman77
Ko berem vaše prispevke si mislim uuuaaaaaaaauuuuuuuuuu, kajti jaz tečem dnevno le 6,5 km, medtem ko sem letos tekel le na eni prireditvi na 10 km nekje na Polževem.

Me je kar malo strah kakega od vas srečati kje, da me ne prehitite kot veter.
Uporabniški avatar
 aygo
tek 2850 km, plavanje nekaj metrov...hahahaha, dobra, dobra

INOT, 5000 km!!! koliko si najvec pretekel v enem dnevu?

to se mi zdi sicer ogromna stevika, v povprecju skoraj 14 km na dan, svaka cast!
Uporabniški avatar
 Damijan
Kaj dogajalo v 2005?

Nekaj sprememb v familiji (...+1=4), nekaj sprememb v službi, hvala bogu - na bolje, v teku pa posledično nekaj malega, res malega... ma niti ne nazadovanja, bolj umiritve, bi reko. Nobenih rekordov posekal, bil na nekaj prireditvah: izpostavljam Trojke, oba slovenska maratona, Grintovec. Na ostale se mi ne da hodit, tekmovat oz. se družit. Evo, ni cajta!

2006? Hm, pa bo res treba razmislit. Ampak takole, iz prve: sprašujem se, ali gre hitreje ("dlje" me niti ne zanima)? To pomeni - spravit Big M pod 2:50... In če je vredno... Ve se namreč, kakšna je pot do takega rezultata. Ena stvar s foruma se mi je vtisnila in mi je res rajcig za drugo leto: tisti maraton v Avstiji, neki Tiroler Speed Marathon, al nekaj takega, ki ima razlike kaj-te-vem kolko negativnih metrov. Morda.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA