Novoletna žurka naj bo:

A) pred novim letom
10
27%
B) po novem letu
20
54%
C) mi je vseeno, ker se žurke ne bom udeležil
7
19%
Uporabniški avatar
 Snezinka
Tudi jaz se prijavljam samo pogojno :cry: (28. in 29.1. ne morem)
9. Snežinka

Pa full bi rada šla na ta žur, ker me že lani ni blo :oops:
Vlajko, a bova skupaj jokala :?:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Barb napisal/-a::arrow: Počitniški dom Vila.....se nihče ne javi na telefon

Barb, sem se pozanimala in dobila mobi št. od gospe, ki je ta glavna tam gor ... ga. Nada: 041 561 445.
Mogoče boš imela več sreče...
Uporabniški avatar
 Pero
:laola
BOHINJ,BOHINJ,BOHINJ!
:laola

Tam je lepo, poceni ... jezerček, ribice, kopanje ... pljučnica ...
HA? Kaj pravite??
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hja, Bohinj je super (tekaške proge press), prav tako Logarska :)
Sicer pa, tudi jaz eden izmed mnogih, ki 28. in 29.1 ne moremo (izpiti PRESS)
Uporabniški avatar
 klaudi
Hojla,
Kaj? Tukalici ne gresta? A obsataja kakšno milejše prisilno sredstvo, ki bi ju prepričalo, da vseeno gresta?
Kar se tiče lokacije je men najbolj všeč Kranjska gora.

Še neki aut of record: zdele sem bla priča zanimivemu pogovoru v parlamentarnem bifeju in sicer nekako tkole:
Oseba A: "A si vidu decemberski playboy. Una iz tekaškega foruma je not."
Oseba B: "ja,ja, una Tina, joj nisem vidu. Moram nujno dobit ta playboy.
Oseba A: "ja, nujno. Ful dobr zgleda. Sem jo vidu tud v Dolskem je laufala..."
Pol pa še blablabla, oh in sploh :) Zgleda, da dela Tina dobro reklamo tud za TF :D
Uporabniški avatar
 GaGa
klaudi napisal/-a:
Še neki aut of record: zdele sem bla priča zanimivemu pogovoru v parlamentarnem bifeju in sicer nekako tkole:
Oseba A: "A si vidu decemberski playboy. Una iz tekaškega foruma je not."
Oseba B: "ja,ja, una Tina, joj nisem vidu. Moram nujno dobit ta playboy.
Oseba A: "ja, nujno. Ful dobr zgleda. Sem jo vidu tud v Dolskem je laufala..."
Pol pa še blablabla, oh in sploh :) Zgleda, da dela Tina dobro reklamo tud za TF :D

Priznam, da nisem pričakovala, da bo tole dvignilo tolk prahu :oops: :oops: :oops: :D ... upam, da bo to vsaj dobra reklama za tek in TF :wink:
Uporabniški avatar
 Demck
Še mene, še mene zapište, da nam kej zamudu.

Damijan :lol:

Pa dejmo se klapa mal zmigat ! :evil:

Lan vas je blo v vseh treh dneh 75. če sem prav slišal.

Ponavadi je tko, da so plani taki, da so vedno bolj našponani. Se pravi letos jih mora biti najmanj 75. Če jih bo pa več bo pa vse po planih.

zato vsi veselo na delo za računalnik in pisat. Mogoče še koga z Vrhnike pripeljem.

Sem pa vsekakor za Bohinj ker je tam res najlepš. Sam Pero po moje boš mal težko plaval edin če pred tabo hodm in z glavo led razbijam ? :bum:

Lahko pa drsamo oz. se lahko v kolikor se bo to izvajal na moj račun pošteno nasmejite. :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Barb napisal/-a:
Kaj bo pa fotr delu :roll: po mojem ga bomo vsi prestrašen gledal,ker bo pršu pofarban na zelen :roll:

Fotr je TF boh! U enmu kotu bo ždel, pa mal forumovkam komplimente talal, pol bo pa ob polnoči en bugi zaplesal!

Hihi, klaudi bo pa po led non stop hodila;)

Barb napisal/-a:2.Staša...pa mislim,da je tri rezervirana za...
3.simON

Ja, sem mislila že jaz to demokratično zapisat, pa sem si premislila. Pa zdaj demokratično potrjujem. Itak bo za, po moje :roll:

Barb napisal/-a:...tukalici, vidva sta zraven,a ne :roll:

To je pa še izziv! :wink: Ampak mi ju imamo radi in bomo veseli, če prideta, kajne? :D

MatjazV napisal/-a: Nikakor ne bi šel nekam, kjer nam že v naprej težijo, da ga ne smemo pit

Evo, še en za obiskovanje eskima! Bom pomagala. :wink: Ampak ... ti?!? :shock: Nič, fino!

KOMI ČAKAM MAL PLESAT IN MAL OBISKOVAT ESKIMA SKUPI S KLAUDI IN MATJAŽEMV! :lol:
Nazadnje spremenil Staša, dne 05 Jan 2006, 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bi z veseljem, ampak ta vikend res ne, ce bi blo en tedn kasnej bi se še dal stisnt :)
 dpop
...
Nazadnje spremenil dpop, dne 11 Jan 2006, 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
MihaPR napisal/-a:Bi z veseljem, ampak ta vikend res ne, ce bi blo en tedn kasnej bi se še dal stisnt :)

če jest pridem sama, bom rabla pol enga kandidata za lupčkanje :lol: :lol: :lol: (howgh, govoril sem, zdej pa hitr v zaklonišče :lol:)
 dpop
...
Nazadnje spremenil dpop, dne 11 Jan 2006, 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Dasiravno se da to že v precejšnji meri razbrati "med vrsticami", bi bilo kljub temu "fajn", da se datum in lokacija srečanja tudi formalno objavita. :!: :wink:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Dasiravno se da to že v precejšnji meri razbrati "med vrsticami", bi bilo kljub temu "fajn", da se datum in lokacija srečanja tudi formalno objavita. :!: :wink:

......zategadelj, da bo Vlajko imel informacijo. Da ne bo brez informacije. On je informatik. Mi pa samo bluzimo :cry:

Vlajc, hec! :wink: (tist tvoj "dasiravno" me je mal inspiriral).

Darko, Trobec te čaka na Dobu (avtorske pravice PRESS). :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA