Novoletna žurka naj bo:

A) pred novim letom
10
27%
B) po novem letu
20
54%
C) mi je vseeno, ker se žurke ne bom udeležil
7
19%
Uporabniški avatar
 Barb
Novičke

:arrow: Počitniški dom Vila, Kranjska gora
gospa Nada zelo prijazna gospa :D V domu imajo 72 ležišč,večji del skupna s kopalnico. Imajo prost termin 28-29 januar,ki sem ga rezervirala.V domu bi bila sicer ena družina,ampak,.....jih bomo že vzeli za svoje,če bodo hoteli.Ni nobenega problema s ponočevanjem.Pijačo imamo svojo.Želja oz. nekakšna zahteva:v domu SE NE KADI, potrebni so copatki, za posteljnino je poskrbljeno. Cene penziona:7.200,00 in polpenziona:6.000,00. Vrjetno si bom šla dom tekom vikenda ogledat.

:arrow: Porentov dom, Kranjska gora
gospod še ni preveril, ampak obstaja možnost, da pridejo neki gimnazijci :cry:

:arrow: Gozdna šola ZTS, Bohinj
Hišo moramo na koncu predati v nekem solidnem stanju, kar pomeni, da za sabo pospravimo smeti. Imajo samo mini bife in le nekaj malega piva, ker načeloma ne podpirajo pitja alkohola, razumejo pa da se gre za zaključene družbe, zato lahko nekaj prinesemo tudi s sabo. Cena polpenziona je 4.550,00, plus 242,00 sit turistične takse, plus 1.000,00 sit za posteljnino/osebo.....lahko pa prinesemo svojo.
Nazadnje spremenil Barb, dne 06 Jan 2006, 12:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Barb napisal/-a:Novičke

:arrow: Počitniški dom Vila, Kranjska gora
.....V domu imajo 72 ležišč,večji del skupna s kopalnico.

Barb, če boš šla zadevo res pogledati, ti bo takoj jasno, zakaj sem predlagala 8) - tle je tako lepo in luštno, kot da si se znašel v pravljici.
Termin meni sicer spet ne odgovarja, kljub temu pa bom naredila še malo reklame:

V domu vlada nenormalno domača atmosfera. Hiša ima tri nadstropja, v spodnjem so tri sobe (postelje v "nadstropje" za med 8 - 16 ljudi), vsaka soba ima svojo kopalnico. Vse je novo, lepo, čisto...
V drugo nadstropje vodi romantično leseno stopnišče, tu spet ene 3, 4 sobe s kopalnicami..na vrhu (pod streho) pa je en sam velik prostor s poskritimi posteljami med stebričke, pol stene... tle je pa resnično tako, kot da si v pravljici. Seveda so tudi tu gor dve kopalnici.

No, potem pa pridem do tistega, kar mene v tem domu res navdušuje: iz te hiše se gre po stopnicah v drug del, ki je ves v lesu in oknih - paviljon varianta, tako da se ti zdi, da si v naravi, čeprav ti je prijetno toplo (imajo talno gretje!!! 8) ). To je sicer uradno jedilnica, ampak ko se umaknejo stoli (česar so tukaj povsem vajeni in nihče ne teži) je fantastičen prostor za zabavo.

Barb, prav zanima me, kakšen bo tvoj vtis. Jaz hodim tja že leta in sem mogoče postala pristranska :roll:
(Sem hotla dat gor še kakšne fotke, pa to očitno presega mojo blond sposobnost. :oops: )
 Nataša
Snežinka, pa ni to Vila Didi? Neki sem gledala po netu...
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ne, to ni vila Didi :nono:
Na spletu ni fotke. Sem že sama iskala.

A mi lahko kdo razloži, kako dam gor fotko? Ampak po korakih, tko da bom zastopla :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
:arrow: Počitniški dom Vila
Klicala me je gospa Nada.Cena polpenziona:6.000,00 in cena penziona:7.200,00

Ja,tudi gospa Nada je rekla,da se lahko jedilnica "preuredi"
 dpop
...
Nazadnje spremenil dpop, dne 11 Jan 2006, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vlajko napisal/-a:Dasiravno se da to že v precejšnji meri razbrati "med vrsticami", bi bilo kljub temu "fajn", da se datum in lokacija srečanja tudi formalno objavita. :!: :wink:

Logarska v vikendu 4. in 5. februar :lol: :P 8)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Snežinka napisal/-a:A mi lahko kdo razloži, kako dam gor fotko? Ampak po korakih, tko da bom zastopla :roll:

Sem že dobila pomoč :roll: Hvala Ero!
Hvala Vlajko na brzini (postopek mi je pa poslal Ero, tako da ti ni treba pisati!)

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kratka fotoreportaža Počitniškega doma Vila, Kranjska gora:

1. Počitniški dom Vila v celoti - desni prizidek (komaj opazen za snežnim kupom) je paviljon:

Slika

2. Paviljon Počitniškega doma Vila - tukaj ga boste žurali:

Slika

Snežinka, a bo v redu :?: :wink:

PS: Lepo je tam, kajne?
Jaz, Snežinka, Tukalici, ....... verjetno pa še kdo :roll: :arrow: pa v jok ....
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 09 Jun 2006, 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Super Vlajko!
Obvladaš, ni kaj 8)

Mimo Doma pelje cesta na Vršič... lahko pa se obere bolj "natur varianta" pohoda ob potočku v Kekčevo deželo...
Uporabniški avatar
 Pero
Izgleda res lepo ... Morda je celo to prava vraianta :?:
Uporabniški avatar
 Barb
Pa na nočno sankanje ne pozabit, ki bi v tem primeru tudi prišlo v poštev :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Brezplačno odstopim svoj sedež v čakalnici pod zaporedno številko 8. :--(

PS:
Malo "kr neki" predaha v, sicer, smrtno resni temi:

Vlajko napisal/-a:... dasiravno ...
Nataša napisal/-a:...zategadelj ...

Dobre, stare, a žal že skoraj pozabljene besede našega jezika. 8)
Bravo Nataša, pronicljiva, ni kaj. :wink: :D

Fotr, tu bi se našlo (vendar ne pod to temo) precej manevrskega prostora tudi zate. :idea:
 laufar
GaGa napisal/-a:
klaudi napisal/-a:
Še neki aut of record: zdele sem bla priča zanimivemu pogovoru v parlamentarnem bifeju in sicer nekako tkole:
Oseba A: "A si vidu decemberski playboy. Una iz tekaškega foruma je not."
Oseba B: "ja,ja, una Tina, joj nisem vidu. Moram nujno dobit ta playboy.
Oseba A: "ja, nujno. Ful dobr zgleda. Sem jo vidu tud v Dolskem je laufala..."
Pol pa še blablabla, oh in sploh :) Zgleda, da dela Tina dobro reklamo tud za TF :D

Priznam, da nisem pričakovala, da bo tole dvignilo tolk prahu :oops: :oops: :oops: :D ... upam, da bo to vsaj dobra reklama za tek in TF :wink:

Tole sm si ogledal! Vaau! Vau! :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vlajko, zakaj v jok, če je pa v vikendu 4. in 5. februar, ko lahko VSI pridemo :P :roll:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA