prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Včeraj je bilo na Brdu prav lušno. Ob pol štirih je bilo ravno še tolk sončka, da sem se odpravil tečt v kratkih rokavih. Pot je do sedmega kilometra prav prijetna. Tam malo moti v zdrizasto blato razvlečena zemlja z bližnjih njiv, a če tega ne bi bilo, bi bilo pa že prav kičasto. Le Matevž je naju z Lojzetom po končanem krogu oštel, da z nama ne bo več tekel, ker nisva zanesljiva..Sva mu obljubila tek v 50 minutah, pa smo bili spet prej okoli. Še bolj je dirkal Vilko-zgleda je spet nabrušen za Palmo.

Drugi krog smo z Matejem in Dragotom tudi začeli čist primerno. Potem je pa Matej očitno želel preveriti kolk teče Matjaž na maratonu in smo ene dva kilometra pretekli s pod 4min tempom. Potem se je spustil mrak in smo po blatu mal počasneje plavali, a še vedno čist zadihani končali krog. Smo počakali še Erota in Milkca in ker nismo bili nakupovalno razpoloženi odtavali v Brunarco. Še ta tretjič sem jih zamoril z mojimi najnovejšimi načrti in se po mal podrobnejšem skenu foruma že ob osmih odpravili domov.

Odličen tek; dva kroga, dve analizi(sem pol še skočil na Drulovko do Vlajkota, kjer se je zgodba ponovila..). Ja nč, menda mi že mal voda v grlo teče, zato je treba teh deset dni še mal natrenirat, da spravim pulz še za ene šest utripov nižje..
Uporabniški avatar
 MABE
Se opravičujem za izostanek! :?
Zjutraj sem sprobal koleno in na veliko žalost (beri:razočaranje nad samim seboj) ugotovil, da je še slabše, kot je bilo- kljub enomesečnemu počitku. :x :x :wc:

Se vidimo (upanje umre zadnje :wink: )
Uporabniški avatar
 ales
Če je še komu za dirkat..jutri, v nedeljo ob 10.00 en hiter krog okoli Brda!
 miharudl
živjo! mam eno vprašanje.. a se še kaj teče okol brda?
če je to sploh kje mogoče.. al ste prestavili traso...
če se kje dobivate bi se z veseljm pridružil... pa pa
8) :oops:
 marjan
Okoli Brda se da teči, je spluženo in kopno, včeraj že opaženi tekači.

Lep pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 ales
Lušn tek, danes okoli Brda. Je padlo ravno pravšnjih 1-2 cm puhastega pregrinjala, da na vzorno spluženi poti okoli Brda ni bilo trdo in drseče.

Kako drugače je bilo še v torek. Malo za drugim kilometrom sem prvič stopil v eno malo večjo lužo, potem še enkrat malo pred četrtim. Tu mi je voda, ki je imela le kako stopinjo, segla čez gleženj. Me je zmrazilo že skoraj do bolečine. In tko potem še ene dvakrat do konca..

Zato sem se danes primerno pripravil-obul SealSkin nogavice in kar malo boječe stekel. A je bila bojazen odveč, je bilo pa vseeno prijetno toplo v nepremočljivih nogavicah. In morda je bil ravno zaradi torkovih težav današnji tek še lepši.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mogoče bi si ta vikend (bolj SOB. kot NED.) vzel kakšno urico časa, da voščim novo leto našemu ljubemu ovalu. :D

V nedeljo je "v igri" predvsem Krvavec. :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
Pozdravljen Vlajko!

Če se boš odločil za sobotni tek, daj to v eter, morda se nam pridruži še kdo!
pa lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 ales
Danes je bilo na V strani poti okoli Brda več žlobudre. Tko so se lahko tjulnove nogavice res izkazale. Sem hotel Mateja kar pobrat pred vojašnico. No ja, pa drugič. Prvi, ki se bo odločil za jutrišnji termin naj to pogumno zapiše.
Uporabniški avatar
 tini
Ni nemogoce, da se tudi jaz ne pojavim na kaksnem popoldanskem krogu ali dveh! :)

LojzeP - ce bos doma, ti lahko se disk dostavim :) !

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
MABE napisal/-a:... Če se boš odločil za sobotni tek, daj to v eter ...

Evo etra :arrow: Jutri, malo po 13.00 pridem na en lahkotni, ampak res lahkotni krog okoli Brda. :roll:
Zaradi blata ob vzhodni ograji bom tekel v nasprotni smeri urinega kazalca, da si bom potem lahko ob zahodni ograji v snegu čistil copate . (Lada Zei najave Press). 8) :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Ok, se pridružim na enen lahkotnem krogu
Ob 13:00 ob spomeniku?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pridem pozdravit - javite uro.
Tekel bom pa samo zvečer ( 28 X 15 PRESS ) :D
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Pridem pozdravit - javite uro.

Se bom tudi jst nalimal ob isti uri kot mozakar z Drulovke :) !
Z diskom :) !

lptini
Uporabniški avatar
 MABE
Oval je bil idealen, analiza pa še boljša-moćne......
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA