prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tekač11
ali kdo pozna te copate, kako se obnesejo v teh vremenskih razmerak, ki vladajo sedaj?
Hvala in srečno vsem tekačem v letu 2006!
Bojan
 lewis
za tek po terenu-gozdu-blatu-brezpotju, so najboljši kar sem jih kdaj imel na nogah. Za tek po snegu pa ne vem. Vlomilcu v moj avto so bili všeč in so šli z njim. Novih še nimam. Za pomrznjen sneg ne bi bili- tam primejo edino icebug. Za ostalo pa po moje precej OK. Tiste NIKE ( mislim da toronto) z sticky gumo, bi naj bi bili OK za sneg. Samo jih sumim, da je bolj marketinški trik kot kaj drugega. Za sneg so pomembna dobra rebra na podplatu, ne pa ustrezno mehka guma.
Uporabniški avatar
 Xrock
Živjo
Jaz sem z njimi zadovoljen. Tudi za po snegu (če le ni led) so kar OK. Še kak km po asfaltu se da narest brez problemov! Za enkrat brez pripomb! So malce širši v sprednjem delu, kar pa meni ustreza!
Uporabniški avatar
 Dušan
Pozdravljeni!

Tudi jaz jih gonim že par mesecev. Copati so vredu, le zavezovanje bi bilo lahko boljše ... večina sile zategovanja se prenese namreč na zadnjo četrtino vezalk in zato me včasih zgoraj tiščijo! Blaženje je pa super in oprijem na spolzkem terenu (sneg, led) tudi!

Pa še to ... zanj sem s popustom v Thomas sportu odštel dobrih dvajset tisočakov, sedaj pa jih imajo v Harvisu na razprodaji ... cena dobrih 14000 SIT!!!

Držte se!

Dušan
Nazadnje spremenil Dušan, dne 09 Jan 2006, 15:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst jih tud že dober mesec z veseljem uporabljam.
do zdaj same pohvale. še nimam pripomb.zaenkrat :D

tud v snegu se odlično obnesejo. da ne govorim na mokrem gozdenm terenu kjer res odlično držijo. in tud premočili mi do zdaj še niso (tud v celcu in lužah še ne) :lol:

definitvno vredne svojega denarja.

v hervisu stanejo nekaj manj kot 15k sit
tomas sport city park pa so -50%!!!!

http://www.superge.si/html/svn/962895-AA.shtml
 tekač11
Hvala vsem za odgovore. Kupil sem jih pred nekaj dnevi v Hervisu na razporodaji (prej 28.000 SIT sedaj 15.000 SIT). Tudi preizkusil sem jih že. Po shojem in gladkem snegu malce drsijo, blaženje in stabilnost v redu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA