prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Snežinka napisal/-a:...jaz sem suha ...

Uhhhhh,..... to je pa slabo. Za kaj že? :roll: :wink:

No, vrnimo se k temi. Uporabljam Adidas Wanaka (seveda, goretex) in sem zelo zadovoljen ter (he, he, ... (Bor)) suh. 8)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Vlajko napisal/-a:
Snežinka napisal/-a:...jaz sem suha ...

Uhhhhh,..... to je pa slabo. Za kaj že? :roll: :wink:

No, vrnimo se k temi. Uporabljam Adidas Wanaka (seveda, goretex) in sem zelo zadovoljen ter (he, he, ... (Bor)) suh. 8)

:oops: ...itak da ne zastopim...razen tega, da si zadovoljen ter suh :twisted:

Me pa veseli, da ste se oglasili dejanski uporabniki gore tex superg, ker sem pocas zacela ze misliti, da imam samo jaz tako "ljubec odnos" z mojim parom :roll: 8) ...

Sem pa tudi jaz porabila kar nekaj casa, da sem ugotovila, koliko naj zategnem vezalke, da me ne bodo superge tiscale, ker so dejansko povsem drugacne od letnih superg. Ko mi je to uspelo ugotoviti, tudi s tiscanjem in zuljenjem ni bilo tezav. To, da so tezje me pa vsakic spomne, kako lepo bo, ko bo v dezelo prisla pomlad in bodo izginile blatne zaplate in bo cas za lahkotenejsi in posledicno upam tudi hitrejsi tek :D :D :D . Do takrat pa sem vesela, da mi toacalli omogoca zimske tekaske uzitke.

Pozdravcek,
Snezinka
Uporabniški avatar
 mare
Hvala vsem za mnenje, ste me prepričali. Najbrž so gorotex superge v povezavi z gamašami res prava stvar. Zdaj samo še počakam na primerno priložnost (tista za 18.000 sit je splavala po vodi)
Uporabniški avatar
 MihaPR
poli napisal/-a:MihaPR, nisem mislim zalitih šivov, temveč postopek, kjer se dva kosa membrane ne šivata skupaj ampak lepita. torej če vzamem za primer jakno, je potem sestavljena iz večih kosov, ki niso šivani med seboj in šivi potem zaliti, temveč so kosi zalimani skupaj.
lp

aja, no, nesporazum :)
Uporabniški avatar
 Pingo
Jest sm nabavil Adidas Watsman GTX ki so na prednjem delu brez šivov me prou zanima kako to drži pa še bolj koliko časa bo držalo :wink:
Napram Trail varianti bo verjetno boljše :lol:

Ali jih slučajno že kdo zlorablja???
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sam uporabljam Nike Air Teocalli GTX, v snegu v kombinaciji z gamašami in lahko rečem super.
Uporabniški avatar
 Damijan
Še en uporabnik teocalli. Zadovoljen. Dejansko noga ostane suha, so optimalni copati za po žlufarci, in za po snegu - mokrem, suhem, kakršnemkoli, a le tja do 10-15 cm, ker potem dejansko vlaga pride v noge preko gležnjev... Torej - prsti, nart ostanejo suhi, oprijem fenomenalen (nekje slišal, da je najk delal študijo parkljev nekih gorskih koz in so profil čepkov na podplatu naredili podoben, prav tako je material specialen). In - uporabljam jih +/- le v snegu, tako da mi služijo že tretjo sezono. In tudi to je res, da so bolj robustni, trdi... Zato se tudi strinjam, da ni lepšega spomladi stopit v nekaj lažjega. Kot tudi to, da se s toplejšim vremenom začnemo slačit... Pravi užitek.
 Marko M
Gorotex superge - odlično! Nikoli moker in še nekaj to je edina obutev, ki zadrži vodo, preizkušene v blatu, snegu in plundri.
Pa še tople so! No imajo pomankljivost so nekoliko trše od navadnih tekaških superg, kar pa zagotavlja na neravnem terenu večjo stabilnost, na snegu ne zdrsujejo! Priporočam.
Sam uporabljam Reebok Gore-tex XCR!
LP marko
Uporabniški avatar
 Pingo
Sam uporablam GTX superge šele to zimo,pa so odlična varianta.Zanima me če te uporabljate tudi poleti ali prešaltate na navadne TRAIL variante ali pač cestne variante.??

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA