Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

DOGODEK, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!

Športno Kulturno izobraževalno društvo Jaz sem najboljši Portorož
organizira prireditev Festival športa 2006.
Prireditev bo potekala med 14.5. in 27.5.2006 v Piranu, Portorožu in Luciji.

Vsak pravi rekreativec bo našel kaj zase 8) . Prav vsak se lahko udeleži katere od rekreativnih preizkušenj.

14.5.2006
2. tek med zvonenjem
Orientacijski tek po ulicah Pirana

20.5.2006
delavnice rolanja
rolanje spretnostna vožnja
rolanje maraton
PORTOROŠKI NOČNI TEK

27.5.2006
moj prvi 3atlon (plavanje, kolo, tek)
štafetni triatlon(en plava, drugi kolesari, tretji teče)
evropski pokal v triatlonu

spremljevalni program
- padalci
- koncert
- in še kaj

info:

www.festivalsporta.com
www.skid.si
 Mojmir Kovač
Se želite poizkusiti v orientacijskem teku? Tekma v Piranu bo pravšnja za vas!

14.5.2006 bomo organizirali šprint orientacijski tek po piranskih ulicah.
V Piranu se najverjetneje ne boste izgubili, saj vam bomo dali karto mesta 8)

info: www.festivalsporta.com

Mojmir
 Mojmir Kovač
TRIATLON!

Razmišlajte kdaj, da bi se poizkusili v plavanju, kolesarjenju in teku? Po resnici vam povem, da stvar sploh ni tako težka - ko gledaš druge :oops:

Tekma, ki je pravšnja zate (morje, sonce, plaža, veliko gledalcev in sama ravnica), bo v Portorožu v soboto, 27.5.2006.

POZOR! Vsi tisti, ki bo to za vas prvi triatlon boste dobili posebno priznanje!

Info: www.festivalsporta.com

Mojmir
 kofols
Zdravo,

V imenu OK TRZIN - http://www.oktrzin-klub.si - soorganizatorja športne prireditve Festival Športa 2006 - orientacijski tek se pridružujemo vabilu in seveda povabilu tekačem, rekreativcem, družinam, otrokom in mladim, ki bi se radi preizkusili v orientacijskem teku, da se nam pridružijo in preizkusijo v tem zanimivem športu, ki ima tudi v Sloveniji vedno več navdušencev.

Tekmovalci se bodo lahko preizkusili v različnih kategorijah od najmlajših (6-10 let) pa do najstarejših (60 let).

Na strani OK TRZIN bo v kratkem objavljen tudi razpis in možnost spletne prijave.

Kaj je potrebno vedeti pri Orientaciji v mestu in kako tekmujejo najboljši?
http://www.oktrzin-klub.si/pdf/Kako_zma ... PRINTU.pdf

V kratkem z več zanimivimi informacijami tudi na TF

Samo Kofol
 kofols
Ekipa za PIRAN počasi a vztrajno ureja stran

Nekaj novosti. Za vse, ki si boste dali v koledar tole tekmo se lahko prijavite kar preko spleta.

Prijavnica
http://www.oktrzin-klub.si/Piran2006/prijave/index.php

Program in razpis
http://www.oktrzin-klub.si/Piran2006/dp.htm

Za tiste, ki bo to prva tekma v orientacijskem teku in ne bi želeli tekmovati v uradnih kategorijah so vam na voljo rekreativne individualne kategorije:
Z (Začetniška - krajša proga)
OPEN (daljša proga)

Za otroke in družine pa je na voljo:
Otroška A (samostojno - tekmovalna kategorija)
Otroška B (spremstvo staršev - označeno s trakci - netekmovalna kategorija)
Družinska - D (2-3 osebe)

Za rekreativne kategorije ne boste potrebovali SI-čipa.

Težave pri prijavi ali pa vprašanja v zvezi z tekmo pa lahko zastavite tudi tukaj na forumu. Do maja pa bomo seveda dodali še kakšno novičko.

Samo
 Mojmir Kovač
Najodmevnejši dogodki Festivala Športa bodo:

14.5.2006
2. tek med zvonenjem - v časo ko piranski zvonik odbija 12 uro (18 sek) je potrebno preteči okoli elipse na Tartinijevem trgu 156m

2. tek med zvonenjemII - med enim in drugim zvonenjem piranskega zvonika (12.15 in 12.30) je potrebno preteči razdaljo gor in dol po Piranu

orientacijski tek po piranskih ulicah - lahko se prijavi vsak - poiskusite se v 15 minutnem teku, gledanju karte, iskanju kontrolnih točk in izmikanju mimoidočim

20.5.2006
- delavnica varnega rolanja z Men se rola
- pol maraton z rolerji po glavni ulici
- REKORD kača 1000 rolerjev - pridi, sodeluj in pomagaj pri postavitvi REKORDA
- portoroški nočni tek - ugasnili bomo javno rasvetljavo in odtekli dva kroga (7 km) po glavni cesti med Portorožem in Lucijo

27.5.2006
- štafetni triatlon (plavalec 750m, kolesar 20 km in tekač 5km)
- moj prvi 3aTlon (0.75, 20, 5) za vse tiste, ki si želite preiskusiti svoje sposobnosti boste lahko tekmovali v konkurenci "novincev"
- evropski pokal v olimpijskem triatlonu (1.5 plavanja, 40 km kolesarjenja in 10 km teka)

ob 16.30 se bodo na plažo spustili padalci, ob 20.30 pa se prične zabava na plaži, ki jo bo popestril ansambel
 Gustl
Mojmir Kovač napisal/-a:Najodmevnejši dogodki Festivala Športa bodo:
27.5.2006
- štafetni triatlon (plavalec 750m, kolesar 20 km in tekač 5km)
- moj prvi 3aTlon (0.75, 20, 5) za vse tiste, ki si želite preiskusiti svoje sposobnosti boste lahko tekmovali v konkurenci "novincev"
- evropski pokal v olimpijskem triatlonu (1.5 plavanja, 40 km kolesarjenja in 10 km teka) ?

Kaj pa ste na ta dan pripravili za otroke? Ni videti kaksnega CICI triatlona ali akvatlona?
 Mojmir Kovač
Otroci se bodo igrali v pesku, kopali in opazovali kako odrasli tekmujejo. Imeli bomo tudi igralni kotiček, klovne in animatorje, ki bodo skrbeli za dobro počutje. Z neba bodo skočili padalci...
Menim, da bo za otroke dobro preskrbljeno.

Žal pa moram povedati, da ne bo nobenega tekmovanja za otroke. Mogoče pa bomo kaj podobnega pripravili nekoč v prihodnosti.
 kofols
Za otroke bo organizirano tekmovanje v orientacijskem teku 14.5. v PIRANU. Za prav najmlajše 4, 5, 6, 7, 8 let po proga označena s trakci in lahko gredo skupaj s starši. Prijava za otroške kategorije je brezplačna.

Za tiste ki ne veste, tudi otroci to hitro obvladajo:) drugače pa se lahko prijavite tudi skupinsko kot družina ali pa posamezno kakor komu paše.

Prijavijo pa se lahko tudi tekači čež 50 let. Se pravi vsakdo.

Orientacijsli tek po mestu je adrenalinski......

Samo
 Mojmir Kovač
akcija:
Moj prvi 3aTlon = akcija je namenjena vsem tistim rekreativcem, ki potihoma razmišljajo o nečem več. Vsi tisti za katere bo to prvi triatlon bodo tekmovali v skupini Moj prvi 3aTlon.

Več info na: www.skid.si ali pa na www.festivalsporta.com

Mojmir
 Mojmir Kovač
Šport iz prve vrste = Postani športni volonter! Ni velikega športnega dogodka brez pomoči voloterjev! Z akcijo si organizator želi sestaviti skupino 150 volonterjev, ki bodo pomagali pri organizaciji. Prijavite se lahko na naslov najboljsi@gmail.com ali pa pokličete na tel.št. 041 72 42 62
Več info na
www.skid.si
ali pa na
www.festivalsporta.com
 Mojmir Kovač
Živ!

Ima mogoče kdo naslov / kontakt kakšnega Istrskega kluba(CRO) ali dol iz okolice Reke (Kvarner).
Rabim kontakt kluba ali posameznika, da jih povabim na naše aktivnosti.

Hvala

Mojmir
 Mojmir Kovač
Se upaš poizkusiti tudi TI? Tu bodo same žurke!

14.5.2006
tek med zvonenjem
Orientacijski tek za vse - totalna šminka v Piranu

20.5.2006

hitrostno rolanje po ulicah
pol maraton

RELORD masovnega rolanja - naj bi sodeloval tudi Klemen iz BARA

pravi nočni portoroški tek - dobili smo dovoljenje, da lahko ugasnemo javno razsvetljavo

27.5.2006
triatlon za vse
Moj prvi 3aTlon
ekipni triatlon
evropski pokal v triatlonu - imamo že prvega prijavljenega :)
 kofols
Nekaj novosti na strani PIRAN
http://www.oktrzin-klub.si/Piran2006/fest_sport.htm

- Objava kart iz preteklih DP 2002-2005 (Link v novicah)
- Vabilo osnovnim šolam iz obale (otrokom, staršem) k prijavi na Šolski orientacijski tek
- Objava izseka karte PIRAN (Puzzle)

Med novicami je tudi link na lanski članek o orientacijskem teku objavljen v Poletu.
 rolerka
a še vedno velja, da bojo delavnice rolanja z šolo MENSEROLA?

sam tok da vem :wink:

tnx

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA