prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ponuja se mi nakup polar s410 za 30000 sit brez prenosnika podatkov na pc. Ali se splača kupiti??? :oops: :oops: :oops: :bum: :bum:

Upam da mi bo kdo odgovoril in pomagal resiti zadrego. :bum: .
Uporabniški avatar
 GaGa
MARIOLINO napisal/-a:... brez prenosnika podatkov na pc.

Hojla,
tudi jaz sem lastnica modela s410 in podatke prenaša na podlagi zvoka. Rabiš samo mikrofonček in računalnik, CD s programom moraš pa dobit zraven.
Zdaj je 410-ka, kar draga...jaz sem svojo s 15%popusta kupila še za 36.000 sit (nova je zdaj cca. 55.000?).

Koliko je pa star ta polar, lahko še vprašaš kako je z baterijo in poskušaš scenkat kakšnega jurja manj :wink:.

Upam, da ti bo tole kaj v pomoč, tina.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj , reku je da ga je kupu prek njegovega kluba 24.12.2005 in da ga ne rabi, spuščal cene pa ne bo. Kaj misliš Tina?? :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 map
ce je ura nova, je vredna svojega denarja, dokupis samo mikrofon in podatke prenasas.
Uporabniški avatar
 Kunec
Sam sem tudi kupil to uro, seveda rabljeno staro 10 mesecev za 20 jurjev, pa če se ne bi pozala bi bila verjetno še kakšnega jurja gor.
Uporabniški avatar
 GaGa
MARIOLINO napisal/-a:Oj , reku je da ga je kupu prek njegovega kluba 24.12.2005 in da ga ne rabi, spuščal cene pa ne bo. Kaj misliš Tina?? :roll: :roll:

Take it :D ... kul cena, pa še eno lepo garancije imaš :!:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj Tina, kupu sem ga, sam je brez slo. navodil. Je kot nova sam bo treba mal preštudirat funkcije :bum: . Prosim, če mi poveš kako se podatki prenasajo na pc :oops: .Oziroma kaj se moram nabavit, kaksen mikrofon pa kolk to priblizno stane??

Hvala in lep pozdrav :lol:
 Marko M
Zdravo, naprej moraš imeti POLARJEV program, tam določiš kateri model ure imaš in nato program prepoznma strojno opremo (mikrofon) pol pa prenašaš treninge. Druga zadeva pa je da ima ura omejen spomin za hranitev podatkov, tako, da pri daljših tekih krivulja ne bo tako natančna, saj ura sama določa ali bo beležile glede na dolžino teka utrip vsakih 5 sekund ali več. Načelno uro poznam, saj jo uporabljamo pri treningih bazičnih priprav pri RK Krim.
Drugače pa en moj prijatelj prodaja S610 za 40.000.- sit.
Ta model je boljši saj ima veliko več spomina za treninge sam uporabljam pa 625X, ta ura je pa..ufff... ludnica!
LP Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA