Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Binch
Jest se zadnjih 14dni nahajam v Panterju. Bolj kot fitness me je primamila simpaticna savna v zgornjih prostorih... In sem podlegla reklami in vplacala se fitness in dobla savno za ful mal dnarja zraven...Savna je super!

Sam pocas mi gre fitness ze na zivce :x , se vid da je ful pretok folka tam notr. Vse "aerobne naprave" so sicer super in okej. Problem je na kviht masinah. Metuljcek za roke ne tece gladko, potisk z nogami je zjeban tko da mojih 161cm sploh ne more delat na tej napravi, vaja za zadnje stegenske misice ne tece gladko ... ma na splosno bi moral v Panterju al podmazat naprave al pa zajle zamenjat, da ko potegnes res potegnes ne pa trikrat vmes zatrokiras ker se nekje ustav ker ne tece vse gladko. Ful sem besna zarad tega. Obstaja tut verjetnost da bom cist simpl zarad tega zamenjala fitness. Neki ni fore delat na napravah kjer se prej poskodujes kot kej koristnega nardis---
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sokol Vic, isto $ kukr tm za fitnes+savna :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aja pa se nove tekače majo :)
zdej pa dost reklame :)
 Marko M
Ma vsekakor kakor koli, niti jaz nisem čist 100% zadovoljen tam v Sokolu, ampak mi je najbližji, drugače pa ni za pričakovati, da bi se ti kdo posvetil, napravil program vadbe in ti znal svetovati.
Na srečo tega ne potrebujem (znanje pa to.. 8)) ampak, ko pa gledam vse te revčke izgubljene, ki ne vedo kaj delati ali pa kako... me kar zmrazi...
Čakam dan, ko bodo lastniki prodajali v ceni karte koncept (trening, svetovanje, izbraževanje, usmirjanje...) ne le prostora in naprav!
Ah itak pa bo kmalu čas, ko se bo dalo bit veliko zunaj in trenirati. Čeprav sam rad kombiniram uteži in tek (občasno plavanje, če me plavalci povabijo na kakšne priprave) :).
Uporabniški avatar
 MihaPR
Po mojih izkušnjah je Sokol glede prisotnosti trenerja še med boljšimi. Je pa res, da za primer teka oz. kolesarjenja nima ravno preveč pojma kaj in kako. Se vidi, da ima večinoma dela:
1. z ljudmi, ki želijo shujšat
2. s tistimi, ki delajo na velikosti oz. masi
Če imaš vprašanja glede tega ti lahko govori 1 uro skupej, ko pa sem preklopil na tek je blo pa v 5 minutah vsega konec :)
 Marko M
Pol pa vpraši kdaj imajo Krimovke trening pa vpraši za mene... pa vprašanja si napiš...
LP Marko :)
 man001
Fitnes Sunny stuido

Jst po novem hodim tja...moj komentar je naslednji:

Fitens je zelo urejen in ima kar nekaj tekašnih stez in orbitrekov ter koles.

Tudi naprave za pridobivanje misične mase ter utrjevanje trbušnjakov je tudi kar nekaj.......

No edina mala napaka, ki mene mal moti, da je premalo prostora za straching, da bi se človek v miru raztegnil.

SPLOŠNA OCENA: ODLIČNO 10

Lep pozrav,
A.
 Obivankenobi
Pozdravljeni!

Evo, še moj komentar fitnes centrov Sunny in Konex, hodil sem z svojo boljšo polovico najprej v Konex, nato pa v Sunny, torej:
V Konexu je bilo na začetku vse OK, ugodna cena, beri: lep študentski popust :lol:, prijazni fitnes mojstri (beri: na začetku obiskovanja zadeve :roll: :shock:), lep, dovolj velik ter simpatičen prostor z kvalitetnimi napravami (beri: na začetku obiskovanja zadeve :shock: :oops:)...po cca dveh letih so se pa začele težave (fitnes mojstri so se praktično zaprli vase oziroma izogibali vseh obiskovalcev, ki jih niso dodatno financirali z osebnim trenerstvom), pošteno so se začeli kvariti oziroma škripati orbitreki :? :( :oops: :twisted:, na koncu je normalno deloval samo še eden, dobila sva instant program vadbe oziroma prehrane, kot da smo vsi isti... :?:, torej na podlagi dolgotrajne analize sva se odločila, da zamenjava fitnes centra in se vpisala v sunnyja, ki naju je na začetku zelo fasciniral :laola :cenz: :-- . Res super zadeva, povsod diši po svežem, le cene so res mal hude, še posebi za študentske žepe. Ker sva ga obiskovala dopoldne, sicer ni bilo kakšne pretirane gužve.

Fitnes mojster zelo prijazen, strokovno podkovan, za vse tekaške navdušence možnost uskladitve teka ter fitnesa saj ima fitnes na strehi pravo tekaško stezo iz tartana, ki sem jo večkrat veselo pretekel :D :lol: :oops:
Kadar potrebuješ pomoč fitnes mojster takoj priskoči...
Glavna slabost so vsekakor zelo zasoljene cene vseh dejavnosti in tudi malo nenavadno razumevanje pojma zdrave prehrane: beri športno prehrano v njihovi restavraciji, saj mislim, da v to kategorijo ne spada bela štručka z jelenovo salamo in prepeličjim jajčkom :D :lol: :roll: :wink:

Lep pozdrav!
 ByteDildo
Obivankenobi napisal/-a:Pozdravljeni!

Evo, še moj komentar fitnes centrov Sunny in Konex, hodil sem z svojo boljšo polovico najprej v Konex, nato pa v Sunny..

Pa je dobr hodet z boljšo polovico na fitness. Jest s svojo še nikol nisem šel, ker mam občutek da bi pol manj delal.
 Obivankenobi
Jaz nisem imel kakšnih posebnih problemov z svojo boljšo polovico, ker sva se že prej dogovorila, da greva fitnes predvsem trenirat :cenz: :arrow: večjo težavo mi je povzročalo, če sem srečal kakšnega starega kolega in se z njim vpletel v predolg pogovor :shock: :twisted:, tako, da sem se potem moral še enkrat ogrevat, drugih težav pa ni bilo... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA