prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma

Ali TF potrebuje FAQ? Ali bom sodeloval/a pri njegovi pripravi?

Kaka nora ideja! Seveda sem zraven!
6
60%
Nč ne štekam. A moram kam kliknit? Kako se to nardi?
2
20%
Brezveze. Mene itaq zanimajo samo tekme in časi. NE hvla.
2
20%
Dragi moji,

Daleč smo že prišli od prvih začetkov TF. Zato predlagam, da pričnemo z oblikovanjem Pogostih vprašanj na TF (TF FAQ - Frequently Asked Questions)
- Namen: članov je veliko, in ves čas prihajajo novi. Prav je, da znanje, ki smo ga doslej akumulirali, nekako strnemo in začnemo oblikovati nekakšna navodila za naše člane
- Rezultat: oblikovali bi nekakšno navodilo po vzoru ostalih internetnih forumov, Frequently Asked Questions (FAQ)
- Prispeva lahko vsakdo, vendar se je treba zadeve lotiti organizirano.

Znanje na TF je razpršeno, in obsega zelo različna področja. Pokriti bi morali (prve ideje):
1. OSNOVE
- Osnove rokovanja s Forumom (tudi način iskanja)
- Osnove komunikacije in bonton na TF
- Kdo je kdo (naloge in kdo lahko pomaga v kateri situaciji)
- Kje se kaj objavlja

2. TEKAŠKI DEL
3. OSTALI ŠPORTI
4. DRUGE AKTIVNOSTI
5. ZABAVA

Treba bo malo pobrskati po forumu in zbrati informacije, linke, dobre zamisli in izkušnje.
Kdo se javi za sodelovanje?

Lep let,
Vaš vdani
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Fotr
Bravo, Pegaz, to je pa dobra ideja. Pomembne teme in tiste, za katere je največ zanimanja (treningi, kako naj tečem, prehrana, poškodbe itd..) bi bile na lahko dostopnem mestu, da bi si jih čimveč lahko ogledalo, dopolnilo in dodalo svoje mnenje. Za nove člane poučno, za stare uporabno.

Javim se za pomoč in sodelovanje, za moderatorja pa nimam organizacijskih genov. Najraje delam pod komando, rad tudi komandiram, ampak takrat je bolje, da me nihče ne posluša. :D

Pegaz, Eppur si muove.
Uporabniški avatar
 meduza
Res je, moram priznati da o tem kar premšljujem.
Kakor mi se je zdela intrernet stran odvečna leto nazaj, mislim da je nujno potrebna. Na njej bi imeli odgovore na najbolj pogosta vprasanja.
Tako bi se izognili najbolj ponaljocim se vprasanji in se bolj utrojočim odgovorom, ki dajejo linke na strani.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA