prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
Ce se ne motim, so se lansko leto ravno na kranjskem bazenu sklepale dolocene stave :) .

MihaPR, le prid :) :) .

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kašne stave na bazenu? Nc ne vem :)

drgac, ne bo šlo, izpiti :(
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kasneje, med 13 in 16 uro je bilo na vzhodni strani vse več blata, predvsem pa vode, ki bo ponoči zagotovo zamrznila, torej bi znalo jutri dopoldan drseti tudi tam. :?: V celoti gledano se proga da prav lepo preteči, je pa ogromno ledenih "pasti". :roll: Moja Wanaka je temu še kar kos. :D

Zanimivo, da me led ni toliko motil med prvim krogom, ki sem ga pretekel, bolj mi je drselo (kljub palicam) v drugem krogu, ki sem ga prehodil. :wink:

Ker me jutri, žal, ne bo, vam želim čim lepši športni dan. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Hudih 30 je bilo tole danes. Zjutraj se nas je pet nabralo ob pol devetih in prvi krog je bil res prijeten po mal pomrznjenem pršiču nad ledom. 50 in par sekund. Mal počitka in takoj naslednji. Drugi, najpočasnejši, 50.10; so me tele Sebece začele nekaj žulit in je bilo treba zamenjat barefoote. In zadnji za finale-skor pod 50, ampak komaj. Nč pil in jedel vmes, še nikoli tako. Zato je bila pa analiza po teku toliko bolj zanimiva. Sam da smo tinijevo alfo spravil iz leda je laško čist drugače stekel. In dokler se un ata Brkinc ni pojavil smo imeli tudi še en cel kup idej. Ja in če bi si še kdo nabavil Espacea, in da mu zmanjka elektrike, naj na klemah le mal počaka..

Ampak to je bil šele prvi del. Svak nas je že čakal v bazenu. Takoj me je oku.xx.., da tkole pa plavajo sam uni, k nimajo pojma. Letalonosilka pod kotom 45 stopinj. K sreči je bila v bazenu tudi Nataša(pretekla tudi en krog) in se je Gorazd posvetil tudi njej. Aja, in v naš bazen morate priti s kopalkami, ne pa s hlačami ko tini..

Drgač pa-ful dober trening; hvala ti Gorazd za vse dobronamerne nasvete (jaz ti jih pol tolk ne bom mogel dati)..

Zaključek v Bufu z Lojzetovo družino in obema Lučkotama..

Čist, čist zaključek eno uro kasneje v Bufu s tinijem in na Mandeljčevi.

Luštno je bilo, res!

p.s. Stav pa skor ni blo..E6 v manj ko 50 urah, maraton pod 3; pa saj to so že stare, an e?!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Joj, kako lepo je videti znane obraze :P

Šopek potapljačev, dva snežna tekača, (uau, Lojze, maš noge k Šifrerca), ena razočarana gospodinja, ker špur za klasiko na Jezerskem ni in kranjski drsalni podmladek!

Včasih so tudi fotografi dobrodošli, a ne? Od samega razočaranja sem slikala okoliške vršace (z Jezerskega) :!:

Aleš, dobr si zlobiru tale Pašman, je celo pot domov tekla beseda o tem :wink:
Ilegalec pravi, da ga čez Bufove njoke z jurčki ni! :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lepo je bilo po daljšem času videti nekdaj standardno redne obiskovalce TF.
Sem nahecal še Lučkota :D in članico klana TF gospodinj :roll: , da sta se nam pridružila na Jezerskem. Svoje čase je bil prej omenjeni silno navdušen nad klanci, ampak ............ dilce in klanci :shock: - vprašajte moja rebra. Sicer je pa Lučko že pravi mojster za skejtanje :clap: - bo treba tudi meni h Laufarju na tečaj :idea:

Nismo pa pozabili na TF duatlonce, katerim se bilo potrebno prikloniti po silni kilometraži in krčev polni kalvariji v vodi :cast1: . Me kar malo skrbi, da nam bo sedaj še Tini triatlonska konkurenca postal :shock: . Škoda, da so bili nekateri ( tudi zelo zagnani ) analitično pogrešeni. :cry:
Preizkušeni recepti v Bufu so nam povrnili izguljeno energijo - od česa že :?: :?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ales napisal/-a:p.s. Stav pa skor ni blo..E6 v manj ko 50 urah, maraton pod 3; pa saj to so že stare, an e?!

Mislim tole E6 v manj ko 50 urah, uf noro dobra misel :wink: !Priznam da me ta E6 pot veliko bolj mika kot pa E7.Maraton pod 3urami tudi to bo še prišlo :wink: !
Ja Aleš za tole E6 pot pa bi jaz še enkrat šel magari v celem kosu seveda in približno tako vreme kot smo ga imeli zadnjič ko smo šli.
Ma na koncu pa TINI IN PA LOJZP pa tista Laška penina :wink: .Se ti oči kar zalesketajo :lol: .Bomo začeli delati na teh 50urah.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lena
Prav žal mi je bilo, da nisem mogla priti. Pa tako lepe spomine imam na lanski tek z Natašo, ko sem prvič pretekla cel krog.

Tjaša napisal/-a:Aleš, dobr si zlobiru tale Pašman, je celo pot domov tekla beseda o tem

Kakšna lepa novica! Upam, da se tam pa res vidimo.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 lunca
Tjaša napisal/-a: Od samega razočaranja sem slikala okoliške vršace (z Jezerskega) :!:

Razočaranje je bilo za nekaj dobro, a ne?! Slikce so lepe, Jezersko je pač hvaležen motiv za slikanje!

Pa še v vednost pri slikci z ??? - to je Virnikov Grintovec (dobila inf. iz prve roke od mojga Jezerjana :wink: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA